çikolata kisti,miyom,polip,hidrosalpenksi olup tüp bebek tedavisi olanlar

Ayy çok sevindim Can'ım maşallah darısı bize dua et Can'ım bir de hatırlatmak istemem o zor günleri ama ne gibi tedavilerden geçtiniz neler oldu
Dualarim sizinle çapa dan önce 24 yasinda bi yumurtalık kisti ameliyatı oldum. Aradan 2 ay geçti kist tekrarladı sonra rahim filmi çekindim 26 yaşında çapa ya gittim tüp bebek bölümüne laparoskopi ile tiplerini açmaya çalıştılar acilamadi ardından tüp bebek raporu çıkardık ilk deneme başarısız oldu sonrasında yine laparoskopi histereskopi yapıldı türlerde su toplanıyordu ve rahime siziyordu yine bir laparoskopi geçirdim ardından yine tup bebek denedik ancak o da başarısız oldu en sonunda açık ameliyata alındım tuplerim tamamen kapatıldı ve bir kist çıkarıldı sonrasında 4 yıl sonra özel merkezlerde 4 tup bebek denemem oldu ancak hepsi başarısız oldu.

A Adsu ümitlerin tükendiği bir gece türkiyede tüp bebekte isim yapmış 3 merkezin prf. Durumumu mail ile gönderdim artık anne olamayacaksam bunu bilmek istiyordum rahim temiz yumurta rezevim iyi embriyolar iyi ancak tutunma olmuyordu mailime bir tek merkez döndü bende orası ile görüştüm bana güven verdiler bi laparoskopide o hastahanede geçirdim çünkü tupumde hidrisalpenks vardı ve rahime siziyordu.sonrasında 1 yıl endometriyo kisti baskilandi o kuculunce tüp bebek denendi çok şükür önce acı sabır boşa gitmedi bu kez Rabbim her dileyen ve isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Uzun uzun anlattım :) ben yandım kimse yanmasın maddi olarak sıkıntım var diye çapa ya gittim keşke en başta özel güvenilir bir kuruma gitseydim neyse Rabbim hamileligimi mutlu sona ettirir inşaallah ❤

Amin Can'ım inşallah kolaylıkla bebeğini kucağına alacaksın Rabbim yardımcın olsun.. Belki de en başta dediğin gibi sağlam bir yere gitseydin bunların hiç biri olmayacaktı ben laporoskopimi iyi bir hastanede oldum çok şükür kistim tekrarlamadı da ama polip olayı yaşandı sırf bunun için ani değişikliğe gittim bizde maddi sıkıntıdayız hem de özellere güvenim kalmadı bakalım Fatih eğitimde neler yaşayacağız

Rabbim şifalar versin cnm histereskopi zor bir durum değil hayırlısı ile atlatirsin inşaallah

Rabbim şifalar versin cnm histereskopi zor bir durum değil hayırlısı ile atlatirsin inşaallah
Ben de Histereskopi olacağım sanırım rahim filmim de üstten baskılanmış y şekli Bi uterus çıkmış , güvenebileceğim iyi bit Dr in benim de karşıma çıkar , İstanbul'da değilim maalesef olsam şimdiye kadar yaptırmıştım sanırım bu ünlü MerkeLerden birinde , hist zor mu ?

Öncelikle geçmiş olsun histereskopi benim narkozsuz yapıldı haliyle biraz cnm yandı ama sonrasında ağrı sizi olmadı rahimi hava ile şişirip içine bakıyorlar alttan ultrason ile polip kist herhangi bir yapı var mi diye. Güvenilir bir hekim ve temiz bir hastahane olması önemli korkmayın

Merhaba cnm bende çikolata kisti amelytı oldum 5 ay sonra tekrarladı doktr kendiliğinden olur dedi ama olmadı aşılama öneriyor ama rahim filmi çekmedi sen amelyttan ne kadar snra çektirdin filmi ne zamn öğrendin tupun tikali oldgunu

Sana yapılan ofis hist sanırım , bana ameliyathanede operatif hist yapılacak (

merhaba hanımlar başlığı görünce geleyim bende deim bende 12 gün önce miyom ameliyatı oldum artı sağ tüpüm alındı hidrosalpinks yüzünden 6 ay bekleme süresi verdi doktorum 3 ay sonra kontrol

