Çıkmazdayım...

Güzel kızım,daha 20 yaşındasın.Senin hayat misyonun bu mu ?
Daha 20 yıl,40 yıl bu şekilde yaşayabilir misin ? Yaşayamazsın.
İşte bu yüzden zararın neresinden dönsen kardır.

Kocan bilgisayar bağımlısı,ilgi yok,cinsellik yok.Buna karşılık kaynana var,yasaklar var,eziyet var.
Onlar tabii seni sokağa yalnız yollamazlar,okula izin vermezler.
Mazallah gözün açılır,ya da birini bulursun.Sen gidersen onlar kimi bulur,değil mi ?

Babanla konuş,kabul etmezse yine konuş.En güzeli yüzyüze konuş,seni görünce,gözüne bakınca kıyamaz,kalbi yumuşar.Ne dese haklısın babacım de,haklı zaten.Kendini savunma,bırak azarlayacaksa baban azarlasın seni.El kapısında azarlanmaktan iyidir.
Baban bir söyler iki söyler,içindekilerin hepsini döktükten sonra söyleyecek birşeyi kalmaz.

canım gönül bu sevmişsin ama körü körüne sevmişsin yol yakınken ailenle konuş boşan okuluna devam et daha önünde uzun bir hayat var kendini en güzel çağında yakma resmi nikahınız oldumu onu sorucam boşansanda yeni kanunda bekar yazıyo birde birleşmedik demişsin hakimden bekaret raporu (kızlık raporu talep edersin ) boşandıktan sonrada aynı hatayı yapma ince ele sık doku seçici ol ailenin istediyide senin mutlu olmandır ailene olumlu bişekilde herşeyi anlat hayatını karartma allah yardımcın olsun canım adımlarını atarken dik dur senin kendinden emin olduğunu anlasınlar iki göz yaşına yumuşama nereye kadar sen ağla o ağlasın böyle hayat geçmez

hepinizden Allah razı olsun.. anneme anlatcam az sonra olanları babamlada görüşcem bi şekilde.. eşim şimdide annenle konuşurum boşanmayız diyor deli etcek beni.. ama ben duramam artık burda.. bilen varsa af dilekçesi nasıl yazılıyor? dekanlığamı yoksa öğrencii işlerinemi bana bir yol gösterin bugün dilekçeyi fakslıycam netten bulamadım nasıl yazılcanı

eşiniz şimdi değilse bile ilerede size şiddette uygular
çünkü kendisi kompleksli biri anladığım kadarıyla
sizinki bile bile intihar

adam boşarım demiş,bakmış siz yok demediniz alttan almış.
eşinizin rahatsızlığı ne bilmiyorm ama fizik tedavi bile alsa bu uzun ve zorlu bi süreçtir.üstelik bazı durumlrda fizik tedavi bile işe yaramaz.eşiniz ne hastası diye sorsam kızmazsınız umarım

ama eğer ms hastasıysa boşuna uğraşmayın.kötü olur,iyi olmaz inanın bana

gidin,kurtarın hayatınızı.ayrılın bence.eşinizin sizi el üstünde tutması gerekirdi.dört duvar arasına kapatma nedir

sizi kırdıysam özür dilerim.inanın takdir ettim sizi
ama bu hayat böyle geçmez.
ama dönün baba evine.kızsada,küssede aileniz yapsın el değil

canım hangi okulda okuduysan onun sitesine de gir orda vardır tam ne yapacağın.

canım hayatta sen değerlisi varmı bu dünyada..eğer eşinin bedenen değil ruhen özürlü olmasaydı dur derdim..ama baksana sen ne YÜCE BÜYÜK FEDAKARLIK YAPMIŞIN BİRDE onun ve ailesinin sana yaptıklarına bak..benim kadeşimin eşi bu durumda olsaydı başımıza TAÇ yapardık..el üstünde tutardık..yaşın çok küçük..vbence okuluna devam et..bu dünyaya boşa gelenlerden olma..

canım 7 mart a kadar dilekçe verseydin bu dönem gidebilirdin üniversiten kabul ediyordu. bu durumdan sonra ne olur bilemiyorum. geç verirsen belki güz dönemine kabul edilebilirsin. sen yine de üniversitenin öğrenci işleri web sayfasına bak derim.
bizim komşumuz, 3. sınıfın 2. döneminde okuldan ayrıldı kaçtı evlendi 4 aylık hamileyken.. sonra barıştılar ama çocuğu oldu vs. şimdi çocuğu 3 yaşında.. ve okula döndü..
senin de yarın bigün çocuğun olur, işler içinden çıkılmaz bir hal alır.
hata insana mahsus canım, bunlardan ders çıkarman önemli olan..

