Evet çok şükür. Ama ailesi ile kötü ayrılmasını hiç istemiyorum. Hep susuyorum ben . Eşim HAKLI olduğu konularda babasını bile tanımaz. Sildi bir kalemde.Bence siz hiç karışmayın, kararı kesinlikle eşinize bırakın.
Onun ailesi, kararı o versin, siz sadece verdiği karara destek olun.
Bu arada ne mutlu size ki adaletli, karısının arkasında duran bir eşiniz var :)
Eşimde Herşey daha iyi olacak böyle aile olmaz olsun diyor ama benim üzüldüğümü gördüğü için mi gerçekten mi diyor şuan anlayamıyorum. Onun sonradan pişman Olmasını istemem hiç.Bravo eşinize resti çeken erkk adam gibi adamdır takdir ettim .hiç karışmayın mesele onların kötüsünüz bi kelimenizle daha kötü olabilirsiniz gidin huzurlu hayatınızı o aileden uzak yaşayın
keske zam isinden vazgecmeseymis.Evet çok şükür. Ama ailesi ile kötü ayrılmasını hiç istemiyorum. Hep susuyorum ben . Eşim HAKLI olduğu konularda babasını bile tanımaz. Sildi bir kalemde.
Çok teşekkürler en iyisi karışmamak ama içim içimi yemiyor değil. Eşim üzülsede belli eden biri değil. Hakkımızda hayırlısıaynen esinizi takdir ediyorum.. allah yuvanizdaki huzur ve sevginizi arttirsin... konuyla alakalida bosverin iyilik icin bile olsa fikir vermeyin. esiniz suan ofkeyle diyor zaten esini bile boyle sahiplenen biri anne babasina kus kalmaz.. siz hic karismayin bence
Eşimde Herşey daha iyi olacak böyle aile olmaz olsun diyor ama benim üzüldüğümü gördüğü için mi gerçekten mi diyor şuan anlayamıyorum. Onun sonradan pişman Olmasını istemem hiç.[/QU
Aslında zam istedi iş yeride verdi ama 5 ay sonra yapacaklarmış. Eşim Öne çekmeleri için ikna etmedi. Neticede evimiz olacak ve bekliyebiliriz diye düşünmüş. Babasıda son anda bize bunu söyleyince eşim deliye döndü.keske zam isinden vazgecmeseymis.
Sonucta evin olsa da olmasa da insanlar en yuksek alabilecegi maasi talep etmeliler.
Ne güzel işte eşnizde farkında ayrı olmanın rahatlığının.olmaz olsa da aile bu kendisi iyi kötü olabilir pişmanlık olark sizlik durum yokEşimde Herşey daha iyi olacak böyle aile olmaz olsun diyor ama benim üzüldüğümü gördüğü için mi gerçekten mi diyor şuan anlayamıyorum. Onun sonradan pişman Olmasını istemem hiç.
Eşimde hakettiler diyor. Ne bilim ben ailemde böyle Şeyler görmediğim için garipsedimBoşver canım senle ilgisi yok.Kendinide hiçbir zaman suçlama.Eşinin ailesinin terbiyesizliği bu..Bırak küs gitsin,haketmişler...
Eşimde öyle düşünüyor. Ev alınır ikimizde çalışan insanlarız. Ama ailesinin böyle yapması gerçekten üzücüAu asim agrisiz basim... Bosverin esiniz öyle karar vermis öyle olsun, gecinip gidersiniz, dua edin arkanizda ya bode onlara uyup size zulum etse? Eninde sonunda anlarlar haksiz yere tavir yaptiklarini... Siz daha cok kenezlenin birbirinize, sizde ise baslayinca alirsiniz bi ev, kimsenin lafini cekmeye gerek yok..
Eşimde hakettiler diyor. Ne bilim ben ailemde böyle Şeyler görmediğim için garipsedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?