Çikolata bağımlılığı

Diyet listelerine göz attım.Benim kurtarıcım diyet sanırım.Kilo vermekte istiyordum çünkü.Bana fena halde istek geldi:) Umarım devam ederim...Çikolata evde şuan duruyorsun kutuda ama yok yok yemiycem :)))

Yaşadığım yer küçük bir yer.Ve bütün gün evdeim.Yalnızım.Yeme istedğim bundan kaynaklanıyor zaten eminim.Ama dur demem lazım...Evde çikolata olmazsa hemen sepet aşağı 1 biskrem bir gofret bakkal amca:))

Diyet yapacaksan,ara öğün olarak çikolatalı nesfit yiyebilirsin.
Böylece çikolata isteğin körelir.

Biz kurtulmak istiyoruz ya yararları sayma:))

YE ama, az YE :) sevgiler...

allah iyligini versin biz kizi cikolatadan vaz gecirmiye calisiyorruz surda oyle ögmüsünki yemiyenin yiyesi geliyorrrrr
her seyin azi karar cogu zararrrrrrr
benim mantifgimda bu az az ama her seyin tadina bakarak yemek cok cok zararliiiiii
inanki canim cikolata isteyince 3 kaysi yavas yavas ye 20 dakika sonra ayni tadi aliyorsun
veya mürdüm erigi ayni yapabilirsin
oda kesmedi bir tane bitter cikolata daha ne dyimmmm

Malatyalıyım ama kayısı sevmiyorum:) Ama mürdüm eriği olabilir.Şu diyet listelerine bakma fikrin süper geldi bana ama kararlılığım arttı sağol:)

sut icine müsli bir kasik kuru üzüm ayni tadi alirsin

Ya sus Şeyda ya sus valla...yazdıkça batıyorsun hala kayısı mürdüm gidiyo ya:)) ruhum iyileşti kızlar yazmaktan.Çok zevkli bir topikmiş.Ay göbeğimin dikişi,yok göğsümün kenarı diyen yok burda...Ohh miss gibi löööp lööp götür çikolataları saldım çayıra mevlam kayıra...kilo derdi yok çikolata var hep yupiii yaşasın bu topik, yaşasın kikirik

ne var sunun surasinda benimde toplasan 10 günüm kaldi sanra kestirecem bak ben geldigimde moral ziyaretine gelmem seni cikolataya bogarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…