Çıkmazdayım :(((

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana
Olumsuzluklar silinsin kiiiiii geçmişe dönüp bakmayayımmm üzülmeyeyim o yüzden yazılanlar silinsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsam bir şans daha vermem
İster 8 yıl ister 28 yıl birlikte olsunlar demekki birşeyler yolunda gitmemiş ki ayrılmış ve hayatlarına yeni birileriyle devam etme kararı almışlar
Eğer erkek arkadaşın gerçekten onu unutmuş ve sana aşık olsaydı o dönem ona at nişanı dön bana demezdi
Kesinlikle seni seviyorum saçmaladım laflarına inanma derim
Balık baştan kokar 2.ayda böyleyse sonu ne olur acaba

neden çıkmazdayım diye yazdın ki yapılacak sey belli aslında
adama bak resmen duygularınla oynamıs ya bu kadar basit mi bi yüzük alıp diz çöktü diye affedecek misin ayy sinir oldum arkadasım kusura bakma

neden çıkmazdayım diye yazdın ki yapılacak sey belli aslında
adama bak resmen duygularınla oynamıs ya bu kadar basit mi bi yüzük alıp diz çöktü diye affedecek misin ayy sinir oldum arkadasım kusura bakma

bende bu yüzden o an bıraktım ama etraftan öyle bi baskı var ki ona bi şans ver bak o eski bi hata o zamanki duygularla şimdi farklı diye... zaman tanı ondan sonra sana hata yapmadı falan filan diyor arkadaşlarım çok bunaldım

Arkadas dogru demis balik bastan kokar diye. Simdi sen sineye cekersin belki seviyorsin ya. Sanirim ben affetmezdim...buyuk ihanet

o etrafındakiler senin yerinde olsaydı yine aynı seyi söyleyebilecekler miydi acaba,
ya daha 2. ayda böyle yapıyor, hadi bi şans verdin diyelim nasıl güveneceksin

Son düzenleme:

biz hep etrafın lafıyla hareket eden bi toplumuz
Senin arkadaşlarının başına bu durum ya da benzeri gelmemiş ki havadan atıp tutuyorlar
Brış yazık etme diye akıllar veriyorlar
Aynı şeyi yaşasalardı böyle bir akıl vermezlerdi sana eminim çünkü dost acı söyler
Arkadaşının sonra daha çok üzülmemesi için.

Son düzenleme:
Canım oğlan seni cepte tutmuş işte. Eğer kızla tekrar bir ilişkiye başlayabilseydi seni bırakacaktı zaten ama ya olmazsa diye seni de bir kenarda bekletti ama artık o iş olmayacağı için de yönünü sana döndürdü. Senin yerinde olsam asla dönmem. Çantada keklik bellmiş seni adam. Çok aşağılayıcı bir durum.

aklın yolu bir aynı seyleri yazmışız hemen hemen

Sal ipini gitsin.Adam gözünün içine baka baka seviyorum diye kandırmış seni.Arkandan iş çevirmiş.O kız nişanı atabilseydi seni çoktan terkedip ona gitmiş olacaktı zaten.Ya da ikinizi birden idare edecekti.Hem şimdi barışsanız bile 3-5 gün ya da 3-5 yıl sonra eski sevgilisinin tekrar karşısına çıkmayacağının ve kıza olan hislerinin tekrar depreşmeyeceğinin garantisi var mı?Yok.İlişkiniz resmiyete döküldüğünde bunları yaşarsanız daha dab zor bir durumda kalırsın.O yüzden yol yakınken dön bence

eğer affedersen çok büyük bir ihtimalle birini bulduğu an seni bırakacak ve sen bugün onun yüzüne kapıyı kapatmadığın için çok pişman olacaksın..

ya düşünsene kız nişanı atsaydı tekrar birlikte olacaklardı seni silip atacaktı hayatından lütfen silkelen ve kendine gel

aynn öyle zaten bende ona bu cümleyi kurdum ki inkar etmedi o an evet öyle bi hatam olacaktı ve bu dört beş ay bni kendime getirdi yaptı onu öldürmek istiyorum ((

arkadaşım karar senin tabi ama böyle git gel akıllıyla bi ömür yapabilecekmisin? bence hiç ama hiç bulaşma afederin ama adam resmen karaktersizlik abidesi ve emin ol her zaman bu tür sorunlar yaşayacaksın..

aynn öyle zaten bende ona bu cümleyi kurdum ki inkar etmedi o an evet öyle bi hatam olacaktı ve bu dört beş ay bni kendime getirdi yaptı onu öldürmek istiyorum ((

Madem inkar etmedi sen neyi bekliyorsun tamam çok sevmişsin ama bu durumu hazmedecek kadar mı çok sevdin
Al şapkanı önüne bir düşün sen bu kadar değersiz misin ki bu adam seni elinin altında bilmiş
Biz kadınlar zaten duygularımızla yaşıyoruz mantığımızı kullanamıyoruz
Eşimin bir lafı var kolun kangren olduysa kesip atacaksın ki bütün vücudu sarmasın
Sen de bu aşkı kafandan atacaksın ki ilerki yılların mutsuzluk üzerine kurulmasın

Hic baslama derim tekrardan.
8yil beraberlikten sonra kiz istemeyerek ailesi tarafindan nisanlandirilmis belli cunku ailesi tehdit etmese aslinda nisani atacak.
O yuzden boyle bir kadin size rahat vermez.
Erkek arkadasiniz da ona karsi zaafi oldugunu belli etmis.
Devam ettirirseniz ayni filmi defalarca izlersiniz.
Benden soylemesi.

suna bak inkar da etmemiş zaten o şekilde terkedilecektin.
su an canın yanıyor öfkeli ama seviyor olabilirsin amaa kendine büyük bir iyilik yap ve bu adi yalancı adamdan kurtul.
evilik teklifiyle bir yüzükle kandıracagını mı sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…