- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
yok canım sağlık ocağı uzak değil 5-10 dklık mesafe ama nerdiven inip çıkmak zararlı olmazmı?transferin ilk gününden itibarenmi iğnelere başlanıyo canım.2 gün yattım demişsinya iğnelere ne zaman başladın.
mrb canımmerhaba kızlar bugün transferimin 12.günü.Allaha çok şükür hamileyim.Darısı sizlerin başına inşallah
kızlar doktorum aradı şimdi ellerim titriyo20 yumurtamdan 19u olgun çıkmış 13ü döllenmiş.yarında 7,8 yumurta A KALİTE DEWAM EDERSE PAZARTESİ YAPARIZ TRANSFERİNİ DEDİ.hamile kalmış gibi sewindim.bide hamile kalsam naparım acaba
mrb canım
hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına kaç embr.transfer edildi yaş kaç kaçıncı denemen bilgi verebilirmisin
canım inşallah hayırlısıyla olur ne heyecan verici ya rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın pazartesi güünü olursa kaçıncı gün embriyosu olur bu arada sorabildnmi kaç tane transfer edilir diye
mrb canım
hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına kaç embr.transfer edildi yaş kaç kaçıncı denemen bilgi verebilirmisin
Amin canım sağol .İnşallah hepimizin bebekleri bize sımsıkı tutunur.Bana 2 embriyo transfer edildi.Ama 2 sinin de tutup tutmadığı keseyi görünce belli olcak.Kan tahliline göre tek gözüküyormuş,tabi yine belli olmazmış.Yaş 30 ilk denememde Allahıma şükürler olsun tuttu.
beşinci gün embr.daha kaliteli oluyormuş dimi kız nşallah hamile kalırsın ya valla umut olur canım bu arada 2 tane istedin diye olurmu kabul edilirmiPazartesi olursa 5. Gün olcak canım.doktorumla konuşmadık ama 2 istiycem
mrb canım
Amin canım sağol .İnşallah hepimizin bebekleri bize sımsıkı tutunur.Bana 2 embriyo transfer edildi.Ama 2 sinin de tutup tutmadığı keseyi görünce belli olcak.Kan tahliline göre tek gözüküyormuş,tabi yine belli olmazmış.Yaş 30 ilk denememde Allahıma şükürler olsun tuttu.
inşallah canım rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın
bakarsın sürpriz olur iki kesecik görünür hayırlısıyla
beşinci gün embr.daha kaliteli oluyormuş dimi kız nşallah hamile kalırsın ya valla umut olur canım bu arada 2 tane istedin diye olurmu kabul edilirmi
inşallah canım rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın
bakarsın sürpriz olur iki kesecik görünür hayırlısıyla
Kabul etmez galiba doktorum canım ama yinede sorarım:)ewet canım ya 5. Gün embriyosu daha sağlıklı oluyomuş diyolar inş tutar
11 embriyom yola dewam ediyomuş:)10 tanesi a kalite.pazartesi 5. Gün transferim var
hayırlısyla devam eder inşallah canım dondurmayı düşünüyormusun kız bu arada a kalite ne demek
Çok sağlıklı yani gelişimi güzel:))
inşallah yarına kadar öyle devam eder ve bebeğin tutunur sana hayırlısıyla yarın son gün canım dilerim rabbim emeklerini boşa çıkatmaz
İnş canım çok heyecanlıyım
canım ben tüp bebek için doktora görünecektim kalbim yerinden çıktı
seninde yarın büyük gün heyecanın nasıldr tahmin edemiyorum haklı olarak doktor tekrar aradımı
kizlarr bende de 3,5 cmlik cikolata kisti vardi tup bebek denedik .dun ilk transferim oldu gecede evimize hirsiz girmis polisler evdeydi olay inceleme fln geldi.. tabi ben agladim ilk farkettigimde sok gecirdim, sonra sancidan dusuruyorum sandim belki de dusurdum..(( hala cok agrim var.. ((((
Göklerde olan umudum yerlere indi.dün akşm gıda zehirlenmesi yaşadım.tüp bebek yaptırdımızı transferimin olacağını söledim bebeğe zararı olmayacak bi serum verdiler ama ben moral olark bittim.kanıma bakıldı kanda enfeksiyon çıktı transfer iptal olabilir dedi doktor.kendi doktorumu aradım anlattım olmaz öle şey iptal olacak bişey yok dedi.yumurtalar toplandığındada enfeksiyon fazla çıkabilir kanda dedi ama ne kadar beni rahatlattı bilmiyorum???transferden önce doktorum kan tahlili yaptırcak yine şimdi hastaneye gidiyoz kan tahliline.12 dede transferim var bilmiyorum nolcak
geçmiş olsun arkadaşım... başına gelenlerden sonra böyle düşünmen noramal ; ama yaşananları kafandan çıkarıp sadece bebeişine odaklanmalısın.. zor bir şey ama hep olumlu düşünmeye devam et canım ... biliyorsun ki moral bu süreçte çok önemli... tekarar geçmiş olsun...umarım tez vakitte hayırlısıyla güzel haberlerini duyarız.. Allah yardımcın olsun; şansın bol olsun canım...
