Haklisiniz çok zor ama şöyle bi durum var gittiğim her doktor gun gectikce adet olmadikca kistlerin daha cok buyur ve hamile kalman cok zorlaşır dedi bana birsürü hastane gezdim kac doktora gittim saysiini bile hatirlamiyorum piskolojik olarak cok kotu durumdayim o yuzden ne kadar erken olursa olsun istiyorum benim kistlerim cok fazla büyük ve ister istemez insan kafasına takiyor
7 7 6 cm boyutunda 3 kıstım vardi ilk ameliyatımda ne kadar büyükler ayrıca regl olmazsanız kist büyümez çikolata kisti demek regl kanının tamamının vücuttan atılmaması sonucu oluşan kist bünyeniz yani bağışıklık sisteminiz yapar bu nedenle menapoza kadar yüzde 90 kendini tekrar eder
Bende kist miyom polip hepsiyle hamile kaldım ilki tup 2. Normal yolla ne olur acele etme o kullandığın toz folik asit gibi birşey kaç kez kullandım hiç faydasını görmedim aşılama oldum olmadı tüp bebekle oldu ardından kendi kendine tekrar hamile kaldım demem o ki arkadaşım nasip taktiri ilahi lütfen çok gençsin evliliğinin tadıni çıkar 30 yaşında 3 yıllık evliyken anne oldum şimdiki aklım olsa daha geç olurdum annelik çok güzel ama çok da zor lütfen acele etmeyin
Benim 5 cm çikolata kistim vardı. Evlendiğimizden beri korunmuyorduk ve 1,5 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım. Üstelik gittiğim doktorlara göre son çarem tüp bebekti. Dilerim sizlerde daha fazla yıpranmadan sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Benim 5 cm çikolata kistim vardı. Evlendiğimizden beri korunmuyorduk ve 1,5 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım. Üstelik gittiğim doktorlara göre son çarem tüp bebekti. Dilerim sizlerde daha fazla yıpranmadan sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız