• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Ben de 10 cm'lik çikolata kistim yüzünden ameliyat oldum :(

Temmuz ayında ilk tüp bebek denemesini yapacağız. Çok heyecanlıyım :)

Ameliyat dan sonra nekadar bekledin ben dört ay oldu kismetse bu ay denemeyi düşünüyorum. Acaba ikiay daha beklesemmi kizlar ....yedi cmdi kistim...:-(

Hayirli olsun bende kismetse bu ay gen art yolcusuyum arkandan drun kimdi senin.tedavide kistin buyudumukiii.
Ben ameliyat lbdum dortay evvel ama kucukde olsa tekrar etti
Tedavi igneleriyle buyuyecekdiyede korkuyorum

Ya jelybondsf arkadaşim..dr neye gore uzun protocol ve hangi duruma göre kisa protokol uyguluyor. ...
Banada hasta olunca gel demişti yani kisa protokol uygulucak.ben dört ay evvel laporoskobi oldum.

Hayirli olsun bende kismetse bu ay gen art yolcusuyum arkandan drun kimdi senin.tedavide kistin buyudumukiii.
Ben ameliyat lbdum dortay evvel ama kucukde olsa tekrar etti
Tedavi igneleriyle buyuyecekdiyede korkuyorum
Benim doktorum özeldi canım mehmet erdem.genarttan çok memnun kaldım ben negatşfte olsa yine oraya giderdim
hayırlı olsun canım inşallah değerin yükselir. benimde 4 cm kistim var ameliyat olmam gerektiği söylendi bende doktor araştırıyorum direk tüpmü yapsam diyorum.acaba sen nerde yaptırdın ve kisttin ne kadardı
Benim kistim çok küçük 3 cmdi ilaçla 1,5 cm küçüldü sona tüp yptırdık canım.allaha şükür tuttu
Ya jelybondsf arkadaşim..dr neye gore uzun protocol ve hangi duruma göre kisa protokol uyguluyor. ...
Banada hasta olunca gel demişti yani kisa protokol uygulucak.ben dört ay evvel laporoskobi oldum.

Uzun kısa protokol galiba hastanın yaşına ve yumurta rezervine göre oluyo canım.inş hepinizin yardımcı olsun allah

Ameliyat dan sonra nekadar bekledin ben dört ay oldu kismetse bu ay denemeyi düşünüyorum. Acaba ikiay daha beklesemmi kizlar ....yedi cmdi kistim...:-(

yaşım genç olduğu için doktorlar beklemek istedi. 1 yıl normal yollardan olması için bekledik. Yumurta takibi vs. derken 6 ay daha geçti. Ben de doktorumu değiştirdim. Halit Fırat Erden ile görüştüm hemen yapabiliriz hatta daha önce bile tüp bebek deneyebilirdin dedi. Beence bir an evvel iyi bir uzman ile görüş fikrini al derim. Ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır çünkü bu aptal hastalık tekrarlıyor hatta şu an 3 cm'lik bir çikolata kistim var.

tsh 0.3 çıktıyaaa bu şekılde tüpe başlanırmı sızce?hasımatolu olduğumdan eutrox kullanıyorum kullanmasam 4 du. en duşuk dozajda kullandığım eutrox bıle 0.3 e duşurmus neolcak bılmıyorumyaaaaaaaaaa:(((((((((((8

tsh 0.3 çıktıyaaa bu şekılde tüpe başlanırmı sızce?hasımatolu olduğumdan eutrox kullanıyorum kullanmasam 4 du. en duşuk dozajda kullandığım eutrox bıle 0.3 e duşurmus neolcak bılmıyorumyaaaaaaaaaa:(((((((((((8

Eutrox bende kullanıorum canım ama tam değerimi bilmiyorum vala:(inş bi sorun çıkmaz

canımmm ya çokk sevindim senin adına rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn
darısı bizlewrin başına kafam rahatladı stresşim sayende geçti umutlandımmm kendine dikkat et bak bebişler bırakmadı seni rabbim daim etsin
bu arada ikisidemi tuttu acaba

canımmm ya çokk sevindim senin adına rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn
darısı bizlewrin başına kafam rahatladı stresşim sayende geçti umutlandımmm kendine dikkat et bak bebişler bırakmadı seni rabbim daim etsin
bu arada ikisidemi tuttu acaba

Darısı sana olsun canım:))umutlan tabi allaha şükür sağlığımız yerinde imkansız bişey yok.ikizmi tekmi bilmiyorum canım haftaya ultrasonda belli olur inş

Bugün basladik tedaviye ilk igneyi dr özel muayene hanesinde yaptı. Gonalf sagda 9 solda 4yumurta saydi.bu igne lerle yumurtalar buyuyecekmi yoksa sayısı da artacak mi...
Ya igneyi kendim yapacakmisim tam olarak yerini saptayamadan yaparsam diye korkuyorum. ..

Back
X