• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim artik

Fazla uyumak miskinlik yapar uyandigi zaman da uyuşuk olur ve tekrar uykusu gelir...yani baglantili birbiriyle hayat zaten cok kisa bu kadar uyuyup bosa harcanmamali :) farkli hobiler edinin mesela birlikte spora yazilin dinçleşin ustunuzdeki ölü topragi atin yahu :)

Ayrıca sanırım sen 20 yaşındasın eşin 30 yaşında 30 yaş çok genç bi yaş uyuklama yaşları şöyle bi 55 den sonra filan başlar herhalde sende en az 45 yaşında olursun o kadar gözüne batmaz herhalde :)

Zamanında çok yaptım bana dediki sevginle boguyosun insani

Sevgi değil benım dedıgım başka türlü yılışma :cool: etkılemeye calıs onu ne bılım. tek sorun uykuya düşkün olması olamaz sorun cınselse.. başka seyler deneyın ne bılım :KK48:

Ama karşı taraf için eziyet oluyor resmen
Sosyal hayatını mutluluğunu gezmeni tozmani hiç aksatma. Yani ona bağımlı gibi görme mutlu olabilmek için şart o gibi Şartlandırma kendini bence.
Çünkü benim karşımdaki tribin kralini da yapsa ben vazgecmem uykudan. Yani kendimden örnek verdim.
Bir de uyudugun icin trip kavga sizlanma filan da duymuyorsun mis.
Her hafta sonu onunda hoşuna gidebilecek ev dışı planlar yapabilirsiniz. Yuruyus vb.Ev içi olmaz ama...Çünkü ben uyurum.

İyi de bu adam çalışmıyor mu ? çalışan adamın düzeni olur,hayatı planlı proğramlı olur. Benim eşim haftanın 5 günü 7 buçukta kalkıyor. Hafta sonuda resmen kendni zor uyutuyor. Sırf ben uyuyayım dıye. Ben bildiğiniz gece kuşuyum. Eşimde istediği kadar geç yatsın. Çok gec kalkmaz sabhları. Ama artık bana alıştı. Kendini uyuta uyuta,11de kalkyor o da. Önceden saat 9da ayakta olur,beni beklerdi kahvaltıya :) en sonunda isyan etti. '' yapma böyle hyatım kendine eziyet ediyorsun,hayatını mahaf ediyorsun. Daha genceciksin. Vücudunun da dinlenmeye hakkı var. yarın öbür gün anne olucaksn bak inşallah kendini alıştır düzenli hayata '' diye konuştu. Alıştk birbirimize.. siz de alışırsınız umarm. Ama muhakkak karşılıklı birbinizi tenkit etmeden güzelce konuşmalısınız..

Enerji hapları var onu denesen hani reklamı vardı ya anne işten gelir çocukla top oynar...

Ben calismiyirum canım beni her konuda kısıtlıyor tek basıma markete bile gidemiuorum

Senin sorunun eşinin uyumasından önce, hiçbir sosyal hayatın olmaması.tüm günün eşini bekleyerek geçer tabi böyle insan catlar..kendine ait bir sosyal hayatın olsa ,esinin uykusu böyle problem olmaktan çıkar

Bir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz
Canım sende sarıl öp uyandır onu yada geç uyanmasında şikayetçi olduğunu söyle bide akşamları onsuz uyuma birlikte uyuyun mutlaka

Canım bu kadar uyuyup üstelik uykusunu alamaması sağlık problemine bağlı olabilir. Vitamin eksikliği bile uyku problemi oluşturur çünkü. Eğer öyle bi sorunu yoksa bitkisel destekle çaktırmadan tabi uykusunu elinden alabilirsin ;) kolay gelsin valla ben uykuyu da uyuyanı da pek sevmem. Allah kolaylık versin tatlım

Yasa ilgisi yok bence ben 23 yasindayim esim bende 10 yastan da fazla bar benden az uyur yani hele ben hamileliyimi rrsmen ayilar gibi uyuyarak gecirdim☺☺☺☺ vel hasil yas ilerledikce vucut uykuya daha az ihtiyac duyar yeni dogan bebek surekli uyur yas ilerledikce azalir kaynama hic uyumaz mesela surekli ayyy bu gece o oldu su oldu gene hoc uyumadim der yani

Back
X