yani omurilik felci demiştin dün gece eşin için..
cinsel hayatımız yok demiştin..
soradan, birkaç defa beraber olduk yazmışsın..
cinselliğin sıfır olduğu evlilik,uzun vadede yürümez çünkü,bu önemli...
teyzeside geldi eşimde öylece dinliyor ben savuncak hiç bişey demedi.. bende kırıldım dedim kadın hemen cır cır konuşup üste geçiyor beni dinlemiyor bile her hareketimi yanlışa çekmiş doğrusunu söylüyorum yok yok hayır sen ayıp ettin diyor.. delircem yaa ben kızıymışım herşeyi iyiliğim için söylemiş bağrırmışta.. severmişte.. yok arkadaş ben yalandan yuva yıkmak istiyormuşum.. çok fazla tartışmayı sevmem birde teyzesiyle annesinin sesi yükleince sustum nasılsa bildiğii okuycam dedim içimden..gitcem nasılsa..misafir gelince diyo benim gibi hareketli olacaksinki dio sünepe demesnler dio.. ne demek ya.. çekirdeği doldurmazmış teyzeside öyl dedi.. kayınvalidem ben bunu komşulara anlatsam gülerler demekki o kadın evde durmaz krı olmaz ondan derler dedi eşimde hiç bişey demio bu lafa ne demek yaa.. iyi dedim bendende olmaz karı dedim.. AFEDERSİNİZ.. hala kalp kırıyor Allah görüyor ama... ben bunları duymamış ouyum ayrılma falan yok dio.. hem ne anneni anneni arayıp söylüyon buraya gelirken onamı sordun dio?onlar benim ailem bana sahip çıkarlar dedim.. o zaman kaçmasaydın dio oğlu bana demiş kaçmayalım die ben kaçmışım.. hergün dedim gel diye yalvarıyordu unuttu dedim.. eşiin bi ayıbı işte ne diye aramızdakini annene söyledin.. aa arkadaşlar okurken bile sinir oldum kendime..ya arkadaşlar gülerlermiş çekirdeği doldurmazmış.. Allah aşkına söyleyin ben mi abartıyorum kim dayanır bu hayata?
cinsellik; omurilik felçli evet.. rahatsız olduğu için bu konuyu konuşmuştuk evlenmeden önce.. bana dedi pek cinsel hayatım yok hastalığımdan dolayı ama ilaç ile oluyor haftada bir iki içerim demişti.. bende tamam dedim.. o ilaçların bir kaç değişiğini denedik.. ilk 3 kez işe yaradı ama çok az sürede etkisi bitti 3-5 dk. işte sonrakiler hiç işe yaramadı bi doktordur gitcek işte.. benimlede cinsel olarak yapamadığı için ilgilenmedini söyledi..
eğer seviyosan eşini,
anasından ayrı eve çıkmak kaydıyla ve de okuluna devam etmek şartıyla,
devam edebilir bu evlilik bence..
tabii bu arada doktora gidilmeli mutttttttlaka!
demek ki düzelebilir eşinin cinsel aktivite sorunu..
sen bilirsin canımmmm,hakkında hayırlısı olsun inşallahhh...
valla içini karartmak gibi olmasın yalnış anlama biraz açık olucam ama ben sizin bu evliliğinizde bi son göremiyorum...
cinsellik yok aslında bu önemli, hakaretler, bi kaynana,
yani çok özür dilerim ama sen orda hizmetçi gibisin...
düzelmez en etkil ilaçlar kaç kez denedi fayda yok hiç yok bu arada daha öncede yazdım ayrı ev die bişe yok hem beni hizmetçi gibi görüolar ayrı ev desem çık git demecekleri ne malum?? durduk yere diyenlerin.. ben kararımı verdim sevgi bi yere kadar.. sevdimmi tam severim sildimmide tam silerim.. eşim beni yıprattı çok..
benden özür dilemeyin ben farkındayım ..
canım ya tesadüf gördüm şimdi bişeye bastım direk sen çıktın okudum ve çok kötü oldum..hemen hemen aynılarını bende yaşadım..benm kayınvalidemle kayınpederimde kendini hiçbir şekilde geliştirmemiş a derken z dien şaka yaparken bile aşağılayıp sen yanlış analdın die sıyrılan saçmasapan tipler ve ben malesef altlı sütlü oturuorm.şimdi de çocuk yapmıorm çalışıorm ve okuorm die sorun yaşıorm.eşimi doldurup salıo üstüme.sonuna kadar haklısın sen..madem aileye taşınmıcak onlar nie karışıo?bana da hep aynı şeyi yaptılar ailene anlatmıcaksın bze anlatcaksın v.s ama tabiki onlarla hiçbişeyimi paylaşmıorm..ama evlendikten sonra anladım ki evlendiğimiz adamlar yani sevdiğimiz insanlar da o beğenmediğimiz insanlardan olma,onlardan ne kadar farklı olabilirler ki??ah ahhh bende çok rest çektm bırakıp gitmeye kalktm.şimdi Allah aşükür eşim çok takmıo onları,bir kere rest çektim ondan beri iiz.ama en güzel zamanlarımız cicim aylarımız onlarla geçti..sen sonuna kadar haklısın eşin de destek deilse ve ayaklarının üstünde durabilceksen yada onlarsız daha mutlu olcaksan hayatı kendine zehir etme,bir kere geliorz bu hayata..
üzülme bak farkında olman bile güzel, dilerim her şey gönlünce olur, yolun başındayken düzelt yoksa bütün hayatını mahvedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?