aramızda sadece 1 yaş var canım bnm nasıl cesaret ettin nasıl göze aldın ... Helal olsn sana Allahım bu yaptığının mükafatını versin .
Biz hepimiz seni böyle yüceltirken ne kaynanan ve eşin ne de teyzesi takdir etmemiş seni . Eşinin de seni arzulamaması cabası .
Bi an önce kaç kurtul . canım okulunu bitir . Okullarımız çok önemli her şeyden önemli .
Allah yardımcın oldn

daha öncede yorum yazmıştım ama dayanamadım. kimseye kolay kolay boşan demem.... ama 1 dk bile durma

Fedakarlık yapan sen ve buna rağmen en ufak bir takdir bile görmeyen sen.. Saygı olmadıktan sonra sevgi hiçbir işe yaramıyor maalesef. Bu kadarına tahammül ettiğine bile şaşmalı. Ailen seni dinleyecektir bence. Anne baba onlar sonuçta. Biz kötü olsak da, hata yapsak da her zaman affedicidirler. Kaç kurtul, hiçbir şey için geç değil..

canım benım butun yazılanlara sabırla okudum kendımı yerıne koydum ama hayat benım kım karısırkı kım benı yasaklıyabılırkı yol yakınken don.esın sana bosanıcaz dedıgınde annesı artık senın ustune gelmeye baslamıs.senı orda bır gelın gıbı degıl hızmetcı gıbı goruyorlar bence.ailedir bunda zaman sana emek vermısler bır cırpıdada sılemezler senı.babanla konus annenle konus bıseyler yap vakıt kaybetme.okulda artık atılma yada okulda kalma gıbı bır durum yok bu donem okuyamasan bıle dıger donem baslıyabılırsın.okudugun okulun ogrencı ıslerını ara ama senın yapmam gereken once okul degıl kendını kurtarmak aılenle yol yakınken konus.senın yaptıgın evlılık degılkı suslenıyorum gıyınıyorum dıyorsun esın sana bakmıyormus bıle

hangı üniversitede okuyorduysan orayı ara en ince ayrıntısına kadar öğren cnm . şuan da ihmal etmemen gereken en önemli şey bu bence..

sabah annemi aradım kavgalardanda bahssettim.. evlilik zordur, insanlar birbirine hemen alışamaz hemen ayrılmanmı gerek dedi, biz sana bunları söylemiştik dedi babama çıtlatmış biraz kavgaların olduğunu bilmeden babam üzülmüş.. ben kesin kararımı verdim dedim babam ne diycek ona bağlı dedim.. akşam belki kouşuruz dedi bekledim ama arayan olmadı çok stresliyim

diğer cephede ise eşim; sabahtan akşama kadar 50 kez söyledi gitmmiycen demi diye.. bende her defasında gitcem dedim.. her defasında niye dedi onuda yorulmadan anlattım hala, anneni ara babanla konuşmasın dio... ben boşanmak istemedim sinirle oldu dio ben kimsenin oyuncağı değilim dedim. sen kal deyince kalıp git deyince gidemem..

onlar içinde zor düşünüyolardır, ararlar yarın, doğru bi karar olur bu, hakkında hayırlısı olsun canım

kayınvalide cephesinde ise olaylar iyice saçmalaştıı..
babama çıtlatınca annem babam üzülmüş, istersen bi git evlerine derdini öğren demiş.. şimdi kavgalarıda anlatınca ne der babam bilmiyorum..??? annem aslında arayacaktı baban dedi.. bunları duyunca arar ailesini o kadında seni suçlar babanda sana kızar dedi.. bırak kızsın dedim.. elin lafını çekceme onnkini çekerim dedim sen söyle kesin kararlıyım dedim..
eşime anlattım bunları sende annene söyle dedim pat diye arayınca söylemediler demesin dedim..

Allah yardımcın olsun....

benim eşimde engelli çocuk felci geçirmiş küçükken. biz de severek isteyerek evlendik ama ayrı ev ayrı bir hayatı yaşadık.

eşini çok seviyorsan ben mücadele et derim ben çok mücadelelerle kazandım evliliğimi.

çok şükür iyi ki de savaşmışım diyorum. önce iş bulup ayrı eve taşınsanız sonra da açıktan okuluna devam etsen diye düşündüm....

ama tabi sen işteyken eşine yardımcı olacak biri lazım teyze ve kayınvalide haricinde. offffff offf çok zor değil mi...

keşke sana çözüm olabilsem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…