Çıkmazlardayım!

sessiz sedasız giderseniz senden bilirler.
gelin bizden oglanı uzaklaştırdı dicekler.
bence bi şekilde gitsin vedalaşsın. öyle gidin.

sessiz sedasız giderseniz senden bilirler.
gelin bizden oglanı uzaklaştırdı dicekler.
bence bi şekilde gitsin vedalaşsın. öyle gidin.
Bende öyle düşünüyorum. Eşimi bir vedalaşmaya göndermem gerek. Gerçi hertürlü benden biliyorlar ama benim Vicdanım rahat allahtan

Eşinin yanında ol.Eşin herşeyin farkında sen aralarının kötü olmasını istemiuyorsun ama düşmanını kabul etmiyorsun.Hayat bildiğimz gibi değil valla bence bırak bunları sende tavrını koy.

eşinizi canı gönülden tebrik ediyorum siz hiç karışmayın gelinsin sonuçta yabancı olarak görülüyorsun ama eşinizi ikna edin en azından gidip vedalaşsın yarın bir gün gelin göndermedi vedalaşmaya denmesin

Bravo eşinize ailesine karşı at gözlüğü takmayan bir adamla karşılaştık sonunda kk de .

Canım öncelikle istediği zammı bakalım firma verecek miydi?
Bir de babası ev de alsaydı, istediği zammı da isteseydi. ben aralarında bağlantı göremedim açıkçası.
Kpeder ev almak zorunda değil eylülcüm size.

eşiniz anlattığınız olaylara kırılmakta haklı, diyecek sözüm yok. fakat ev meselesinde tabi en baştan olay nasıl gelişti bilmiyorum ama-anne babalar ev almak zorunda değiller, yani alırlarsa sağolsunlar varolsunlar, çok büyük bir iyilik yapmış olurlar ama böyle bir mecburiyetleri de yok bence. tabi dediğim gibi ev muhabbetinin tamamını bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. ha kızmasının sebebi ev almamaları değil son anda karar değiştirip bir nevi yarı yolda bırakılmaları ise o konuda haklı..

siz de karışmayın bana kalırsa-ki anladığım kadarıyla karışmıyorsunuz da zaten, onlar ana baba-evlat barışırlar kendi kendilerine merak etmeyin..

eşiniz açısından da arkadaşların da söylediği gibi şanslısınız Allah bozmasın.

Canım tabiki almak zorunda değil. Ama başka Şehirde oturacaz artık ve şuan kira sorunumuz yoktu. Babası tüm çocuklarına 1 er daire verdi. Biz gidince bize verdiği ev boş kalacak ve biZ bu eve baya masraf yaptık bizim evimiz diye. Ya kiracı gelecek yada abilerinden biri gelip oturacak çünkü ev baya tadilat Gördü ve biz ödedik. Babası eviniz var gitmeyin kirayı size vermem diyor. Ama ilk konuştuklarında ev alacam dedi. Eşimde iş yerinden zam için Israr etmedi. Yani babası gelmemize 1 gün kala ev almıcam diyor. Aslında eşimi rahatsız eden ev meselesi değil babasının tutarsızlığı.

Şirket zaten istediğini belli etseydi Zammı hemen yapacaktı ama şimdi Ağustos Ayında toplu zam yapacak. Her türlü yapıyor ama uzun bir süre sıkıntı yaşıcaz. Eşimde babama güvenip Israr etmedim diye kendine kızıyor.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Evet ilk konuştuğunda ben ev alamam deseydi eşim iş yeriyle ona göre konuşacaktı. Ayrıca biz demedik ev ALIN diye kp kendi kendine söylemiş. Eşimde babası öyle diyince şirketle bir anlaşma yapmadı. Sonuçta şimdi şirketle anlaşması farklı. Babası ilk konuşmada kendini belli etseydi eşim sorun yapmazdı zaten. Dediğiniz gibi yarı yolda bırakması Can'ını sıktı. Eşim talep etmedi ev ALIN diye.

