- 29 Eylül 2014
- 9.519
- 19.200
- 498
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
Çörek otu yağı kremi diyorum ve susuyorum.. kurutuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cildime bebek gibi bakıyorum. Malesef düzelmediTemizleme, tonikleme, nemlendirme günde en az iki kere. 30 yaşındayım şu rutini azıcık aksatsam yüzüm mayın tarlasına döner. Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa çözüm budur.
Haline şükret üç kez roaccutane kullandım. Şimdide başka bir nedenden dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 aydır ama onunda faydası yok 22 yaşındayım ama kendimi bildim bileli pürüzsüz bir cildim olmadı ama artık onlarla yaşamayı öğrendim umrumda bile değiller ben böylede güZelimEki Görüntüle 1837803
Türkiye de satılıyor mu acaba ? Netten hep yabancı siteler çıktı daexfoliac creme 10 dene. Çukurlar için çok iyi. Ama uzun süre kullanman lazım.
cildiye ye gidiyorsun alerji testi istiyorsun. alerjin olan şeyi buluyorsun ve onu yiyip içmiyor ellemiyorsun.Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
minik minik ama tüm yüzümü kaplıyorlar düz bir yer kalmadı suratımda ddf sülfür maskesinden memnunum ben en çok deneyebilirsiniz. zaten eminim benim gibi düşünüyorsunuzdur ne kadar isterlerse istesinler cildinde hiç bir şey kalmayacak desinler tüm paramı vermeye razıyım ama yok kansere bile çare var benim şu suratıma yokSizin en azından minik minik. Benim bildiğiniz iltihap gibi kocaman çıkıyor
senin diger yanagında bundan daha az sivilce vardır degil mi ?Haline şükret üç kez roaccutane kullandım. Şimdide başka bir nedenden dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 aydır ama onunda faydası yok 22 yaşındayım ama kendimi bildim bileli pürüzsüz bir cildim olmadı ama artık onlarla yaşamayı öğrendim umrumda bile değiller ben böylede güZelimEki Görüntüle 1837803
diğer yanağımıda yukarıda paylaştım evet bundan daha azsenin diger yanagında bundan daha az sivilce vardır degil mi ?
Çok teşekkür ederimcildiye ye gidiyorsun alerji testi istiyorsun. alerjin olan şeyi buluyorsun ve onu yiyip içmiyor ellemiyorsun.
sonra her insanın ttüüümmmm vucudunda iyi ve kötü bakretiler vardır. bunlar buldukları delikten girip sivilceye cevirebilir. bu yüzden yüzünü arada batikon ile silip yıkarsan iyi gelebilir. antiseptik bir solisyondur. pamukla sil sonrada yüznü güzelce yıka.
sonra dahiliye git ve tüüümm hormonlarına baktır. bu esneda kesinlikle diyet yapmalısın. yaglı-ekşili-tuzl- acılı- baharatlı- salcalı yemiş gibi şeyler yok.
senin cildin bu bununla yaşamayı öğrenmeli ve kabul etmelisin. ve yapacagın en güzel şey 5 sivilce cıkartmak yterine 2 sivilce cıkartıp ayı güzel atlatabilirsin. sabırlı olursan bunlar azalacaktır.
Memnun musunuz o sabuından ? bir keç kez daha duydumBeslenmeyle alakali sadece disaridan kremlerle olmaz malesef hayatinizdan bircok hazir gidayi cikardinizmi duzeliyor bende oyle gecmisti suan sadece nilera okyanus sabunu kullaniyorum o kadar.
kozmetik satan eczanelerde var. 30 tl civarı crem. Çok çok iyi ama dediğim gibi uzun süre kullanmanız gerek. bir de neutrogena liquit jel al, ikisini birlikte kullan.Türkiye de satılıyor mu acaba ? Netten hep yabancı siteler çıktı da
telefonu hep aynı yanagına götürüyorsun demi ? ve bakteriler oraya daha cok hucum ediyor. batikonla yüzünü sil sonrada normal yıka. dove sabun vb. asla kullanmayın. neutrogena limonlu- greyfurtlu yıkama jellerini şiddetle tavsiye ederim. ama 10 kere yıkadım hiç bir şey olmadı demeyin. 2 şişe bitene kadar devam. başka birşeye de gerek yok. krem mirem sürmeyin.diğer yanağımıda yukarıda paylaştım evet bundan daha az
Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
Hayatimdan cikarmayi dusunmuyorum oyle soyleyeyim size benim cilt tipime uygun olan okyanus gliserinli siz sitesinden inceleyin alin ilk sabun biterken etkisini gorursunuz.Memnun musunuz o sabuından ? bir keç kez daha duydum
demezler. cunku onunla bunu bagdaştırmıyorlar . bagdaştırssalar bile TC Halkı nedense alerjik ile sivilceyi hiç birbirine yakıştırmıyorÇok teşekkür ederimSayısız dermotologa gitmişimdir kimse de alerji testi yapalım demedi.