arkadaşım sana da geçmiş olsun.. içini ferah tut doktorun sorun olmayacağını söylediyse haklıdır.. şimdi bunu dert edip üzme kendini.. bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. bence her şey şey yolunda seyir alacak ve bugün minik tırtıllarını kapıp geleceksin annesi :) güzelliklere odaklanmalısın canım... ben inanıyorum ki tedavinin başı gibi sonu da güzelliklerle sonuçlanacak..
İnş canım dediğin gibi olur.şoktaydım dün resmen yaşadıklarıma.sabah uyandım keşke rüya olsa dedim.bugünle ilgili bile hayallerim vardı.makyaj yapıp süslenip gidcektim bebeklerimi almaya.olsun diyorum buda rabbimdeb geldi.
olsun sen yine de tırtıllarına bir ön hazırlık yap git annesi :) en azından ruj sürüp git diyeceğim ama transfer öncesi makyaj,krem,parfüm gibi kozmetik ürünler yasak .... dün geceki durumu nazarlığı olarak düşün ve geride bırak tatlım..
canım sakıncası gerçekten olmaz korkma nasipte varsa yüksekten atla yine olmaz brşey rabbim yeterki istesinDün aramışlardı en son canım bugün aramadılar.yarın 12 de hastanede olcam:))ben yaşadığım şehirde yaptırmıyorum 2 saatlik bi mesafe var arada.doktora sordum ewe dönmem sakıncalı olurmu die olmaz dedi.korkuyorum.arka koltukta yatarak gelirim ewe
trans.hayırlı olsun canım ne büyük talihsizlik inş.allahın izniyle birşeyde olmaz canımyok ya düşürmedin daha çok erken inş.güzel haberlerini verirsin rabbim emeğini boşa çıkartmasınkizlarr bende de 3,5 cmlik cikolata kisti vardi tup bebek denedik .dun ilk transferim oldu gecede evimize hirsiz girmis polisler evdeydi olay inceleme fln geldi.. tabi ben agladim ilk farkettigimde sok gecirdim, sonra sancidan dusuruyorum sandim belki de dusurdum..(( hala cok agrim var.. ((((
Göklerde olan umudum yerlere indi.dün akşm gıda zehirlenmesi yaşadım.tüp bebek yaptırdımızı transferimin olacağını söledim bebeğe zararı olmayacak bi serum verdiler ama ben moral olark bittim.kanıma bakıldı kanda enfeksiyon çıktı transfer iptal olabilir dedi doktor.kendi doktorumu aradım anlattım olmaz öle şey iptal olacak bişey yok dedi.yumurtalar toplandığındada enfeksiyon fazla çıkabilir kanda dedi ama ne kadar beni rahatlattı bilmiyorum???transferden önce doktorum kan tahlili yaptırcak yine şimdi hastaneye gidiyoz kan tahliline.12 dede transferim var bilmiyorum nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?