Ya sus Şeyda ya sus valla...yazdıkça batıyorsun hala kayısı mürdüm gidiyo ya:)) ruhum iyileşti kızlar yazmaktan.Çok zevkli bir topikmiş.Ay göbeğimin dikişi,yok göğsümün kenarı diyen yok burda...Ohh miss gibi löööp lööp götür çikolataları saldım çayıra mevlam kayıra...kilo derdi yok çikolata var hep yupiiiyaşasın bu topik, yaşasın kikirik
Malatyalıyım ama kayısı sevmiyorum:) Ama mürdüm eriği olabilir.Şu diyet listelerine bakma fikrin süper geldi bana ama kararlılığım arttı sağol:)
Sen bakma o Şeyda ya bakma.O aslında bir şeytanbana bak sen bana, ben bir meleğim elimde çikolatamla yanına geleyim.Kikirikimi çikolatalarla besleyeyim
not:Şeyda cim sakın kızma emi ''Şeytan'' değilsin tabii.Yazı kafiyeli olsun diye yazdımHerkese burdan sevgiler sizlerle tanışmak çok keyifliydi.Kikirik cim seni arkadaş olarak ekliyorum.Malatya ya sevgiler kendine iyi bak.Çikolata ye ama AZ ye )
Şuan istemiyorum çikolata.Çünkü artık böyle halsiz olmak istemiyorum....:)
Baştan söyleyeceğini sona saklamışsın :)
Tamam bu testi yaptırıcam en kısa zamanda.İnşallah bir şey çıkmaz.Çıkarsada en azından şikayetlerimden kurtulurum sağol:)
Sevgili Kikirik,şakayı bir kenara koyduk.Sana nacizane bir tavsiyem var.2sene önce ben de senin gibi aynı şikayetlerle dahiliye doktoruna gittim.Şeker tahlili istedi.Yaptırdım fakat bir şey çıkmadı.Bu arada kilo da veremiyorum bir türlüDiyetisyen e gittim diyete başladım ben de tık yok veriyorum ama herkes 5 kilo veriyorsa ben 1 kilo...Diyetisyen benim tekrra tahlil yaptırmamı ek olarak ''insülün direnci'' mi ölçtürmemi istedi.Tekrar tahlil yaptırdığımda gerçekten insülün direncim yüksek sınırlarda çıktı.Kilo veremememin ,acıktığımda fazlaca aç kaldığımda elimin ayağımın kesilmesinin nedeninin bundan olduğunu,hatta çikolata ataklarımın bile bundan dolayı olduğunu söyledi şuanda insülün direnci için bir hap alıyorum hergün.İnan kilo vermem çabuklaşıp tatlı istediğim tamemen azaldı diyebilirim.Sen bakma bana çikolataya övgüler yağdırdığıma:) ha bu arada halsizlik bende de aşırı vardı.Bu ilaçtan sonra o da yok oldu.Çünkü aç kalmak,aç kaldıktan sonra tatlı yeme isteği,daha sonra hiç bir şekilde doyamama,tatlı,tatlıdan sonra tuzlu,tuzlu üstüne tekrar tatlı döngüsü içinde gider bu kötü süreç.
Bir dahiliye uzmanına gidip şeker ve insülün direnci tahlili yaptırmak istediğini söylersen içinde rahatlar inşallah sonucun temiz çıkar ama tersi çıkma ihtimali de olabilir.Sana sağlıklı güzel günler dilerim sevgilerimle...
bir bura kalmıştı girmediğinanam doktor asistanı mısın sen herşeyi biliyon maşallah
bir bura kalmıştı girmediğinanam doktor asistanı mısın sen herşeyi biliyon maşallah
ahahahah çok güzel bir topik yaa tam bana göre Jelesec im.
ahahahah çok güzel bir topik yaa tam bana göre Jelesec im.
Doktor asistanı da olabilirim belki nerden biliyosun
bizim estetigin kizlari buraya toplanmis cikoltayi duydunuz demiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?