- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
6 gün kaldı test gününe demi cnm varmı bi belirti :)Selam kızlarr transferimi oldum geldim :))
6 gün kaldı test gününe demi cnm varmı bi belirti :)
Sizin bu yazdıklarınızı okuyunca insan birazda olsa umutlanıyo inşallah bizde pozitif sonuclarımızı alırız bigün. Rabbim oğlunuzu size bağışlasın uzun ömürler versin inşş canımCanlar merhaba konuyu 4 sayfa okuyunca hepinizde kendimi gordum cift tarafli oldumu zor iki tane koydurursam tutunma sansi yukselirmi oylemi boylemi unutun bunlari bi umut olsun diye yazmak istedim cift tarafli cikolata kistim vardi bir tupum yapismisti gittigim dr aciyarak bakip tedaviye basladi benden umidi yoktu ama ben hep inandim ve tum gunumu gecemi dua ederek gecirdim esimdede sorun oldugu halde ilk tup bebek denememizle hamile kaldim oglum 3 aylik yanimda oyunlar oynuyor rabbim hepinize yasatsin insallah doktorum rahim komplikasyon dolu yumurta elde edebilecekmiyiz derken 14 mis gibi yumurta geldi 9 u 5.gune gitti 1 tane transfer edildi BINGOdiger yavrularimi dondurmak istedim ama lanet hastane izin vermedi kavga kiyamet ciktim ordan neyse sonuc olarak nolur inanin once siz inaninki vucudunuz evet ben bebek yapmaya onu gelistirmeye hazirim desin
Canim benim tutunma belirtim sökülür gibi bel agrisiydi rabbim insallah yuzunu guldurur okadar cok agliyordumki anlatamam sana ananas yiyormusun kabak cekirdegi nar suyu ben 5.gun basladim testlere ilk testte hayalet cizgi cikmisti okadarki testi söküp icindeki cubuga bakinca gordum :)Canım belirtiden çok adet olucakmısım gibi yani hiçbi belirtim yok sadece devamlı ağlamak gelio içimden ağlıyorum devamlı. belim o kdr çok ağrıyoki büyük ihtimalle hastalanıcam ben zaten hastalanmadan 4-5 gün önce başlardı belimin ağrısı aynı öleyim
İnşallah canım inşallahhh.. bugüne kadar hep ananas kabak çekirdeği yedim canım ama şu 2 günkü bel ağrım bütün moralimi mahvetti bıraksalar hüngür hüngür ağlıcam yanımda insanlar var kendimi sıkıyorum bu seferde baş ağrısından ölüyorum hiçbişeyden zevk almıyorum resmen transfer gününü saymazsak bugün bnmde 5.günüm sayarsak 6.gnüm bilmiyorum nolucakCanim benim tutunma belirtim sökülür gibi bel agrisiydi rabbim insallah yuzunu guldurur okadar cok agliyordumki anlatamam sana ananas yiyormusun kabak cekirdegi nar suyu ben 5.gun basladim testlere ilk testte hayalet cizgi cikmisti okadarki testi söküp icindeki cubuga bakinca gordum :)
Hemen bozma moralini cnm hamilelik belirtiside aynı oluyomus adet belirtisiyle . İnş tutunma belirtisidir yaCanım belirtiden çok adet olucakmısım gibi yani hiçbi belirtim yok sadece devamlı ağlamak gelio içimden ağlıyorum devamlı. belim o kdr çok ağrıyoki büyük ihtimalle hastalanıcam ben zaten hastalanmadan 4-5 gün önce başlardı belimin ağrısı aynı öleyim
İnşallah canım inşallahh tutunma belirtisidirHemen bozma moralini cnm hamilelik belirtiside aynı oluyomus adet belirtisiyle . İnş tutunma belirtisidir ya
Cok haklısınız amin inşallah . Benimde ilk denemem bugün transferden sonraki 7.günüm dün kanamam oldu telaşlandım hemen gece acile gidip kan verdim sonucum negatif geldi. 6.gün oldugu içinde negatif olabilir tutunmadıgı içinde olabilir. Allahım inşallah hakkımızda hayırlısını verir.Merhabalar bende de her iki yumurtalıkta çikolata kisti var 6 yıl önce ilk denemede anne oldum. Şimdi ikinci için tedavi görüyorum. Arada bir kısa protokol ve iki dondurulmuş transfer negatif sonuçlandı şimdi uzun protokol deniyoruz yeniden. Cumartesi yumurtalar toplandı transfer bekliyorum. Herkes birbirinden farklı ama çikolata kisti olup hamile kalan bir çok kişi var. Umutsuzluğa kapılmadan denemeye devam. Kısmette varsa her türlü olur.
6 gün erken tabiki pozitif yada negatif demek için, Kan değeri çok mu düşüktü?Cok haklısınız amin inşallah . Benimde ilk denemem bugün transferden sonraki 7.günüm dün kanamam oldu telaşlandım hemen gece acile gidip kan verdim sonucum negatif geldi. 6.gün oldugu içinde negatif olabilir tutunmadıgı içinde olabilir. Allahım inşallah hakkımızda hayırlısını verir.
Düşükdü baya yani onun yükselmesi bi mücize olur ama beklicem mecbur 3 gün daha6 gün erken tabiki pozitif yada negatif demek için, Kan değeri çok mu düşüktü?
İnşallah yükselir cnmDüşükdü baya yani onun yükselmesi bi mücize olur ama beklicem mecbur 3 gün daha
Pek ümidim yok ama inşallah canımİnşallah yükselir cnm
Rabbim büyüktür cnm mucizen olur inşallahPek ümidim yok ama inşallah canım
Malesef canım kanamam varRabbim büyüktür cnm mucizen olur inşallah
Çok mu kanaman cnm naslMalesef canım kanamam vardemekki zamanı değilmiş daha nasip böleymiş
Anladım cnm bir iki gün snra tekrr git bnce doktra yoğun değilse hala ümit var bnceYok canım dün daha cokdu bgn lekelenme şeklinde geldi yani akıntım koyu kahve gibi geldi doktoruma gittim kan verdim yine o yorum yapcak artık anlarım ben dedi
Doktorum anlarız bugün dedi canım 2 saat sonra cıkıcakmıs sonucumAnladım cnm bir iki gün snra tekrr git bnce doktra yoğun değilse hala ümit var bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?