• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim artik

Cnm daha sonra sana detaylı anlatırım ama suan spor yapacak ortamda değilim

Teşekkür ederi cnm ben doğuda öğretmenim ve su aralar spor yapılacak bi ortam da yok

Anam bugün BDV yi haftasonu sorunsalları bastı. Bütün kadınlar eşlerin uyku, ilgisizliğinden dertli. :KK59:

Anladım aslında eşinizin yaptığı bişey yok. Siz durumdan sıkılmılsınız ama uyuması gerek şuan. Bende az önce sıkıldım mesela. Bir kahve koydum kendime. Yanına biraz çikolata nete giriyorum. Evdeyapabileceğim tasarım bişeyler varmı diye netten araştırıyorum. Puf olur abajür olur gibi tabi kk yi unutmayalım
Canım bak eve internet bağlı değil herseyimle beni kısıtlıyor zaman gecirebilecegim hiçbirşey yok yanı bütün gün evde hafta içi TV izliyorum sadece telefonda internwtim var o kadar ben bütün hafta içi hafta sonu gelsin diye dua ediyorum sikilmayayim diye hafta sonuda uykusu yüzünden cehenneme dönüyor hayat az önce bana dedi ki neden moralin bozuk bende dedimki beni tam anlamıyla ciddi dinleyecegin zaman konusacagim umursamadi bile televizyon izlemeye devam etti TVde çıkan şeylere guluyordu benim çok zoruma gidiyor kalbim aciyor her gece artık dua ediyorum allahım onun aşkını al benim kalbimden diye benim icim aciyor

Back
X