Önemli bir ayrıntıyı atladım sanırım eşim bize ev ALIN demedi. Kp ile konuştuğunda kp ben ev alırım Ordan size Demiş. Çünkü ilk etapta ev bulana kadar zaten kirada olacağımızı eşim söylediğinde kira olmaz ev alırım size Demiş!

anladım, sözden dönülmüş olması, planların bozulması eşinizi kızdırmış ve haklı..
yani siz ancak sakinleştirebilirsiniz eşinizi bu konuda..'onları da öyle kabul etmek lazım' diyebilirsiniz. sanırım eşiniz de bundan sonra bir plan yaparken onlara güvenmeyecektir.

zor bir durum tabi allah onlara sana karşı bu tavırlarından dolayı akıl fikir versin doğruyu göstersin. bence eşinizi daha bir yumuşatın küslük olmaz yarın içten içe de olsa üzülür özler ailesini siz gene başında gösterdiğiniz çizginizi olgunluğunuzu şimdide devam ettirip öyle şey olmaz iyi güzel yaklaşımlarda bulunarak eşinizi yumuşatın. elbet eşinizin ailesi birgün pişman olcaktır .ki eşiniz arkanızda duruyor zaTEN .belli birzamandan sonra onlarda buna alışmak zorunda kalacaklar önemli olan eşinizin yanınızda olması maşallah yuvanıza allah kolaylıklar versin..eşiniz arkanızda olduğu sürece de sizinle daha mesafeli bile konuşacaklardır :))

ben olsam ağzımı açmam hiç de karışmam görsün gerçek yüzlerini :)
Bunlar eşime Yaptıklarının bir kısmı sadece. Eşim sanki onların çocuğu değil gibi Görülüyor. Hatta annesi bizim gideceğimizi duyunca keşke okutmasaydım ÇÖPÇÜ olsaydı dedi. Durum bukadar vahim aslında.

Bence hiç karışmayın, siz ağzınızla kuş tutsanız yine de yaranamayacaksınız.
Annesinden helallik bile alsa, annesi bunu aaa eylül yaptırdı diyecek mi? bence demez.
O yüzden hiç karışmayın, eşinize söylemişsiniz zaten gerisi ona kalmış.

Bence buradaki çoğu kadından daha şanslısınız , bu durumda siz hiç karışmayın eşinizin sizi ezmesindense hakkınızı savunması ailesine sahip çıkması her zaman için daha iyidir. Siz eşinizin üzerinden desteğinizi eksik etmeyin, farklı bir şehirde her şey daha güzel olacaktır.

Aslında ben onlar için Yapmıyorum ben eşim mutsuz Olmasın en azından uzakta olacağız ailesini göremecek bari telefonda da olsa diyalogları olsun istiyorum ama maalesef durumlar ben düşündüğümden fazla kördüğüm oldu.
Hayırlısı

Eylül senın yapabılecegın hıcbıse yok..bu onların mevzusu..
Eşinde kendine yapılan haksızlıgı görünce uzulmek yerıne uzak durmayı tercıh eder..etmişte..
Sız bı gıdın..zamanla herşey degısır..
Evlat sevgısı veya torun sevgısı galip gelir..belkı oralarda oğlunun cırpınmasına seyırcı kalmaz..

Yahu bıde alan almış satan satmış..5yıl olmuş..yuvayı bozmaya çalışmak nedir!Allahtan hıcmı korkmaz bunlar

Ayrıca eylül hem Babalarımızın hem kocalarımız ıllakı kendı aılelerıyle arası bozulmuştur bı donem..yanı her aıle yasıyor bunları..zamanla duzelıyor sonuçta..ama sadece ınsanları daha ıyı tanıyorsun bu küslüklerde..sen uzulme oyuzden..benımkıde anasıyla babasıyla konuşmuyor şuan..ben gıdıp gelıyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…