Çıkmazdayım.

O kendilerinin arasında. Karı Koca arasında ister boşanır ister boşanmaz. Her erkek metroseksüel değil. Maço erkekler de var.

konu metroseksüelliğe nasıl geldi anlamadım ama yazdıklarınızı okuyunca sizin gibi maço kadınlar olduğunu hatırladım. bu konu epey değişik oldu, takipte kalıcam.

konu metroseksüelliğe nasıl geldi anlamadım ama yazdıklarınızı okuyunca sizin gibi maço kadınlar olduğunu hatırladım. bu konu epey değişik oldu, takipte kalıcam.
İnsanlar böyle işte. Sizin gibi. Önyargılı ve sadece birşeyler yazmak için yorum yapıyorlar ama hepsi değil ba-zı-la-rı-nız. Bence sizde maçosunuz. Nasıl sizi tanımadan maço demek hoşunuza gitti mi? Ya da bence sizde evlilikte iyi aşama kaydedemeyen erkek altında yaşamaya mahkum birisiniz. Nasıl hoşunuza gitti mi? Sizi tanımadan konuşmam si-zi memnun etti mi?

bayılıyorum bu tepkilere :) hıncını gerçek hayatta alamayıp sanal alemde yüklenmeler şahane :)
maçosunuz demedim, yazdıklarınızdan maço kadınların da olduğunu hatırladım dedim, keza kocamı döverim yazan sizsiniz. yazınız bana bunu anımsattı. ben de özgür şekilde fikrimi belirttim.

şimdi klavyeyi sakince yerine bırakıp gerçekte kime sinirliyseniz gidip tepkinizi ona gösterin. böyle sanal platformlarda birilerini, hem de ne yazdığını tam anlayamadan tokatlamaya çalışmak, insanı sadece komik duruma düşürüyor çünkü.

eşiniz kova burcu

Hadi hepsini anladım da boşanmakla mübarek günün alakasını anlamadım? Boşanmak günah mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…