Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Slm kıZlar benim 1,4 cmlik çikolata kistim var doğum kont hapı kullancam 10 gün sona tüp bebek için start vericez.benim durumumda olan varmı...yada çikolata kisti olup doğal yada tüple hamile kalan???

merhaba canım..benim de sol overde 4 cm çikolata kisti vardı 2010 yılında tüp bebekle hamile kaldım ikizlerim şimdi 3 yaşındalar..hem doğal yollarla hem de tedavi ile hamile kalan çok arkadaşımız var,darısı sizlerin başına İnşallah.

Allah bağışlasın canım yawrularını.banada çift embriyo transfer edildi bakalım nolcak 8 gün var teste.bende hiç belirti yok ama ne kasık ne karın ağrısı hiç bişeybide ilk günden beri çok hapşırdım ben kasıklarım ağrıdı bi kaç kere hapşırırken oda kötümü oldu acabagülmekten bile korkuyorum bişey olcak diye.

Ewet canım.bide 5. Güne kadar bekleyince dahada azalıyo.dondurmak içinde 750 lira ödedik.3 sene saklanıyo sanırım

kizlar kasiklarim agrimio die uzuluyordum.. cogu tutan arkadasin semptomunda var diye.... transferimin 5. gunu bugun kist tarafimda yani sagimda agri var , moralim bozuldu cook , sizde yasadiniz mi boyle bi agri yumoslarimi sol tarafa koymuslardi.. ama agrim diger tarafta bununla ilgili makale bulamadim

Benim bugün 3. Günüm sancım yok canım.ama normaldir olması bazı arkadaşların oluyo.panik yapacak bişey yok bence rahat ol

canım nasılsın iyimisin belirtiler oldumu gerçi belirtilere takılmamak gerek gerçek olsaydı şimdi hamile olurduk durumun iyimi
bu arada banyo yapmanın sakıncası yoktur bu arada evde sürekli yatarakmı geçiyor

canım nasılsın iyimisin belirtiler oldumu gerçi belirtilere takılmamak gerek gerçek olsaydı şimdi hamile olurduk durumun iyimi
bu arada banyo yapmanın sakıncası yoktur bu arada evde sürekli yatarakmı geçiyor

Adet sancıları gibi ara ara canım ya çokta kendimi dinlemek istemiyorum

amin diyelim darısı başımıza:)
bu arada topic ten dolayı aklıma geldi, benim kistim 3.3 idi,2 ay hap kullandım, 1. aysonunda 2.9, 2.ay sonunda 2.5 olmuştu
2.5 büyük mü sizce? bir de bu tüp bebek denemesinde büyüdü mü acaba ?
biz ne bilelim doktora git sor diyeceksiniz ama bir müddet doktora gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…