eşim eskiden ilgiliydi konuşurken ama evlenince değişti sabah zorla öpüyorum saçma saçma şakalr yapıyor sinirle uyanıyorum.. sonra ilgilenmiyor benimle işi gücü bilgisayar.. sabah açıo yatana kadar.. ben bişey konuşmak istiyorum off puff yapıo kendi isteyince konuşuyo, hiç acıadan kalbimi kırdı insan değilsin dedi.. çocuk avutamam dedi.. boşancaz dedi kulaklarımda çınlıyo iki gecedir.. daha anlatayaımmı dışarı çıkmıyorum belki bi hafta oldu hiç çıkmadım 4 duvarın arasında yaşıyorum çıksam nolcak ki bi kolumda kaynana bi kolumda teyzesi.. kendime göre alışveriş bile yapamıyorum hiç bir özelim yok birde söylemem ne kadar doğru bilmiyyorum ama cinsel hayatımızda yok
ben cinselliğide sorun etmiyorum hep alttn alıyorum 3 aydır bi doktora gitmedi bizimki evlilik değilki..hergün güzelce giyiniyorum makyajımı yapıyorum bakmıo bile bu nasıl sevgi işte bunlar bir araya gelince en doğrusu ayrılık bunlrıda kendisine söyleyince beni suçluyorsun diyo başka bişe demiyo valla hergü aynı o bilgisayarla evli gibi biliyor söyledim bana işgisiz olma dayanamam katlanama dedim.. belki 10 kez ama yine aynı.. güzelimde.. kendimi beğenmem ama fiziğimde yüzümde güzeldir çekik göz bembeyazım niye ben..
kendi eşekliğimden ben...
hepinizden Allah razı olsun.. anneme anlatcam az sonra olanları babamlada görüşcem bi şekilde.. eşim şimdide annenle konuşurum boşanmayız diyor deli etcek beni.. ama ben duramam artık burda.. bilen varsa af dilekçesi nasıl yazılıyor? dekanlığamı yoksa öğrencii işlerinemi bana bir yol gösterin bugün dilekçeyi fakslıycam netten bulamadım nasıl yazılcanı
sabah annemi aradım kavgalardanda bahssettim.. evlilik zordur, insanlar birbirine hemen alışamaz hemen ayrılmanmı gerek dedi,biz sana bunları söylemiştik dedi babama çıtlatmış biraz kavgaların olduğunu bilmeden babam üzülmüş.. ben kesin kararımı verdim dedim babam ne diycek ona bağlı dedim.. akşam belki kouşuruz dedi bekledim ama arayan olmadı çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?