- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Bende öyle düşünüyorum. Eşimi bir vedalaşmaya göndermem gerek. Gerçi hertürlü benden biliyorlar ama benim Vicdanım rahat allahtansessiz sedasız giderseniz senden bilirler.
gelin bizden oglanı uzaklaştırdı dicekler.
bence bi şekilde gitsin vedalaşsın. öyle gidin.
inşallah eşin gider.Bende öyle düşünüyorum. Eşimi bir vedalaşmaya göndermem gerek. Gerçi hertürlü benden biliyorlar ama benim Vicdanım rahat allahtan
merhaba;
Benim derdim eşimin ailesiyle ilgili şöyleki evlendiğimiz günden beri (5 yıllık evliyiz) bana karşı önyargılı ailesi çünkü Üniversite'de tanıştık ailelerinde akrabalar dahil herkes akraba Evliliği yapmış bir ben yabancıyım. Neyse 5 Yıldır saygıda kusur etmemeye çalıştım. Kv Kp ve abilerine karşı hep sevecen oldum. Fakat önyargılarını kıramadım. Hatta abisi benden boşanmasını ona başka birini bulup evlenmesini bile söylemiş ortada bişey yokken. Eşimde bu sözleri üzerine abisiyle konuşmuyor.hani benim tel suçum eşimi sevmem ve onalara
Göre yabancı gelin olmam.Çocuklarımız oldu hayırlı olsun demedi abileri küvözde kaldı yavrularım merak edip aramadılar eşimde ister istemez Kırıldı oda aramadı sormadı. Bu şekilde bir kaç bişeyler daha oldu ve eşim görüşmüyor abileriyle neyse şuan eşim iş yerinde terfi oldu ve sorumlu olduğu Şehirde yaşıcaz artık Babasına söylediğinde ev alırım dedi kirada olmaz dedi. Şuan oturduğumuz evde Kpnin üzerine. Neyse eşimde buna güvenerek iş yerinden fazla zam istemedi. Gitmemize 1 gün kala kp demesin mi ev alamam sen kirada otur. Ev alırsam hiç gelmezsiniz. Eşimde çok sinirlendi. Ailesine tamam dedi ama artık görüşmücem hakkımıda helal etmiyorum dedi.
Size sorum şu ben bu durumda ne yapayım! Kötü gitmesini istemiyorum neticede ailesi. Adamların garezi bana. Ikna etmeye çalıştım ama yok diyor sessizce gidecez diyor.
Off çok uzun oldu ama içim daraldı artık!
Canım öncelikle istediği zammı bakalım firma verecek miydi?merhaba;
Benim derdim eşimin ailesiyle ilgili şöyleki evlendiğimiz günden beri (5 yıllık evliyiz) bana karşı önyargılı ailesi çünkü Üniversite'de tanıştık ailelerinde akrabalar dahil herkes akraba Evliliği yapmış bir ben yabancıyım. Neyse 5 Yıldır saygıda kusur etmemeye çalıştım. Kv Kp ve abilerine karşı hep sevecen oldum. Fakat önyargılarını kıramadım. Hatta abisi benden boşanmasını ona başka birini bulup evlenmesini bile söylemiş ortada bişey yokken. Eşimde bu sözleri üzerine abisiyle konuşmuyor.hani benim tel suçum eşimi sevmem ve onalara
Göre yabancı gelin olmam.Çocuklarımız oldu hayırlı olsun demedi abileri küvözde kaldı yavrularım merak edip aramadılar eşimde ister istemez Kırıldı oda aramadı sormadı. Bu şekilde bir kaç bişeyler daha oldu ve eşim görüşmüyor abileriyle neyse şuan eşim iş yerinde terfi oldu ve sorumlu olduğu Şehirde yaşıcaz artık Babasına söylediğinde ev alırım dedi kirada olmaz dedi. Şuan oturduğumuz evde Kpnin üzerine. Neyse eşimde buna güvenerek iş yerinden fazla zam istemedi. Gitmemize 1 gün kala kp demesin mi ev alamam sen kirada otur. Ev alırsam hiç gelmezsiniz. Eşimde çok sinirlendi. Ailesine tamam dedi ama artık görüşmücem hakkımıda helal etmiyorum dedi.
