- Konu Sahibi Jelybonsdf
bu arada jelybonsdf fotoğrafındaki kıza bayılıyorum çok şeker maşaalah:)
İnş kızım olursa ona benzer:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada jelybonsdf fotoğrafındaki kıza bayılıyorum çok şeker maşaalah:)
Ben de 10 cm'lik çikolata kistim yüzünden ameliyat oldum![]()
Temmuz ayında ilk tüp bebek denemesini yapacağız. Çok heyecanlıyım :)
Hayırlı olsun tedavin..Neden ameliyat oldun tüp bebek yapacaksanız çok merak ettim ben kistlerle yaptım tüp bebeği
Canim yedi cmdi cok buyuk dedi dr önce ameliyat sonrası tup bebek dedi.buay tupe gitmeyi düşünüyorum hayirlisi büyük ALLAH imdan..
kızlar hamileyim sonucum 535![]()
Benim doktorum özeldi canım mehmet erdem.genarttan çok memnun kaldım ben negatşfte olsa yine oraya giderdimHayirli olsun bende kismetse bu ay gen art yolcusuyum arkandan drun kimdi senin.tedavide kistin buyudumukiii.
Ben ameliyat lbdum dortay evvel ama kucukde olsa tekrar etti
Tedavi igneleriyle buyuyecekdiyede korkuyorum
Benim kistim çok küçük 3 cmdi ilaçla 1,5 cm küçüldü sona tüp yptırdık canım.allaha şükür tuttuhayırlı olsun canım inşallah değerin yükselir. benimde 4 cm kistim var ameliyat olmam gerektiği söylendi bende doktor araştırıyorum direk tüpmü yapsam diyorum.acaba sen nerde yaptırdın ve kisttin ne kadardı
Ya jelybondsf arkadaşim..dr neye gore uzun protocol ve hangi duruma göre kisa protokol uyguluyor. ...
Banada hasta olunca gel demişti yani kisa protokol uygulucak.ben dört ay evvel laporoskobi oldum.
canım çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... Darısı en kısa sürede bizlerin başına olsun inşallah...![]()
Ameliyat dan sonra nekadar bekledin ben dört ay oldu kismetse bu ay denemeyi düşünüyorum. Acaba ikiay daha beklesemmi kizlar ....yedi cmdi kistim...:-(
Canım benim kistim ameliyatlık kadar büyük değildi ama inan bu kistler gebeliğe engel değil
tsh 0.3 çıktıyaaa bu şekılde tüpe başlanırmı sızce?hasımatolu olduğumdan eutrox kullanıyorum kullanmasam 4 du. en duşuk dozajda kullandığım eutrox bıle 0.3 e duşurmus neolcak bılmıyorumyaaaaaaaaaa((((((((((8
canımmm ya çokk sevindim senin adına rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn
darısı bizlewrin başına kafam rahatladı stresşim sayende geçti umutlandımmm kendine dikkat et bak bebişler bırakmadı seni rabbim daim etsin
bu arada ikisidemi tuttu acaba