bu masaj nasıl anlatır mısın acabaBen varım çok sukur rabbımehem hacamat hem suluk tedavisi oldum kasık ustune kuyruk sokumu na uzun bir tedavi gordum ama hersey degdı
Hem ıkı kapalı tupum acıldı hem cıkolata kıstlerıö den kurtuldum hamile kalamadım ama ilk defa gecen ay kimyasal gebelik oldu bu bile benim ıcın mucıze
Ayrıca ıkı defada alttan rahime suluk attırdım en etkılısi o oldu zaten suanda arvigo masajı yapıyorum yumurtalık calıstırmal ıcın kistede ıyı geliyor tavsiye ederım
Sulugun isirdigi yerlerde morarma olmustu canım ve asırı sekılde kasınıyordu çare olarak tarvazol krem suruyordum hem cabuk ıyılesıyırdu hemde kasıntı hemen kesıyordutavsıye ederim sızedeSlm cnm kasıklarında çok morarma olmuşmuydu
bu masaj nasıl anlatır mısın acaba
İki yumurta dada vardı 4 er cm şimdi yine 6 cm var çok ağrım. OluyorBu arada kac cm di kistiniz neden amelıyat oldunuz
Kistine baktırdın mı cnmBen ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördüm
Cnm sülük yaptıktan sonra adetinde gecikme oldumuBen ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördüm
hayır aksine tam günüm de oldumCnm sülük yaptıktan sonra adetinde gecikme oldumu
Bugün 33 gündür normalde 28 günde bir olurum hala olmadm sadece kahverengi leke varhayır aksine tam günüm de oldum
hamile olabilme ihtimalin olabilir canım kahverengi leke var ise bi test yapBugün 33 gündür normalde 28 günde bir olurum hala olmadm sadece kahverengi leke var
Testte cıkmadı ama geç döllenmeden şüphelendim kan testi yaptıracmhamile olabilme ihtimalin olabilir canım kahverengi leke var ise bi test yap
Gerçi hamile kalmayı imkansız görüyorum o kadar ki o negatifi görmekten yine de rabbim isterse olurhamile olabilme ihtimalin olabilir canım kahverengi leke var ise bi test yap
bende aynı durumdayım. senin sorunun neGerçi hamile kalmayı imkansız görüyorum o kadar ki o negatifi görmekten yine de rabbim isterse olur
Sen kaç yıllık evlisin sülükten sonra ne değişme oldu sendebende aynı durumdayım. senin sorunun ne
3.5 yıllık bende çikolata kisti var 1.5 cm bu ayda pcos olduğumu öğrendim ama hafiflemiş meğer çok önceden pco varmış bende. rahime sülüğün çok faydasını gördüm bir daha düşünüyorum inşallahSen kaç yıllık evlisin sülükten sonra ne değişme oldu sende
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bize zor ona kolay o isterse olacak inşalla ama kistlerin küçükmüş inşallah hamile kalır kurtulursun ben 2 kez ameliyatta oldum bıktım bu illetten3.5 yıllık bende çikolata kisti var 1.5 cm bu ayda pcos olduğumu öğrendim ama hafiflemiş meğer çok önceden pco varmış bende. rahime sülüğün çok faydasını gördüm bir daha düşünüyorum inşallah
Aklımı kaciracaktim içinizde sülük mu beslediniz nasıl aldılar onu ordanBen varım çok sukur rabbımehem hacamat hem suluk tedavisi oldum kasık ustune kuyruk sokumu na uzun bir tedavi gordum ama hersey degdı
Hem ıkı kapalı tupum acıldı hem cıkolata kıstlerıö den kurtuldum hamile kalamadım ama ilk defa gecen ay kimyasal gebelik oldu bu bile benim ıcın mucıze
Ayrıca ıkı defada alttan rahime suluk attırdım en etkılısi o oldu zaten suanda arvigo masajı yapıyorum yumurtalık calıstırmal ıcın kistede ıyı geliyor tavsiye ederım
aklını kaçıracak bir durum yok canım sülükleri spekulum ile içeri bırakıyorlar onlar işleri bitince kendi kendine geri düşüyor sayıları var zaten ve hiç birşey hissetmiyorsun. Çikolata kisti ağrı sızılarından böyle kurtuldumAklımı kaciracaktim içinizde sülük mu beslediniz nasıl aldılar onu ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?