Sivilceli Ciltler Cildimden nefret ediyorum (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LeylaileMecnun123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
122
20
13
35
Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
333ab84c-03af-41e5-9865-1063e22894db.webp 6817db6b-5798-4f07-b77d-e6e22a899891.webp ac817f69-c0fb-4268-a6ae-fa33fd00ccac.webp f32e4314-4207-4bf3-9fa6-cd739fd3e6bd.webp

Kıyamam , canımm bende çok çektim sen gibi sivilceden dışarı dahi çıkamıyordum. Baktım ilaçlarla geçmiyor bıraktım kendi haline çok iyi temizledim. Sende üzülme belli bir zaman sonra kendiliğinden geçiyor zaten. Benim öyle oldu inşallah seninde geçecektir.

Cukurlariniz asiri degil cok dert etmeyin bir cogumuzda var olabilir bobreklere karacogere baktirdinizmi?

Ve dogal elma sirkesiyle surekli silin yuzunuz ama markette satilanlardan degil elma sirkesi ayni orada maden suyu kullanin ciltteki yag dengesine iyi gelir hemde minarellerle takviye yapmis olursunuz insaAllah

Sonra fondoten pudra surmeyon gercekten yuzunuzu derinlemesine temizleyin sivilce karsini urunler ver garnier safve temiz var makyaj ve yuz temizleme ikisi bir arada

Ayrica bol su icin su temizleyicisir yuze bir duruluk geliyor icenlerde bilir

Istanbul altunzadede esteword var.çok iyi diorlar bir bakın vede kimyasal peeling şart kullandigin ilaçla beraber günde 3 kere oksizinc var onu maske yapın çok iyi gelior.ınş InşaAllah geçer.

Hergün bir maden suyu iç vede pamuk ile yüzüne tonik gibi sür ama bunu bi kaç kerelik değil kendine alışkanlık edin inanki uzın sürede çok faydasını göreceksin
Onun dışında kimyasal peeling araştır istersen ben yaptırmadım ama methini çok duydum
Cildin vahim durumda değil kendine fazla dert edinme.cildine nefes aldır hergün fondötene boğma mesela haftada 4 gün yapıyosan 3 gün yapma
Bepanthen ile madecassol kremi de kullanabilrsin cilt onarıcı yenileyici kremlerdir.haftada 2 gün geceleri sürüp uyuyabilirsin sabaha pamuk gibi bi ciltle uyanırsın

Cukurlariniz asiri degil cok dert etmeyin bir cogumuzda var olabilir bobreklere karacogere baktirdinizmi?

Ve dogal elma sirkesiyle surekli silin yuzunuz ama markette satilanlardan degil elma sirkesi ayni orada maden suyu kullanin ciltteki yag dengesine iyi gelir hemde minarellerle takviye yapmis olursunuz insaAllah

Sonra fondoten pudra surmeyon gercekten yuzunuzu derinlemesine temizleyin sivilce karsini urunler ver garnier safve temiz var makyaj ve yuz temizleme ikisi bir arada

Ayrica bol su icin su temizleyicisir yuze bir duruluk geliyor icenlerde bilir
Elma sirkesini 1 ay kadar kullandım bir değişi görmeyince bıraktım

Haline şükret üç kez roaccutane kullandım. Şimdide başka bir nedenden dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 aydır ama onunda faydası yok 22 yaşındayım ama kendimi bildim bileli pürüzsüz bir cildim olmadı ama artık onlarla yaşamayı öğrendim umrumda bile değiller ben böylede güZelim
image.webp

Temizleme, tonikleme, nemlendirme günde en az iki kere. 30 yaşındayım şu rutini azıcık aksatsam yüzüm mayın tarlasına döner. Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa çözüm budur.

dr da soylemistir mutlaka ama karacigerlerine baktirdin mi?karacigerini temizle.bir de imeeden iyi gelebilir.ben onu kullandim kullanali bi tane sivilce cikarmadim.peeling vs su an yapmazlar cunku sivilcelerin aktif.muhtemelen gec ergenlik de diyebilirler.once sivilcelerini kurut sonra izlerin caresi var.

Ben temizliyorum da nemlendiriyorum da şimdi yeni ppeling nemlendirici aldım hatta kendi kafamdanda bir rutin oluşturdum ama surat aynı surat hormonlarımda sıkıntı yok karaciğerimde yok roaacutan kullandım bu cildimin benle derdi ne anlamıyorum. bazen benimde imtihanım bu herhalde diyip umursamıyorum

arkadaşımında böyleydi.
özel cilt doktoruna gitti..
6 aylık bir program uygulandı. krem falan değil hap ile..
6 ay sonra bebek gibi cildi oldu :KK51:
özel de cildiyeye gidebilirsiniz

Buda diğer taraf beyaz tenliyim ama cildimi kızarıklıktan bembeyaz görmedim bile

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 303
  • image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 488
Ben temizliyorum da nemlendiriyorum da şimdi yeni ppeling nemlendirici aldım hatta kendi kafamdanda bir rutin oluşturdum ama surat aynı surat hormonlarımda sıkıntı yok karaciğerimde yok roaacutan kullandım bu cildimin benle derdi ne anlamıyorum. bazen benimde imtihanım bu herhalde diyip umursamıyorum
benim cildimde cok kotuydu hala izlerim var alnimda.bebek gibi cildim yirmiden sonra mayin tarlasina dondu.dr gec ergenlik dedi.bence sebep stresti.otuzdan sonra geciyor
izler de peelingle falan kalmiyor..alnimda kaldi tabi yine yanaklarimda da az bisey kaldi ama onlarla yasamayi ogrendim.herkes sansli olmuyo cilt konusunda napalim

Back
X