çikolata kisti olup direkt tüp bebek yapan var mı?

canım evet bu sitede çok rastladım bu arkadaşlara.
aramaya endometriozis yazarsan karşına çıkacaktır.
ben tüp bebeğe başladım zaten.yarın yumurtalarım toplanıyor.
allah yardımcın olsun canım
allahım çabalarını boşa çıkarmasın ümidini hiç kaybettirmesin canım ya..inşallah tez zamanda tutar ve bebişini kucağına alırsın..yine haberleşelim bende ocakta gitcem tüp bebeğe..Allah işleri rast getirsin ya umarım hiç bi sorunla karşılaşmazsın.. En önemlisi psikoloji bence.içimden bi histe tüp bebek hemen tutcak gibi geliyo umarım öle olur..Dualarım seninle..

allahım çabalarını boşa çıkarmasın ümidini hiç kaybettirmesin canım ya..inşallah tez zamanda tutar ve bebişini kucağına alırsın..yine haberleşelim bende ocakta gitcem tüp bebeğe..Allah işleri rast getirsin ya umarım hiç bi sorunla karşılaşmazsın.. En önemlisi psikoloji bence.içimden bi histe tüp bebek hemen tutcak gibi geliyo umarım öle olur..Dualarım seninle..

canım çok sağol.ocakta hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun?
umarım hislerin doğru çıkar.:jeyyar:

merhabalar, bende endometriosis ve pko sendromu teşhisi var. ilk tüp denememi yaptırdım bu gün transferimin 10.günü. tam belli değil ama negatif sanırım. aslında bir doktor laparoskopi dedi diğer ikisi tüp bebek. bende direk tüp bebek yaptırdım. endometriosisin etkisi hakkında duyumlarınız nelerdir. paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar. Bende de çikolata kisti var. 2,5 cm. Dr.lar ameliyat önermiyolar. 2 aşılama yaptırdım ve olmadı. Devlet 1 Ekimde sanırım aşılama ve tüp bebek sayısını 2' e indirdi. Ayrıca ssk, bağkur, emekli sandığı nereye bağlıysanız 5 yıl çalışma şartı getirildi. Ben 3 senelik memurum, dolayısıyla 2 sene daha beklemem lazım rapor için. Eee yaş da 30. O kadar bekleme lüksüm de yok.Dolayısıyla paşa paşa kredi çekip tüp bebeğe geçmek zorunda kalıcaz. Bende zaten çok sıkıldım bu işlerden. Psikolojim darmadağın oldu. Artık bir an önce yaptırıp ( o da tutarsa tabi ) bu işi kafamdan atmak istiyorum. Hayattan zevk alamaz oldum. Sabak akşam her an bunu düşünüyo insan ister istemez.
Çikolata kistine gelince bu kistle doğal yolla hamile kalanı da çok duydum. Eğer ilerlememiş, yapışıklık yapmamış, büyük olmayan bir kistse zaten ameliyata gerek yok. Benim eşimde de biraz problemler olduğu için bu yolu tercih ettim.

merhabalar, bende endometriosis ve pko sendromu teşhisi var. ilk tüp denememi yaptırdım bu gün transferimin 10.günü. tam belli değil ama negatif sanırım. aslında bir doktor laparoskopi dedi diğer ikisi tüp bebek. bende direk tüp bebek yaptırdım. endometriosisin etkisi hakkında duyumlarınız nelerdir. paylaşırsanız sevinirim.
canım mrb
Benimde 4,5 cm çikolata kistim var 3 doktora gittim 2 si direk tüp bebeğe yönlendirdi sadece 1 tanesi ameliyat dedi,tüp bebeğin tutmasında kistlerin bi etkisi yok diye okudum her yerde doktorlarda öle söyledi.Ameliyattan sonra yumurta rezervlerinde düşüş olurmuş yani azda olsa bi riski varmış.Bende ameliyat olmadan direk tüp bebeğe gideceğim.Umudunu kaybetme ya kistle normal yoldan bile hamile kalan bi sürü insan varmış.

canım daha önce yazmışdım ben 29 aralık 2007,de açık ameliyat oldum. çikolata kistinden 5 cm di ağrılarım çokdu ama kurtulmuşdum.fakat ağustosda bu defa sol tarafımda tekrar çikolata kisti oluşdu önceki sağdaydı 2,5cm,lik kisdim olmuşdu 2 defa aşılama denedik tutmadı 3 aşılama için iğnelere başlamışdım ve aşılama yapılacağı anda doktorum yumurtalar bu ay çok iyi 9 tane gelişdi bu yumurtaları aşılamayla heba edemem dedi mikro enjeksiyon yapalım dedi ve bende 1 saat içersinde karar verdim ogün çatlatma iğnesini vuruldum 2 sonra yumurta toplama ve 2 gün sonrada transver 2 emriyo transver edildi ve sonuç pozitif şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim şükür şuan hiçbir sorunda yok yani 2,5 santimlik çikolata kistiyle hamile kaldım

