soğuk çay dediğin tam olarak nedir, mevsimsel olabilir benceBurnumun iki yanındaki cildim de soyulmaya başladı. (Burnum değil,yanı.)
Pek abur cubur tüketmeyen biri olarak eskiden soyulmuyordu. A ncak bir kaç aydır neredeyse her gün soğuk çay içiyorum. Ondan olabilir mi? Cildim pul pul oluyor soyuyorum ve aşarı derecede kızarıp -acı da vererek- dökülüyor.
Şu DİDİ ,Fusetea,Lipton icetea faşan varya onlardan.soğuk çay dediğin tam olarak nedir, mevsimsel olabilir bence
Şu DİDİ ,Fusetea,Lipton icetea faşan varya onlardan.
Önceden böyle bir şey olmuyordu son dönemlerde ilk kez başıma geldi.İyice nemlendirmeye çalışın cildinizi
Egzama gibi değil sanki kaşınmıyor mesela hiç.mevsimden olabiliyor bide strese bagli egzamada oluyor bende olmustu arada hala olut
Egzama gibi değil sanki kaşınmıyor mesela hiç.mevsimden olabiliyor bide strese bagli egzamada oluyor bende olmustu arada hala olut
kizariklik varmi peki normal bir soyulmaysa hava yuzunden cildin kurumustur soguklar etkilerEgzama gibi değil sanki kaşınmıyor mesela hiç.
Temire dir o.herkeste olur bazenYalnız şöyle bir şeyde var. Mesela 1 hafta yüzümde kalıyor o kızarlıklık -yara gibi olan- sonra geçiyor kısa bir süre sonra tekrar çıkıyor.
Aralıklarla geçip tekrar çıkıyor.
Var Vallahi,acıda var.kizariklik varmi peki normal bir soyulmaysa hava yuzunden cildin kurumustur soguklar etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?