- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
S
Sen niye kavga ettinSende mi kavga ettin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye kavga ettinSende mi kavga ettin
Evet 2-3 pazardir böyle ve ben suçsuzum kız gibi trip atiyoSende mi kavga ettin
Hayatta yapmam beni takmayan birini takmam içimde kıyameti koparirim ama ona yansitmam
Zamanında çok yaptım bana dediki sevginle boguyosun insaniHata burda istebence yilis. Erkekler sevef boyle seyleri
ben cok yiliskanim sahsen
![]()
Zamanında çok yaptım bana dediki sevginle boguyosun insani
akıl ver :)Sevgi değil benım dedıgım başka türlü yılışmaetkılemeye calıs onu ne bılım. tek sorun uykuya düşkün olması olamaz sorun cınselse.. başka seyler deneyın ne bılım
![]()
Sosyal hayatını mutluluğunu gezmeni tozmani hiç aksatma. Yani ona bağımlı gibi görme mutlu olabilmek için şart o gibi Şartlandırma kendini bence.Ama karşı taraf için eziyet oluyor resmen
Ben calismiyirum canım beni her konuda kısıtlıyor tek basıma markete bile gidemiuorum
Nasıl olacak ?Senin sorunun eşinin uyumasından önce, hiçbir sosyal hayatın olmaması.tüm günün eşini bekleyerek geçer tabi böyle insan catlar..kendine ait bir sosyal hayatın olsa ,esinin uykusu böyle problem olmaktan çıkar
Nasıl olacak ?
Canım sende sarıl öp uyandır onu yada geç uyanmasında şikayetçi olduğunu söyle bide akşamları onsuz uyuma birlikte uyuyun mutlakaBir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz