Çıkmazdayım :(((

Kabul etme, boşver.
Eğer affedersen aklında hep soru işaretleri kalacak.
Sürekli şüpheyle yaşamak zorunda kalacaksın.
Şüpheyle yaşamaktansa affetme derim ben.

neden birr şans vereyim diye düşünüyorsunki. eğer o kız nişanı atmış olsaydı o senin tabiri caizse kıçına atacaktı tekmeyi. o zaman canın daha çok acıycaktı belkide.çocuk çok iki yüzlü. seni resmen yedekte tutmuş. erkeğin ağlamasına inanma canım benim her erkek o haltı yediğinde pişman olup ağlamalara ayaklara kapanmalara başlıyorlar.kanma onun bu küçük emrah oyunlarına. bitirdiysen arkasında dur. ve birdaha görüşme o karaktersizle....

Adam resmen kalleslik yapmis. İcine siniyor mu eski sevgilisiyle sohbetleri aglasmalari. Durup durup aklina gelir insanin. Guveni bir kez yikan daha cok yakar yikar.
Bu forum ne hikayeler gordu...
Birak.simdi canin acisin agla dok icini. Emin ol yarin daha cok acimayacak canin. Sukredeceksin....

Son düzenleme:
bahse konu adamda (?), eski sevgili de sen de entrikaya açsınız gibi geldi bana, daha ilk satırda haa dedim olayı çözdüm,ayrı odalarda facelerde o kızla konuşuyo sana intihar eder terslemiyim diyo, amaaaaaaaan bu nedir,dizilerde olur bu işler yoluna bak adam bul yanına yakışacak

canım arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum onun seni sevdiği felan yok bence. O seni hali hazırda bekletmiş amaaaan nasıl olsa o cepte diye ona nişanı at demiş eğer o kız atsaydı ne olacaktı üzülen sen olucaktın. Bırak boşver kabul etme onun seni sevdiği felan da yok seven insan başka bi kıza nişanı at birlikte olalım der mi Alla sen bi düşün. Kabul edersen şayet ilerde burada senin aldatıldım kocam başkasını seviyo vs adlı yazılarını okucaz . Birde şu yönden bak Allah'ım sana yol göstermiş demek ki o çocuk senin için hayırlı bi kısmet değilmiş ki Rabbim sana o yazıları göstermiş...
bundan sonraki karar senin canım...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

haklısınız saolun canım

Hic üzülme canim
Aksine sevinmelisin
Gercek yuzunu gorebildigin icin
Ya bilmeden devam etseydin...

ben hep sunu söylerim.birini bir konuda affedersen ikinciye tekrar kapı aralamıs oluyorsun.
hersey önce bir tokatla baslıyor.
hersey önce bi kere aldatmakla baslıyor.
sonra bir bakıyorsun ardı arkası kesilmiyor.

bütün arkadaşların yorumlarını okudum. Hepsi en güzel şekilde ifade etmiş. Bence de zararın neresinden dönersen kardır. İnan ki sevgi bir yere kadar. Önemli olan sana değer verip saygı göstermesi. Bu herif sana çantada keklik gözünde bakmış. Eskisi olursa olur olmaz ise elimdekini kaçırmadan hareket edeyim gibilerinden. 23 yaşındayım daha yolun başındayım belki ama herşeyi yaşadım bütün yanlışları yaptım ben bu hataya düştüm. Sen daha yolun başındasın. Bence yol yakınken dön. Benim düştüğüm çaresizliğe düşüp daha fazla çıkmazlara girme derim. Bu insan senin asla değerini bilmeyecektir. Ve en büyük hata kendini değersiz görüp karşı tarafa daha fazla değmek için uğraşmak. Ben düştüm sen düşme.

bende 23 yaşındayım of nerden bulur bizi böyleleri

Ben de arkadaşların yorumlarına katılacağım, böyle birine güvenilmez. Şimdi seni kaybetmek istemiyor çünkü elinde sen varsı şu an ama o kız gelseydi ne olacaktı....Sen alternatifsin bu durumda. Ayrıca terkedilmek, pirince giderken bulgurdan olmak ağırına gidiyor belli ki. (benzetmemi yanlış anlama) Şans verme bu insana gönder gitsin daha 23 yaşındasın genceciksin karşına yine çıkar birileri yine seversin. Yüzükle evlenme vaadiyle vs. senin gözünü boyamaya çalışıyor.

bnce sana karşı gerçek bi sevgi hissetseydi kesinlikle eski sevgilisinin adını bile anmazdı kaldıki kafası karışıp at nişanı diyecek.demekki o da sevgisinden kimi istediğinden emin değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…