Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam.Regl den dolayıda biraz canın sıkkın anlaşılan.Canın istediğince güzel vakit geçir rahatla o zmanCnm daha sonra sana detaylı anlatırım ama suan spor yapacak ortamda değilim
Gerçekten bi sorunu yok ailecek uykuyu seviyorlar zaten
Teşekkür ederi cnm ben doğuda öğretmenim ve su aralar spor yapılacak bi ortam da yok
Özelde konusabilir bu konularıAllah yardımcınız olsun.tv de gosterılmeyen ne ler var kımbılır.Cıkıp gezmeye dolasmaya bıle vakıt olmuyordur
Gerekiyor tabi...agir bir istemi calisiyor esiniz.bu durumu konustunuz mu sakinceBen bi yerlere çıkma derdinde değilim çok uyumasindan sikayetciyim üstelik hamileyim bana vakit ayırması gerekmiyor mu
Sakince defalarca konuştum ama o hep kavga etmeye meyillendiGerekiyor tabi...agir bir istemi calisiyor esiniz.bu durumu konustunuz mu sakince
Doğru tespit ailecek kansizlarKansızlık genetik olabilir.
Ailecek kansızlardır, haberleri yoktur.
Ama karşı taraf için eziyet oluyor resmenBen de çok uyurum uykuma karisilmasina da hiç tahammül edemem.
En güzel sosyal etkinlik, yemek vb. Farketmez uykuyu tercih ederim
O yüzden ne desem bilemedim.
Hamilelik takvimi varda ekranda ondan sorfumKaç ayliksin canim
Biz en son geçen pazar gecesi dusunebiliyormusun sakin cinsel düşkünü biri olarak gormeyin beni hicbirseyim normal olmadığı için sinirlerim bozukHer gunbazen 2gunde 1 oluyo...
Bize her pazar bunu yaşatıyorlar bıktım artık hep kavga ettikKızlar benimde cnm skkn ...bizde çok tartışıyoruz ya
Canım bak eve internet bağlı değil herseyimle beni kısıtlıyor zaman gecirebilecegim hiçbirşey yok yanı bütün gün evde hafta içi TV izliyorum sadece telefonda internwtim var o kadar ben bütün hafta içi hafta sonu gelsin diye dua ediyorum sikilmayayim diye hafta sonuda uykusu yüzünden cehenneme dönüyor hayat az önce bana dedi ki neden moralin bozuk bende dedimki beni tam anlamıyla ciddi dinleyecegin zaman konusacagim umursamadi bile televizyon izlemeye devam etti TVde çıkan şeylere guluyordu benim çok zoruma gidiyor kalbim aciyor her gece artık dua ediyorum allahım onun aşkını al benim kalbimden diye benim icim aciyorAnladım aslında eşinizin yaptığı bişey yok. Siz durumdan sıkılmılsınız ama uyuması gerek şuan. Bende az önce sıkıldım mesela. Bir kahve koydum kendime. Yanına biraz çikolata nete giriyorum. Evdeyapabileceğim tasarım bişeyler varmı diye netten araştırıyorum. Puf olur abajür olur gibi tabi kk yi unutmayalım
Her zaman böyleHavalar bu ara insanı yorgun ve stresli hemen olumsuz seyler hıssetırebılır son bahardayız ama vucutlarımızda sağlık acısından yorgun dusnuyor.spor yapıp toksinleri atabılırsın
Evet bekarkende böyleydi çok sukur hiçbir sağlık problemi yokKac yasinda esiniz?belki bi saglik problemi vardir kan testleri falan yaptirin,bide bekarken de boylemiydi acaba?
Biz en son geçen pazar gecesi dusunebiliyormusun sakin cinsel düşkünü biri olarak gormeyin beni hicbirseyim normal olmadığı için sinirlerim bozuk
Sende mi kavga ettinBize her pazar bunu yaşatıyorlar bıktım artık hep kavga ettik![]()
Hayatta yapmam beni takmayan birini takmam içimde kıyameti koparirim ama ona yansitmamPeki sen satassan da cvb vermiyormu iki kiritsan![]()