Size sorum şu ben bu durumda ne yapayım! Kötü gitmesini istemiyorum neticede ailesi. Adamların garezi bana. Ikna etmeye çalıştım ama yok diyor sessizce gidecez diyor.
Canım tabiki almak zorunda değil. Ama başka Şehirde oturacaz artık ve şuan kira sorunumuz yoktu. Babası tüm çocuklarına 1 er daire verdi. Biz gidince bize verdiği ev boş kalacak ve biZ bu eve baya masraf yaptık bizim evimiz diye. Ya kiracı gelecek yada abilerinden biri gelip oturacak çünkü ev baya tadilat Gördü ve biz ödedik. Babası eviniz var gitmeyin kirayı size vermem diyor. Ama ilk konuştuklarında ev alacam dedi. Eşimde iş yerinden zam için Israr etmedi. Yani babası gelmemize 1 gün kala ev almıcam diyor. Aslında eşimi rahatsız eden ev meselesi değil babasının tutarsızlığı.Canım öncelikle istediği zammı bakalım firma verecek miydi?
Bir de babası ev de alsaydı, istediği zammı da isteseydi. ben aralarında bağlantı göremedim açıkçası.
Kpeder ev almak zorunda değil eylülcüm size.
Çok teşekkürler. Evet ilk konuştuğunda ben ev alamam deseydi eşim iş yeriyle ona göre konuşacaktı. Ayrıca biz demedik ev ALIN diye kp kendi kendine söylemiş. Eşimde babası öyle diyince şirketle bir anlaşma yapmadı. Sonuçta şimdi şirketle anlaşması farklı. Babası ilk konuşmada kendini belli etseydi eşim sorun yapmazdı zaten. Dediğiniz gibi yarı yolda bırakması Can'ını sıktı. Eşim talep etmedi ev ALIN diye.eşiniz anlattığınız olaylara kırılmakta haklı, diyecek sözüm yok. fakat ev meselesinde tabi en baştan olay nasıl gelişti bilmiyorum ama-anne babalar ev almak zorunda değiller, yani alırlarsa sağolsunlar varolsunlar, çok büyük bir iyilik yapmış olurlar ama böyle bir mecburiyetleri de yok bence. tabi dediğim gibi ev muhabbetinin tamamını bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. ha kızmasının sebebi ev almamaları değil son anda karar değiştirip bir nevi yarı yolda bırakılmaları ise o konuda haklı..
siz de karışmayın bana kalırsa-ki anladığım kadarıyla karışmıyorsunuz da zaten, onlar ana baba-evlat barışırlar kendi kendilerine merak etmeyin..
eşiniz açısından da arkadaşların da söylediği gibi şanslısınız Allah bozmasın.
Çok teşekkürler. Evet ilk konuştuğunda ben ev alamam deseydi eşim iş yeriyle ona göre konuşacaktı. Ayrıca biz demedik ev ALIN diye kp kendi kendine söylemiş. Eşimde babası öyle diyince şirketle bir anlaşma yapmadı. Sonuçta şimdi şirketle anlaşması farklı. Babası ilk konuşmada kendini belli etseydi eşim sorun yapmazdı zaten. Dediğiniz gibi yarı yolda bırakması Can'ını sıktı. Eşim talep etmedi ev ALIN diye.
merhaba;
Bunlar eşime Yaptıklarının bir kısmı sadece. Eşim sanki onların çocuğu değil gibi Görülüyor. Hatta annesi bizim gideceğimizi duyunca keşke okutmasaydım ÇÖPÇÜ olsaydı dedi. Durum bukadar vahim aslında.ben olsam ağzımı açmam hiç de karışmam görsün gerçek yüzlerini :)
Aslında ben onlar için Yapmıyorum ben eşim mutsuz Olmasın en azından uzakta olacağız ailesini göremecek bari telefonda da olsa diyalogları olsun istiyorum ama maalesef durumlar ben düşündüğümden fazla kördüğüm oldu.Bence hiç karışmayın, siz ağzınızla kuş tutsanız yine de yaranamayacaksınız.
Annesinden helallik bile alsa, annesi bunu aaa eylül yaptırdı diyecek mi? bence demez.
O yüzden hiç karışmayın, eşinize söylemişsiniz zaten gerisi ona kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?