- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
Slm kıZlar benim 1,4 cmlik çikolata kistim var doğum kont hapı kullancam 10 gün sona tüp bebek için start vericez.benim durumumda olan varmı...yada çikolata kisti olup doğal yada tüple hamile kalan???
merhaba canım..benim de sol overde 4 cm çikolata kisti vardı 2010 yılında tüp bebekle hamile kaldım ikizlerim şimdi 3 yaşındalar..hem doğal yollarla hem de tedavi ile hamile kalan çok arkadaşımız var,darısı sizlerin başına İnşallah.
cannım bu arada sen nasılsın hislerin nasılll varmı belirtiler değişiklik varı sende
canım ya demek ki bütün yumurtalar kalmıyor onu bilmiyordum ben gittiğim gibi 2 tane isterim artık burdan kıbrısa gidecem bari 2 tane verseler hayırlısıyla dondurulmuşlarada ayrıca para veriliyor dimi birde kaç yıl dondurulmuş kalıyor
kizlar kasiklarim agrimio die uzuluyordum.. cogu tutan arkadasin semptomunda var diye.... transferimin 5. gunu bugun kist tarafimda yani sagimda agri var , moralim bozuldu cook , sizde yasadiniz mi boyle bi agri yumoslarimi sol tarafa koymuslardi.. ama agrim diger tarafta bununla ilgili makale bulamadim
Allah bağışlasın canım yawrularını.banada çift embriyo transfer edildi bakalım nolcak 8 gün var teste.bende hiç belirti yok ama ne kasık ne karın ağrısı hiç bişeybide ilk günden beri çok hapşırdım ben kasıklarım ağrıdı bi kaç kere hapşırırken oda kötümü oldu acaba gülmekten bile korkuyorum bişey olcak
Merhaba ben cik kisti 7cm laporoskobi ile aldirdim.drm ankarada murat sonmezer eger kısmet olursa haziran gibi tupe gitceZ.bende senin gibi ankaraya 4saat mesafedeyim. genartda yapiyor oda tüp bebegi.gecen ekimda 3900 e yaptirmisti bi tanıdığım.bana kac parader bilmiyorum. Hayirlisiyla tutsada InsALLAH. ..
Allah bağışlasın canım yawrularını.banada çift embriyo transfer edildi bakalım nolcak 8 gün var teste.bende hiç belirti yok ama ne kasık ne karın ağrısı hiç bişeybide ilk günden beri çok hapşırdım ben kasıklarım ağrıdı bi kaç kere hapşırırken oda kötümü oldu acaba gülmekten bile korkuyorum bişey olcak
Merhaba ben cik kisti 7cm laporoskobi ile aldirdim.drm ankarada murat sonmezer eger kısmet olursa haziran gibi tupe gitceZ.bende senin gibi ankaraya 4saat mesafedeyim. genartda yapiyor oda tüp bebegi.gecen ekimda 3900 e yaptirmisti bi tanıdığım.bana kac parader bilmiyorum. Hayirlisiyla tutsada InsALLAH. ..
Ben genarttan memnunum cnım herkes çok ilgili pişman olmazsın.kırıkkalede yaşıyorum ben.doktorum transferden sona ewe gitmenizde sakınca yok dedi geldik bizde inş rabbim hepimizi güldürür
Yok canım ya hiç değişiklik yok hisstmiyom bişey
günaydın Jelybond.... lütfen belirtiler arayıp kendini stresse sokma arkadaşım.. sen sadece bu günlerinde evrene pozitive enerji yolla ki güzellikler 9 ay 10 gün boyunca seni bırakmasın..
canım nasılsın iyimisin belirtiler oldumu gerçi belirtilere takılmamak gerek gerçek olsaydı şimdi hamile olurduk durumun iyimi
bu arada banyo yapmanın sakıncası yoktur bu arada evde sürekli yatarakmı geçiyor
Hayırlı olsun tedavin..Neden ameliyat oldun tüp bebek yapacaksanız çok merak ettim ben kistlerle yaptım tüp bebeği
kızlar hamileyim sonucum 535
hadi gözün aydın tebrikler süper süper süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?