- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
aklını kaçıracak bir durum yok canım sülükleri spekulum ile içeri bırakıyorlar onlar işleri bitince kendi kendine geri düşüyor sayıları var zaten ve hiç birşey hissetmiyorsun. Çikolata kisti ağrı sızılarından böyle kurtuldum
tam olarak doktor biri yaptı bunu zaten :) herşey ilaçta şifa değil. Ve ben araştırmadan güvenmeden böyle şeyler yaptıracak biri de değilim.☹☹☹Doktor olmayan birine rahminizi nasıl guvenebilirsiniz şaşırdım dogrusu
Valla doktor dediklerin hepsini kast etmiyorum çok yanlış müdahale yapan var çocuğu olabilecek insanlara olmaz deyip çocuğu olan varAklımı kaciracaktim içinizde sülük mu beslediniz nasıl aldılar onu ordan
Slm cnm bugünde adet olmadm test yaptm yine negatif çok kötüyüm yahayır aksine tam günüm de oldum
baska seylerde cok faydasini gordum.Hacamat ve suluk benim kurtaricim.Dikkat etmeniz gereken isini duzgun yaoan birini bulmaniz.Arkadaşlar senelerdir çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 5 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım sülük tedavisini çok araştırdım bu sayede kurtulanlar varmış aranızda yapan var mı yada kistinizi nasıl küçülttünüz
Bende kasıklara kuyruk sokumu ve ayak içlerine yaptırdımbaska seylerde cok faydasini gordum.Hacamat ve suluk benim kurtaricim.Dikkat etmeniz gereken isini duzgun yaoan birini bulmaniz.
Şuan 6 gündür adetim gecikiyor test yaptım kaç kere yaptm hatırlamıyorum bile :) hepsi negatif inşallah hamileyim tek isteğim hayırlısıyla bubaska seylerde cok faydasini gordum.Hacamat ve suluk benim kurtaricim.Dikkat etmeniz gereken isini duzgun yaoan birini bulmaniz.
Adet gecikmeleri hamilelige isaret.Ben kizima hamile kalmadan once bikac ay kadar adet gecikmesi yasadim.InsaAllah hamile kalirsiniz hayirlisiyla.Şuan 6 gündür adetim gecikiyor test yaptım kaç kere yaptm hatırlamıyorum bile :) hepsi negatif inşallah hamileyim tek isteğim hayırlısıyla bu
O lekelenmeyi oglumda yasadim ben.Negatif cikiyoduBugün 33 gündür normalde 28 günde bir olurum hala olmadm sadece kahverengi leke var
Ay inşallah kan verdim ama korkuyorum gidip almaya gitmicemO lekelenmeyi oglumda yasadim ben.Negatif cikiyodu
Korkmayin.Eninde sonunda olur insaAllah.Ay inşallah kan verdim ama korkuyorum gidip almaya gitmicem
0.1üü geç döllenme de çıkmaz dedi doktor 1 hafta 10 gün daha bekle dedi çünkü adetten 2 gün önce şüpheli ilişkim olmuştu bakalım olmazsam bir daha yapacam kan testiinşallah hayırlısı ile müjde verirsin bize
kaç çıktı sonuç0.1üü geç döllenme de çıkmaz dedi doktor 1 hafta 10 gün daha bekle dedi çünkü adetten 2 gün önce şüpheli ilişkim olmuştu bakalım olmazsam bir daha yapacam kan testi
0.100kaç çıktı sonuç
şüpheli ilişki 8 gün önceydi acaba daha kana geçmemiş olabilir mi bi ihtimal
yok hayır 8 günde mutlaka çıkardı az da olsaşüpheli ilişki 8 gün önceydi acaba daha kana geçmemiş olabilir mi bi ihtimal
rahime sülük derken sülüğü tam olarak nereye koyuyorlar?3.5 yıllık bende çikolata kisti var 1.5 cm bu ayda pcos olduğumu öğrendim ama hafiflemiş meğer çok önceden pco varmış bende. rahime sülüğün çok faydasını gördüm bir daha düşünüyorum inşallah
Kısmet başka bahara artıkinşallah hayırlısı ile müjde verirsin bize
yok hayır 8 günde mutlaka çıkardı az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?