Çıkmazlardayım!

Sen karışmadığın halde aile arasında seni suçluyorlardır zaten.. Hiç girme aralarına kendileri halletsin..
Aynen öyle kv hala sen yaptırdın ben torunlarımı göremicem diyor. Ordaki ikizlerim 1 Yaşında 1 senedir kaç gelmiş evime üst katımda oturmasına rağmen !

Bebiş konusunda büyük geçmiş olsun.
Zor bir durum, müdahil olmamaya çalışın, eminim zaten yapıyorsunuzdur ama ailesini ona kötülemeyin. Zor şartlarda olsa da, uzak durabilirseniz hem eşiniz onlar için daha kıymetli olur hem de siz huzur bulursunuz.
Bu kadar zamandır sabır göstermişsiniz dilerim Allah sizi bir an önce hak ettiğiniz huzura kavuştursun...

Eşimde hakettiler diyor. Ne bilim ben ailemde böyle Şeyler görmediğim için garipsedim
Evet doğru söylüyor eşin haketmişler..Ayrıca eşinin karakterinide,duruşunuda takdir ettim..Sizin arkanızda durması,haksızlığa boyun eğmemesi çok hoş..Allah mutluluğunuzu daim etsin,kendini de hiç üzme boşver.Ailenle mutlu olmaya bak sizi üzenler utansın yaptıklarından..

Aynen öyle kv hala sen yaptırdın ben torunlarımı göremicem diyor. Ordaki ikizlerim 1 Yaşında 1 senedir kaç gelmiş evime üst katımda oturmasına rağmen !
Nasılsa gidip geleceksiniz, herkes annesinin babasının dizinin dibinde mi oturuyor, nerde ekmek yiyorsanız oraya gideceksiniz tabi. Moralinizi bozmasına izin vermeyin bu tür şeylerin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Çok teşekürler. amin inşallah

hiç karışmayın,,, ama o senin ailen küsme falan deyin ama onuda çok deyip baskı yaratmayın,,,
çünkü eninde sonunda ailesi ile barışır eşin,,,
sen şimdi arayı düzelticem derken, arayı bozan gibi algılanırsın oda problem olur ileride,,,
birde eşin ailesi ile ilgili kötü bir yorum yaptığında kesinlikle yorum yapmayın,,, olumlu yada olumsuz,,,

keşke benim eşimde ailesinin yaptıkalrına böyle tepkiler verebilse yaşadıklaırnıza benzer şeyler yaşadım ama eşim beni ezdirmesede onların totoşlarını bırakmıyor karışmayın bence bebeğiniz için geçmişolsun demeyen aile aile değildir bence

cok mert bir esiniz var sende saglam dur yanin da aile tamam ama artik sizde bir ailesiniz ne kadar sacma bu yadadiklariniz Allah yardimciniz olsun kv yok mu yapici bir rol alsa esin ve baba arasinda

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Çok zor durunumuz gerçekten.
Ama eşinizi takdir ettim doğrusu, Allah yuvanızı kötülerden ve kötülüklerden korusun inşallah.

bence ailesi hakkinda olumsuz da konusma, esinin de yaninda dur.. gerekirse teskin et yapici cumlelerle ama ove ove abartma da ailesini

bence ailesi hakkinda olumsuz da konusma, esinin de yaninda dur.. gerekirse teskin et yapici cumlelerle ama ove ove abartma da ailesini
Olumsuz hiç konuşmadım şimdiye kadar Yapıcı olmaya çalıştım. Zaten eşim verdiği karardan dönmez ama ailesiyle helallik almadan sessizce gitmek istemesi içime sinmiyor.

Olumsuz hiç konuşmadım şimdiye kadar Yapıcı olmaya çalıştım. Zaten eşim verdiği karardan dönmez ama ailesiyle helallik almadan sessizce gitmek istemesi içime sinmiyor.
sen yine de karisma canim fazla, zaten sana takıklarmis, yarin obur gun iyi niyetine ragmen kotu ilan edilirsen cok uzulursun.. Allah rizasi icin esine dogruyu goster ama cok girme araya..

Eşiniz sizi el üstünde tutuyor,ailesine ezdirmiyor ne güzel. Ama babası size ev almak zorunda değil ki. Ona tavır yapmamalı bence. İlerde siz çalışıp alırsınız inş.

Eşiniz sizi el üstünde tutuyor,ailesine ezdirmiyor ne güzel. Ama babası size ev almak zorunda değil ki. Ona tavır yapmamalı bence. İlerde siz çalışıp alırsınız inş.
Canım söz konusu ev değil aslında söz verip son dk yok ben almıcam siz bir daha gelmezsiniz demesi.maddi olanağı var. ki 3 Kardeşler diğerleri babasının kiralarını Alıp yiyor çalışmıyorlar bile. Eşimin bu olaylar Can'ını sıktı. Ilk konuşmasında ev almam ben size deseydi eşim ona göre şirketle görüşüp maaşında daha fazla zam isterdi. Babası net konuşunca şirketle yüz göz olmak istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…