Böyle iyi adamların niye böyle kötü aileleri olur ya da böyle önyargılı, bencil insanlardan nasıl böyle insaflı, adalet duygusu sahibi cocuklar cıkar ben cözemiyorum.
Hem sizin icin hem de sanki esiniz konu acmıs gibi esiniz icin cok üzüldüm. Yazık belli ki iyi insanlarsınız ikiniz de, birbirinizin ailesine de saygı duyuyosunuz, izin verseler sevecen de davranacaksınız ama onun ailesi rahat durmuyo tabi.
Benim tavsiyem esinizle ailesi arasına girmeyin bu durumda bence. Yani siz kırgınlıklar cözülsün istiyosunuz ama ailesi size karsı uzlasma yanlısı degil zaten. Su durumda iyice ters tepebilir. Bosu bosuna bi de siz üzülmeyin.
Zaten esiniz de babasının son anda sözünden dönmüs olmasından ötürü hem kızgındır, hayal kırıklıgına ugramıstır hem de icten ice size karsı mahcuptur. Konunun üstüne gidip mahcubiyetini körüklemeyin.
Eşiniz en dogru kararı verecektir. Siz desteginizi esirgemeyin, yumusak konusun, sizin icin verecegi hicbi kararın sorun olmayacagını ona hissettirin yeter. Umarım tatlıya baglanır sorununuz.