Çıkmazlardayım!

Biliyorsun işte durumları senle konuşmuştuk. Şimdi adam çark etti. Neyse Dediğin gibi benlik bir durum yok.
Herşeyin Hayırlısı. Geceden beri canım sıkkın yarın sabaha karşı yola çıkacaz. Yeni bit hayat Başlıyor bizim için sanırım.

Çok inat bu adamlarımız

Kıraya geçmek zorlıyacak mı sizi? Ikı çocuk var sonuçta.
Son dakka böyle kazık atılır mı yaa! El insaf

Kıraya geçmek zorlıyacak mı sizi? Ikı çocuk var sonuçta.
Son dakka böyle kazık atılır mı yaa! El insaf
Yani biraz zorlucak. Kredi ödüyoruz. Ama Ağustos'ta baya bir zam alacak ozaman rahatlıcaz.
Eşimde buna kızıyor zaten. Biz 5 Yıldır ailesine ihtiyacları olmadıkları halde yardım ettik 1 Kuruş istemedik. Ailesi neticede ama Dediğin gibi el insaf gercektende.

karışırsanız kötü olursunuz bence..hep ara yapmaya çalışan suçlanır..eşinize helal olsun valla az rastlanır böylesine..siz en iyisi kocanızın yanından ayrılmayın..ne dese onu yapın..

karışırsanız kötü olursunuz bence..hep ara yapmaya çalışan suçlanır..eşinize helal olsun valla az rastlanır böylesine..siz en iyisi kocanızın yanından ayrılmayın..ne dese onu yapın..
Azönce kv geldi. Azıcık konuştuk Yapıcı oldum ama oda bana oynuyor. Beni seviyormuş gibi yaptı. Ama alttan alttan kendilerine hak veriyor. Sonra dedim ben el kızıyım kendi aranızda halledin.

Azönce kv geldi. Azıcık konuştuk Yapıcı oldum ama oda bana oynuyor. Beni seviyormuş gibi yaptı. Ama alttan alttan kendilerine hak veriyor. Sonra dedim ben el kızıyım kendi aranızda halledin.

iyi demişsin valla..kendi aralarında halletsinler..sen arayı bulsan bile onlar iyi olur sen kötü olursun..en iyisi kocan üzelmesin istediğini yapsın..ilerde pişmanlıık falan duysa bile seni suçlayamaz

eşin ne istiyorsa onu yap yine sen gönülleri olsun diye uğraşırsın sen kötü olursun aslında oğlumuz bizi istiyor gelin istemiyor gibi aralarına kesinlikle girme.

1:Eşin sana güvenerek niye zam istemiyor onu anlayamadım.Bir insan hakkı neyse talep eder.
2.Eşinin ailesi neden siz ev alsın.Veya almıyorsa,bir evlat ana babasına nasıl hakkını helal etmiyor
3.karışma

1:Eşin sana güvenerek niye zam istemiyor onu anlayamadım.Bir insan hakkı neyse talep eder.
2.Eşinin ailesi neden siz ev alsın.Veya almıyorsa,bir evlat ana babasına nasıl hakkını helal etmiyor
3.karışma
Diğer yorumlarımda yazdım sanırım okumadınız. Bize ev ALIN demedik kirada oturacaz Demiş eşim Babasıda olmaz öyle şey ev alırım Demiş babasıda. eşimde ona göre hareket etti. Şirketi Ağustos'ta toplu zam veriririz Demiş. Orda babası ilk başta ev almıcam deseydi eşimde Zammı bu aydan isterdi. Israr ederdi ki ozaman Şirketleri verirdi. Sorun sadece ev meselesi değil eşim bu konuda patladı sadece. Ben zaten karışmıyorum sadece eşim üzülmesin ailesiyle kötü Olmasın istiyorum.
Eşim bana güvenerek değil babasının ev alırım demesi üzerine şirkete fazla ısrarcı olmadı. Buna güvenerek yazdım siz yanlış okumuşsunuz

Son düzenleme:
Yorum yaparken her yorumu okuyamayabilirim.Yine de yorumumda aynı düşüncedeyim.Eşim BUNA güvenerek kısmını BANA güvenerek okumuşum.Orda bir yanlış anlamışım ama cevabım yine aynı.Eşin buna güvenerek niye zam istemesin ki?Şimdi ki mesajında şirketin zaten Ağustosta toplu zam yapacağını söylüyorsun.Ev alsın almasın,eğer zam hakkı varsa,süreside gelmişse ister.Eşinin ailesinin sana tutumlarını asla tasvip etmiyorum.Yanlış,terbiyesizlik.Ama babası ev almadı vazgeçti diye de bir evlat,anne babanın hakkının binde biri kadar hakkı yokken anasının babasının üstünde,nasıl hakkımı helal etmiyorum der.Biriktirdiği başka sıkıntıları dahi olsa...Bence diğer konulardan tavır alsın eşin.Bbası ev almıyor diye tavır almasın.Nerden baksan olay sadece ev meselesinde bitecek onların gözünde.

ah ah tek derdin bu olsun yeter en önemlisi eşin yanında hep sana destek çıkmış çok kısmetlisin bence ailesinin ağzına bakarak sana sarmamış yuvan da mutluluk daim olur inş. bence ev meselesinde hayırlısı böyle olmuş ilerde başa kakacaktı

Tabi Olayların hepsini bilmediğinizden böyle düşünmeniz normal. Biz maddiyattı şuan sorun etmiyoruz eşimle babasının tutumu üzdü. Önce Yaparım ederim diyipte sonrasında Yapmıyorum demesi. Bu bit değil iki değil en sonunda eşim üzüldü. Tabiki Hakk'ını helal etmiyorum demesi banada yanlış geliyor ama bir anlık sinirle söyledi eminim. neyde sonuçta ben karışmıyorum olaylarına.

Çok şükür eşimden yana şanslıyım. Ama ailesiyle mutsuz olması benide üzer. Ne kadar kötü olsada ailesi ile kırgın olması istemem. Ev konusunu takmıyoruz elbette kendimizde çalışarak alırız çok genciz. Babasının dönekliği sadece üzdü eşimi. Birikmiş kırgınlıklar sonucu patladı aslında.

Eylul esini takdir ettim ne guzel yaninda durmus cok sanslisin bu yuzden
Giderseniz uzaga mi gidiceksiniz?

1000 km canım baya uzaklaşıyoruz. Marmaradaydık şimdi Akdeniz'e gidiyoruz
Eşin uzuntusunden soylemis belli bizim bilmedigimiz cok fazla sey vardir eminim ve eşin de dolmustur abilerinden dolayi .. Hakkini helal etmeme sozu sinirle soylenmistir insallah aralari duzelir
Eger giderseniz her sey daha iyi olur gibime geldi sanki canim sen ne dusunuyorsun

Ben bu olaylar Yüzünden çok mutsuzum. Dışlarında kalmak istiyorum evet ama eşim üzüldüğü için bende üzülüyorum. Eşim Herşey daha iyi olacak diyor. Zaten yanlızdık daha çok kenetlenecez kimse karışamıcak diyor. Bakalım hakkımızda Hayırlısı.

Bencede sinirle söyledi yani inşallah Öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…