çıkmazlardayim

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.470
398
Cok mutsuzum bende burda hep okurdum ama basima geldi esimden hayat arkadasimdan baskalarinin yaninda dayak yedim esim bana vurdu ben onun sacinin teline kiyamazken olay soyle gelisti bebegim varv4.5 aylik arabada yolculuk yaparken agliyor bende gece cikmak istedim uyurken sadece bu annesinin yaninda balkonda beni dovdu uluorta sinirden agliyorum bosanmak istiyorum eger bir insan birine vurabiliyorsa onu sevmiyordur cocugu kullaniyor oldum hersey oldum annesi nasil mutlu oldu esim denecek adam beni dovdu yemek yedi suan uyuyor ucakla burdan gidicem ama cocugun kimligi yanimda degil cok pismanim evlendigim icin nasil bir adam oldu moralim cok bozuk hic uykum yok herkes cok rahat uyuyor butun suc bende cocugu aksam cikarmam suc oldu onu kullaniyr oldum umarim mutlu olur artik ben olmayacagim hayatinda sadece paylasmak istedim

eşinden gördüğün ilk şiddetmi merak ettim aslında ilkide sonuda aynı bikere başladımı sonu gelez bide kvde sevınıyorsa artık anasını mutlu etmek için sudan bahanlerle arada çarpar bir iki sabahı bekle aceleyle karar alma ailene anlat durumu karar almanda yardımcı olurlar

Evet ilk siddet evlendigime pismanim kimse evlenmesin benim kocam yaptiysa herkes yapar kendimi cok yalniz hissediyorum bilmedigim yerlerdyim hic bukadar caresiz hissetmedim anneme saygisizlik yaptin diyor baska birsey demiyor cunku biz ailedegiliz disardaniz bitiricem ben mutlu olsun bugun okadar ofke kustuki ben neymisim dedim

Olayın önceside vardır muhakkak cocuk için gece cıkmak istemedigin sebep degil gıbı sanki. Bide gidecegin yer. Hiçbirsey dayagı haklı çıkarmaz tabikide ne olursa olsun cok yanlış bir davranış ama dedigim gibi tek sebep bu değildir kaynananın gitmek istediği yerle alakalı gibi. Onun yanında aslan kesildiğine göre...

Tamam hiç bir sebep şiddet gösterilmesini gerektirmez de olayın sadece bundan ibaret olduğuna emin misin ?
Bu arada bu son şiddeti olmayacak !

Son düzenleme:
Kararını acele verme once sakınles, pısman olucagın karar verme bebegını dusun bı kere daha denemeye çalış canım yasadıgın olay gercekten uzucu.. Önce olanları yalnız başına kalarak iyi bi düşün ölç tart eğer gerçekten aranızda ki sevginin bittiğine inanıyor isen en doğru karar sen verceksin zaten.

Suan cok karisigim karisik anlatiyorum onun dedigi sey ben ne dersem o olur anneme saygisizlik ettin diyor gidicem kalsin annesiyle mutlu olsun fiziksel acilar geciyor ya ruhtakilerkimsem yok cok yalnizim ben onu ilah yapmistim guzel gunleti cope atti herseyi cope atti suan beni dovup uyuyan insandan bahsediyoruz

Hemen karar verme.. cok sinirlisin suan kizginsin.. belki yarin olur esiniz sizden ozur diler.. pisman olur.. nerdensiniz bu arada? Uzaklardayim demisin..

canım kusura bakma ama büyük konuşmayayım isterse benim çocuğum 1 aylık olsun boşanırdım o adamdan. Şiddet asla affedilecek bişey değil. İnsan sevdiğine kıyabilir mi? bi sor kendine. sen annesine saygısızlık yapsan dahi seni seven adam gibi adam olan biri seni bi kenara çeker kendine gel der kızar bağırır annemden özür dile der dayak neymiş ya. sakin ol abdest al namaz kıl bak nasıl huzura eriyorsun sabahta ne yapabilrim diye düşün belki 1 hafta düşün ama düşün bebeğin sorumlulukların var aceleye getirme plan yap ve cek git

Ozur dileyebilir ama gercek ozur boyle olmaz o uyuyor suan cok rahat antalyadayim evim ankaradayim bana yanlis yapti annesinin yaninda butun ozelimizi yaydi cok terbiyesizce boyle bir adamla evli olabildigime inanamiyorum

Ayni arabayla beraber yola cikicagiz sakin evlenmeyin benim esim beni cok seviyordu beni bugun dovdu artik bitti

cok daginik anlatmissiniz.

sakinlesip duzgunce yazarsaniz olayi basindan beri daha iyi yorum yapabiliriz.

gerci ne olursa olsun esinizin yaptigi cok cok cirkin ve hafife alinir bir yani yok.

Biz bayram tatili icin antalyaya geldik ankaradan bebegim 8bsaatlik yol bouunca uyumuyor surekli agliyor bende gece cikmak istedim uyuyarak gideriz diye kavgada burdan cikti ayni arabayla geri donecektik kaynana surekli biz kendimiz gideriz dedi durdu esimde beni dovdu sen yaptin diye olay o degil allah sahit olsun cocuk cok agliyor o nedenle bu adama ben yaranamiyorum evin tum yukunu bana vermeye calisiyor aksam 9da evde oluyorum hepsini annedine anlatti beni kucuk dusurdu beni yerdi ben ona guvenerek burdayim beni yerdi su aaat oldu ayaktayim aglamaktan mahvoldum ben ne yaptim aaneside diyorki sen hakettin anlayabiliyormusunuz boyle diyor bunu unutamam ben

Insanin en sevdigide boyle yapinca kime gidecegini bilmiyor uyudunmu desen hayir artik duzelebilirmiyim

işte bunlarda insan adam...hakettinmiş...terbiyesizler ya...sakin ol sadece sabah sakince ordan ayrıl bence...kendini garip yalnız hissetmişsindir Allah yardımcın olsun

eşin annesinin yanında erkeklik gösterisi yapmış bunun öncesi vardır, annesi seninle ilgili 3-5 gün konuşmuştur eşinde ödül olarak anne bak gördünmü nasıl dövdüm babında seni hırpalamış, eşinden boşanacağını sanmıyorum çünkü bence boşanacak kadın o saniye çıkar gider millet uyuyomuş madem çıkmana engel ne, bundan sonraki evliliğiniz eşinde demişya benim dediğim olur diye tamda o çerçevede yürüyecek dediği olmadığında dayak yiceksin dost acı söyler, çünkü bu anlar kırılma noktalarıdır bi kere eli kalkan adam saygı bariyerini aşmıştır artık sıradan bişey olacaktır karısını dövmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…