Merhabalar. Bende de çikolata kisti var. 2,5 cm. Dr.lar ameliyat önermiyolar. 2 aşılama yaptırdım ve olmadı. Devlet 1 Ekimde sanırım aşılama ve tüp bebek sayısını 2' e indirdi. Ayrıca ssk, bağkur, emekli sandığı nereye bağlıysanız 5 yıl çalışma şartı getirildi. Ben 3 senelik memurum, dolayısıyla 2 sene daha beklemem lazım rapor için. Eee yaş da 30. O kadar bekleme lüksüm de yok.Dolayısıyla paşa paşa kredi çekip tüp bebeğe geçmek zorunda kalıcaz. Bende zaten çok sıkıldım bu işlerden. Psikolojim darmadağın oldu. Artık bir an önce yaptırıp ( o da tutarsa tabi ) bu işi kafamdan atmak istiyorum. Hayattan zevk alamaz oldum. Sabak akşam her an bunu düşünüyo insan ister istemez.
Çikolata kistine gelince bu kistle doğal yolla hamile kalanı da çok duydum. Eğer ilerlememiş, yapışıklık yapmamış, büyük olmayan bir kistse zaten ameliyata gerek yok. Benim eşimde de biraz problemler olduğu için bu yolu tercih ettim.

canım merhaba bendede geçen sene çikolata kisti vardı ve bizde kredi çekip mikroenjeksiyon yaptırdık sonuç negatif oldu 6 ay önce ameliyat oldum geçen ay aşılama denedim oda tutmadı :çok üzgünüm:şuanda çektiğimiz krediyi ödemek için anca aşılama yaptırabiliyoruz kaydirigubbakcemile3seneye bitince bende tekrar denicem tüp bebek inşallah hepimiz tüp bebek yapmadan hamiş kalırıs yaaaaa:enbuyukkk:inşallah herşey istediğin gibi olur :Saruboceq:

daha önce otraya çıkmamıştı.
ama 1 hafta önce doktor ultrasonda gördü.bana ya ameliyat
ya da tüp bebek dedi.senin başka bir
sorunun varmıydı canım.ameliyat falan
oldunmu bunun için?
ben doktoruma mail attım .bana bu kistlerin
tüp bebek başarısına etki etmediğini söyledi.

canım bende de var endometrio hemde 3 yıldır
ilk öğrendiğimde 7 cm di.dr bana hemen aldır çocuğun olmaz dedi
bunu bir çok dr söyledi.sadece bir dr olumlu yaklaştı.olur evet çikolata kisti gebeliğe engel dedi.ama asla olmaz diye bir şey yok dedi.bebek yapmaya karar verdik ve ben 7 ay sonra hamile kadım.çok rahat bi gebelik dönemi geçirdim.şimdi oğlum 2 yaşında bile.
kistim ise 4 cm.yarın dr gidicem bakalım ne diyecek.sana tavsiyem ıslalla dene dene olacak emin ol.bende çok karamsardım.çok şükür oldu.en son çare tüp bebek düşün derim.çünkü okadar vçok hormon yükleniyor ki vücuda.bunların acısını ilerki yaşında yaşarsın

arkadaşlar çikolata kisti olup da,
direk tüp bebeğe geçen arkadaşlar yazabilir mi acaba?
şimdiden teşekkürler.

merhaba bnde uzun zamndır c.kıstı var 5,5 cm ısı her ıkı yum dada laparoskopı oldum 3 ay ıcın de 5,5 yenıden cıktı tp bebek yaptırdım ve cok sukur altı aylık hamıleyım. kıstler sorun olusturur dusuk rıskın ck yusek felan dedeıler ve doktorum tup bebege baslamadan sansımın %10 oldugunu syledı ama yınede yılmadım.sonuc mukemmel cok sukur
hamılelıgım suana kadarda ck rahat gectı ınsallah sonrakı uc aımızda guzel olur.
netıcede sana dıyecegm UMUDUNU yıtırme ve doktoruna guzven cnku tedavı sırasında ck farklı seyler duyuyrsn adeta HER KAFADAN BIR SES CIKIYR
ınsallah hersey yolunda gıder ve sende ve dıger arkadaslarımda bu mutlu kervana katılır. harıka bı duygu onun ıcınde hareket ettıgını hıssetmek
bol sans opuldun

Back
X