Sana yapılan ofis hist sanırım , bana ameliyathanede operatif hist yapılacak (
Doğru ofis histereskopi yapıldı bana ameliyat da oldum anestezi altında olduğu için onu bilmiyorum asıl amaç tüpleri kapatmakti ama histereskopide yapmışlardı.korkma cnm hepsi geçip gidiyor

Doğru ofis histereskopi yapıldı bana ameliyat da oldum anestezi altında olduğu için onu bilmiyorum asıl amaç tüpleri kapatmakti ama histereskopide yapmışlardı.korkma cnm hepsi geçip gidiyor
İnşallah ben de hepsini atlatır artık mis kokulu yavruma, yavrularıma kavuşurum ...

Canım sana katılıyorum bende çapaya gittim 5 yıllık evliyim 2. Senemde çapaya gittim hsg istedi o zaman orada hsg çekilmiyordu bende Okmeydanı'nda çekildim ki çekilmez olsaydım bu filmi çeken adam raporda tüpler açık yazmış ama hidrosalpinks varmış sağ tüpümde sonra çapaya getirdim filme bakmadan rapora odaklanıp iyi Şen'de bi sorun yok dedi miyomlarım için tanı amaçlı histereskopi çekildim acı içinde neyse bana doğal yolla gebe kalabilir yazısı verdi ve eşimde bir sorun olup olmadığını öğrenmek için androlojiye gönderdiler eşimde hafif varikosel çıktı bende güya sorun yok ya eşimi ameliyat edip doğal yolla gebe kalacaktım eşimde oldu ameliyat ve 3 ay sonra kontrole çağırdılar 3 ay 3 ay derken bi baktık ki 1sene geçmiş sonra bize artık aşılama yapalım size dedi androloji o kağıdı alıp tüp bebek bölümüne geçtim ve dr bana dedi ki senin ameliyat olman lazım bu miyomlarla sana hiç bi tedavi yapamam hemen git anesteziye kayıt açtır hemen o hastaneden kaçtım bezmialeme gittim orada bi aşılama negatif sonra Süleymaniye'de bi tüp denemem oda negatif sonra özelde bi doktor sende hidrosalpinks var ve o engeller dedi yani bu çapa beni alt üst etti hakkımı helal etmiyorum hiç çok uzun yazdım ama çok doluyum:)

Ah canım benim sen yine ucuz kurtulmussun iyiki miyom ameliyatını orada olmadin beni defalarca ameliyat ettiler iki hidrosalpenksli tüpü kapatamadilar ve ben onların tüpleri kapattık raporu yüzünden 6 başarısız tüp bebek denedim sonunda güvenilir bir merkez sorunumu çözdü çok şükür ... Bende hakkimi helâl etmiyorum yıllarca Çapa da tüp bebek bölümünde prf.olan dr. Nisantasindaki muaynehanelerine taşındım haram olsun umutlarimi, sağlığımı, paramı emegimi çaldılar! !! Inşaallah hidrosalpenksli tüpün kapatılır da gebe kalirsin canım dualarim seninle ve bizim gibilerle Rabbim her isteyene evladını kucaklamayi nasip etsin...

evet orda olsaydım miyom ameliyatını tüpüme bakmadan sadece miyomları alacaktı şimdi sağ tüpüm tamamen alındı maddi açıdan tüpü özelde yapamıcam ancak cerrahpaşanın daha iyi olduğunu söyledi ameliyatımı yapan doktorun hiç olmazsa para verip uzmana muayene olabiliyorsun hiç gitmedim acaba orası nasıl bi yorumları okusam iyi olacak aslında tam dava açmalık olaylar yaşadık kaç kere bimere şikayet ettim sonuç sıfır Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın şuan hangi merkezde tedavi görüyorsun

bide anlamadığım tüpü kapatmadıkları halde neden kapattık demeleri

bide anlamadığım tüpü kapatmadıkları halde neden kapattık demeleri
Şu an acıbadem bülent tirasta tedavideyim sonuçta açık ameliyat yapmışlardı tüplerkapatıldı dendi bana ameliyat raporuda öyle diyor ama yapisikligim çok icimde prf. Yapmadı ameliyatı bence uzmanlığı yeni almış asistan yapıyor ameliyatı sonuç hüsran. Dediğin gibi dava açsak yeri ama inan uğraşacak gücün kalmadı. Hakkında hayırlısı olur inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…