Çıkmazlardayım!

Esinin mutsuzlugu seni de mutsuz ediyor tabiki insallah aralari duzelir uzaklasinca basbasa kalinca ailecek daha iyi olucaktir her sey:) gonlunu ferah tut

Böyle iyi adamların niye böyle kötü aileleri olur ya da böyle önyargılı, bencil insanlardan nasıl böyle insaflı, adalet duygusu sahibi cocuklar cıkar ben cözemiyorum.

Hem sizin icin hem de sanki esiniz konu acmıs gibi esiniz icin cok üzüldüm. Yazık belli ki iyi insanlarsınız ikiniz de, birbirinizin ailesine de saygı duyuyosunuz, izin verseler sevecen de davranacaksınız ama onun ailesi rahat durmuyo tabi.

Benim tavsiyem esinizle ailesi arasına girmeyin bu durumda bence. Yani siz kırgınlıklar cözülsün istiyosunuz ama ailesi size karsı uzlasma yanlısı degil zaten. Su durumda iyice ters tepebilir. Bosu bosuna bi de siz üzülmeyin.

Zaten esiniz de babasının son anda sözünden dönmüs olmasından ötürü hem kızgındır, hayal kırıklıgına ugramıstır hem de icten ice size karsı mahcuptur. Konunun üstüne gidip mahcubiyetini körüklemeyin.

Eşiniz en dogru kararı verecektir. Siz desteginizi esirgemeyin, yumusak konusun, sizin icin verecegi hicbi kararın sorun olmayacagını ona hissettirin yeter. Umarım tatlıya baglanır sorununuz.

Bence siz bu konuya hic karismayin, fikir beyan etmeyin. Ilerde onlar barisirlar , aradan zaman gecer hersey yoluna girer. Esinizin ailesi de sizin evli oldugunuz fikrine alisir. Ogullarini kaybetmemek icin daha ilimli bir yol cizebilirler. Esiniz sizin arkanizda durmus.. sizi kollamis. Siz yapma etme ailenle baris gibi yaklasirsaniz bu sefer ben bizim icin boyle yaptim ama sana yaranamadim diyebilir ilerki bir zamanda. Onlar kendi aralarinda sonradan herseyi hallederler. Siz konunun disinda kalin ki sonradan sen bunu demistin soyle yapmistin gibi laflar duymayin.

Bende öyle düşünüyorum nasıl olmuş eşim böyle aileden. Neyse inşallah tatlıya bağlanır. Eşim üzülsün istemiyorum.

Ben onun kararlarının sonuna kadar arkasındayım.

dünyada ki sınavımız işte bunlar ne yapabiliriz yuvanızda huzursuzluk olmasın yeter sizinde eşinizi ne kadar sevdiğiniz burdan anlaşılıyor :)

Ne güzel

istediğiniz oldu neler yaşandı küsmü gidildi
Eşim çok fazla konuşmadı. Torunlarını sevdiler yarım saat oturduk kalktık. Sıradan vedalaşma yaşandı okadar. Eşim kırgın ama kp ve kv herzamanki gibiydiler. Neticede Vicdanım rahat benim.

olması gereken her şey olmuş surat yapılarak vedalaşma olmadan gidilmemiş zamanla herşey yoluna girecek siz ne kadar anlatmak istesenizde eşiniz ve ailesi anlamayacaktır boşuna yormayınız alınılmış iki taraf eşiniz beni anlamıyor diye diğer taraf bizden kopacak korkusu var gidince kopmadığınızın belirtisini verin diyeceğim ama kimseye zorla bir şey yaptıramazsınız hakkınızda hayırlısı olsun

iyi yapmış aslında... çünkü babasının düşüncesi çok yanlış... terbiyesizlik... boşver dursunlar böyle biraz.. barışırlar bayramda seyranda...

Eşim çok fazla konuşmadı. Torunlarını sevdiler yarım saat oturduk kalktık. Sıradan vedalaşma yaşandı okadar. Eşim kırgın ama kp ve kv herzamanki gibiydiler. Neticede Vicdanım rahat benim.

Ne olursa olsun kötü onlara göre hep siz olacaksınız maalesef.
Ama Sizin adınıza sevindim açıkcası eşinizin ailesi ile gidip vedalaşması ailenin azıcık da olsa çenesini kapatır.
Yeni hayatınızda Rabbim daha sıkı kenetlesin sizi birbirinize inşallah huzur, mutluluk yuvanızdan eksik olmasın dilerim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…