- 15 Aralık 2009
- 8.893
- 21.086
- 873
- Konu Sahibi mavi_delisi
-
Eski sevgilisiyle ayrıldıktan ne kadar süre sonra birlikte oldunuz??
ya düşünsene kız nişanı atsaydı tekrar birlikte olacaklardı seni silip atacaktı hayatından lütfen silkelen ve kendine gel
canım arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum onun seni sevdiği felan yok bence. O seni hali hazırda bekletmiş amaaaan nasıl olsa o cepte diye ona nişanı at demiş eğer o kız atsaydı ne olacaktı üzülen sen olucaktın. Bırak boşver kabul etme onun seni sevdiği felan da yok seven insan başka bi kıza nişanı at birlikte olalım der mi Alla sen bi düşün. Kabul edersen şayet ilerde burada senin aldatıldım kocam başkasını seviyo vs adlı yazılarını okucaz . Birde şu yönden bak Allah'ım sana yol göstermiş demek ki o çocuk senin için hayırlı bi kısmet değilmiş ki Rabbim sana o yazıları göstermiş...
bundan sonraki karar senin canım...
haklısınız saolun canım
bütün arkadaşların yorumlarını okudum. Hepsi en güzel şekilde ifade etmiş. Bence de zararın neresinden dönersen kardır. İnan ki sevgi bir yere kadar. Önemli olan sana değer verip saygı göstermesi. Bu herif sana çantada keklik gözünde bakmış. Eskisi olursa olur olmaz ise elimdekini kaçırmadan hareket edeyim gibilerinden. 23 yaşındayım daha yolun başındayım belki ama herşeyi yaşadım bütün yanlışları yaptım ben bu hataya düştüm. Sen daha yolun başındasın. Bence yol yakınken dön. Benim düştüğüm çaresizliğe düşüp daha fazla çıkmazlara girme derim. Bu insan senin asla değerini bilmeyecektir. Ve en büyük hata kendini değersiz görüp karşı tarafa daha fazla değmek için uğraşmak. Ben düştüm sen düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?