• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim artik

Çok sağlıklı sanıyorsunuz ama belki değil...?!
Tembellikten değilse ya da geçici değilse;
zor uyanıyorsa, kaçta kalkarsa kalksın uykusunu alamadan yorgun ve baş ağrısı ile kalkıyorsa ve de zaman zaman horlaması varsa, çok büyük ihtimalle uyku apnesi.
Boşuna kendinize eziyet ediyorsunuz.
Uyku laboratuvarında bir gece geçirsin, ortaya çıkar...

canım benim demir değerlerim çok aşırı düştüğünde uykuya doyamıyorum ki 27 yaşındayım
hastalığı falan olmasın ?

Bir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz
Cok sınır bozucu.. Nedır yanı ne beklıyor ilişki bunun neresınde ? Uyusun yesın içsin yatsın ohh yanındaki kim bu kadın ne bekler ne ister hıc dusunme. Ben en basta kesın bı konuşma yaptım sonra akıllandı..

Benim eşimde çok fazla uyurdu bende sizin gibi düşünürdüm benden 8 yaş büyük eşim sonra birden kilo verdi çok kan testi yaptırdık şeker çıktı eşinizi bir doktora mutlaka götürün şahsi tavsiyem

Ben calismiyirum canım beni her konuda kısıtlıyor tek basıma markete bile gidemiuorum

Madem eşin kıskanç,o yönden harekete geçirebilirsin.Çok sıkıldım hadi çıkalım dersin,uyumak istiyorum derse o zaman ben biraz yürüyüp geleyim dersin.Hayır derse,o zaman sen de gel dersin.
Eve kapanmışsın,bütün dünyan bütün meşgalen eşin olmuş.Bu durumda ondan ilgi beklemen normal.Eşin ya seninle ilgilenecek veya sana özgürlük tanıyacak.Böylece sen de yorulacaksın ve birlikte dinleneceksiniz.
Vitamin verme fikri de güzelmiş.Senin nerden vitamin alacağını bilmemen açıkçası beni üzdü.Hayatında eczaneye bile gitmedin mi ?

monotonluk bende öyleyim çok çalışıp asosyal olanlarda oluyor sanırım:mad:

Gerçekten bi sorunu yok ailecek uykuyu seviyorlar zaten
Ailecek ayni problemi yasiyor olailirler. Mesela benim annem babam ve ablam akdeniz anemisi tasiyicisilar. Bu nedenle bazi yediklerine ictiklerine dikkat etmezlerse (fazla laktoz ve glikoz aliminda) asiri yorgunluk ve bitkinlik halleri oluyor.
Bu nedenle bunu ciddi bir hastalik olarak ele alin bence.
Esinizin durumu normal degil.
Mutlaka bir doktora gidin ve sikayetinizi anlatin. Onlar esinize dogru test ve tetkikleri yapacaklardir.
Gecmis olsun simdiden. Saglikla..

Bir uykucuyla beraber yaşamayanların seni anlamasını bekleme. Maalesef çaresi de yok bunun. Uyku sevmeyen birinin böyle biriyle yaşaması tam anlamıyla işkence. Sen onsuz yapacaksın haftasonu planlarını. Ya kendine gelip hayatı uyuyarak geçirmekten vazgeçecek ki çok zayıf bir ihtimal Ya da böyle devam. Yataktan öğlen 1 de kalkıp sonra normal hayata devam ediyorsa bence bu da iyi. Çünkü bunun bir de 1 de kalkıp kahvaltı yapıp, uyuklamaya koltukta devam eden versiyonu var.

Back
X