ne kadar sürede hamile kaldın acabaBen varım 4.5 cm ve birde 2 cmdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2 kist ile hamile kaldım.
Maşallah canım Allah bağışlasın ben 1 yıllık evliyim 1 aydir inofolic combi kullanıyorum hamile kalamadim daha3. Ayda hamile kaldım allaha şükür
Ben ilaç kullanmadm tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum canım ama Allah verince oluyor kafana takma olumlu düşün hepMaşallah canım Allah bağışlasın ben 1 yıllık evliyim 1 aydir inofolic combi kullanıyorum hamile kalamadim daha
Vücudu hamilelige hazırlıyor canim ne kadarlık evlisinKullandgniz ilac ne işe yariyor.bende kisten dolayi hamile kalamyrum
Evet canim ben cok takintili bi insanım cevreden dolayi ister istemez de surekli aklima geliyor malesefBen ilaç kullanmadm tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum canım ama Allah verince oluyor kafana takma olumlu düşün hep
Cevredekileri hiç takma zaten kimseyi ilgilendirmez sen ve eşini ilgilendirir. inşallah Allah sanada en kısa zamanda nasip eder canımEvet canim ben cok takintili bi insanım cevreden dolayi ister istemez de surekli aklima geliyor malesef
İnofolic kombi ben kullandm o ay kist yaptı bende. Çikolata kisti bendede cıktı 3 ay önce tüp bebekten sonra inofolic kullandm o ay kist cıktı. Ben 3 ay soğan kürü yaptm geçen ay kist patladı gitti kurtuldum. Ama o 3 ayda çok sancım çok karın ağrım kasık ağrım aşırı vardı hele adet zamanı ölüyodum. Ama bu kist patladıgndan beri adetlerim bile ağrısız geçti. Ki ben adet zamanı acillik olan hergün ağrı kesici alan biriydimSelamun aleyküm..
Ben 22 yaşındayım 1 yıllık evliyim. 5 tane çikolata kistim var evlendiğimden beri hiç korunmadım ama bi türlü çocuğumuz olmadı. 1 aydır inofolic combi kullanıyorum ve adetime 4 gün var ağrılarım başladı kramplar falan vs. Cikolata kisti olupta ilac tedavisiyle hamile kalanlar var mi acaba ?
Aminn canim inşallahCevredekileri hiç takma zaten kimseyi ilgilendirmez sen ve eşini ilgilendirir. inşallah Allah sanada en kısa zamanda nasip eder canım
Cikolata kisti patlamiyor diye biliyorum ameliyat bile kesin çözüm değil dedi doktorum. Ayni durum bende hala devam ediyor canım kusma bayılma soguk soguk terlemeler vs cok agir geçiriyorum ve adet döngüm cok uzundu 38 gune cikti en son ama cok sukur ilactan sonra 2 gun erken oluyorum adet ve surekli akintim oluyo benimİnofolic kombi ben kullandm o ay kist yaptı bende. Çikolata kisti bendede cıktı 3 ay önce tüp bebekten sonra inofolic kullandm o ay kist cıktı. Ben 3 ay soğan kürü yaptm geçen ay kist patladı gitti kurtuldum. Ama o 3 ayda çok sancım çok karın ağrım kasık ağrım aşırı vardı hele adet zamanı ölüyodum. Ama bu kist patladıgndan beri adetlerim bile ağrısız geçti. Ki ben adet zamanı acillik olan hergün ağrı kesici alan biriydim
Çikolata kisti patlar hem de nasılCikolata kisti patlamiyor diye biliyorum ameliyat bile kesin çözüm değil dedi doktorum. Ayni durum bende hala devam ediyor canım kusma bayılma soguk soguk terlemeler vs cok agir geçiriyorum ve adet döngüm cok uzundu 38 gune cikti en son ama cok sukur ilactan sonra 2 gun erken oluyorum adet ve surekli akintim oluyo benim
Peki ameliyattan sonra hamile kaldin miÇikolata kisti patlar hem de nasıl
bir çok kişi apandisit sanar hatta tüplere yapisiksa kist o tüpte gider alınır yani
Üstelik bu kist ameliyatla alındığında yüzde 90 da tekrarlar 2. Kez ameliyat olmuş biriolarak yazıyorum bunu
Bana doktoeum patlamaz cikolata kisti anca kuculur dedi o yuzden patlamiyo diye biliyodum benÇikolata kisti patlar hem de nasıl
bir çok kişi apandisit sanar hatta tüplere yapisiksa kist o tüpte gider alınır yani
Üstelik bu kist ameliyatla alındığında yüzde 90 da tekrarlar 2. Kez ameliyat olmuş biriolarak yazıyorum bunu
Haklisiniz çok zor ama şöyle bi durum var gittiğim her doktor gun gectikce adet olmadikca kistlerin daha cok buyur ve hamile kalman cok zorlaşır dedi bana birsürü hastane gezdim kac doktora gittim saysiini bile hatirlamiyorum piskolojik olarak cok kotu durumdayim o yuzden ne kadar erken olursa olsun istiyorumBende kist miyom polip hepsiyle hamile kaldım ilki tup 2. Normal yolla ne olur acele etme o kullandığın toz folik asit gibi birşey kaç kez kullandım hiç faydasını görmedim aşılama oldum olmadı tüp bebekle oldu ardından kendi kendine tekrar hamile kaldım demem o ki arkadaşım nasip taktiri ilahi lütfen çok gençsin evliliğinin tadıni çıkar 30 yaşında 3 yıllık evliyken anne oldum şimdiki aklım olsa daha geç olurdum annelik çok güzel ama çok da zor lütfen acele etmeyin
2senedir ewliyim 9 ay aldu gebe kalamayali klomene basladik bu haftaVücudu hamilelige hazırlıyor canim ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?