Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Canım belirtiden çok adet olucakmısım gibi yani hiçbi belirtim yok sadece devamlı ağlamak gelio içimden ağlıyorum devamlı. belim o kdr çok ağrıyoki büyük ihtimalle hastalanıcam ben zaten hastalanmadan 4-5 gün önce başlardı belimin ağrısı aynı öleyim

6 gün kaldı test gününe demi cnm varmı bi belirti :)

Canım belirtiden çok adet olucakmısım gibi yani hiçbi belirtim yok sadece devamlı ağlamak gelio içimden ağlıyorum devamlı. belim o kdr çok ağrıyoki büyük ihtimalle hastalanıcam ben zaten hastalanmadan 4-5 gün önce başlardı belimin ağrısı aynı öleyim

Sizin bu yazdıklarınızı okuyunca insan birazda olsa umutlanıyo inşallah bizde pozitif sonuclarımızı alırız bigün. Rabbim oğlunuzu size bağışlasın uzun ömürler versin inşş canım

Canim benim tutunma belirtim sökülür gibi bel agrisiydi rabbim insallah yuzunu guldurur okadar cok agliyordumki anlatamam sana ananas yiyormusun kabak cekirdegi nar suyu ben 5.gun basladim testlere ilk testte hayalet cizgi cikmisti okadarki testi söküp icindeki cubuga bakinca gordum :)

İnşallah canım inşallahhh.. bugüne kadar hep ananas kabak çekirdeği yedim canım ama şu 2 günkü bel ağrım bütün moralimi mahvetti bıraksalar hüngür hüngür ağlıcam yanımda insanlar var kendimi sıkıyorum bu seferde baş ağrısından ölüyorum hiçbişeyden zevk almıyorum resmen transfer gününü saymazsak bugün bnmde 5.günüm sayarsak 6.gnüm bilmiyorum nolucak

Hemen bozma moralini cnm hamilelik belirtiside aynı oluyomus adet belirtisiyle . İnş tutunma belirtisidir ya

Merhabalar bende de her iki yumurtalıkta çikolata kisti var 6 yıl önce ilk denemede anne oldum. Şimdi ikinci için tedavi görüyorum. Arada bir kısa protokol ve iki dondurulmuş transfer negatif sonuçlandı şimdi uzun protokol deniyoruz yeniden. Cumartesi yumurtalar toplandı transfer bekliyorum. Herkes birbirinden farklı ama çikolata kisti olup hamile kalan bir çok kişi var. Umutsuzluğa kapılmadan denemeye devam. Kısmette varsa her türlü olur.

Cok haklısınız amin inşallah . Benimde ilk denemem bugün transferden sonraki 7.günüm dün kanamam oldu telaşlandım hemen gece acile gidip kan verdim sonucum negatif geldi. 6.gün oldugu içinde negatif olabilir tutunmadıgı içinde olabilir. Allahım inşallah hakkımızda hayırlısını verir.

6 gün erken tabiki pozitif yada negatif demek için, Kan değeri çok mu düşüktü?

Yok canım dün daha cokdu bgn lekelenme şeklinde geldi yani akıntım koyu kahve gibi geldi doktoruma gittim kan verdim yine o yorum yapcak artık anlarım ben dedi

Yok canım dün daha cokdu bgn lekelenme şeklinde geldi yani akıntım koyu kahve gibi geldi doktoruma gittim kan verdim yine o yorum yapcak artık anlarım ben dedi
Anladım cnm bir iki gün snra tekrr git bnce doktra yoğun değilse hala ümit var bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…