Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

Şurada dert yakını vakit kaybedeceğine ailene git yalvar yakar özür dile gönüllerini al ayaklarının altını öp... 1 yılını onun yanında tamamlamak zorunda da değilsin hani? Çalışan kadınsın pansiyon tutsan kendi kendini geçindirirsin.... Bu adam seni kor ateşlerin içinde yakar arkadaşım.
teşekkür ederim haklısın.

zaten çalışıyormuş mecburen..sene sonunda işten çıkıp 30 bin felan tazminat alacakmış kışa girene kadar borçlarımız biraz daha hafiflermiş bende çalışıyormuşum nasılsa....
Krediyi kime cektirecek sizce?
Kendi uzerinde kredi varken ikinci bir krediyi alabilecek mi kendi uzerine ?

Ahh ahh.. İçim acıdı su mesaja.. Kendimi gordum bı an sende.. Biz bu kdr ıyı niyetli ve fedakar oldukca tepemıze bınen cok olur..
Biz buna fedakarlık deriz onlar "enayilik" olarak anlar :KK43:
malesef öyle oluyormuş. hani bir söz var ya "Sevdiğin insanlara zor olmamak için o kadar basitleşiyorsun ki,sana değer vermeye gerek duymuyorlar" diye tamda bizi anlatan bir söz...

Krediyi kime cektirecek sizce?
Kendi uzerinde kredi varken ikinci bir krediyi alabilecek mi kendi uzerine ?
sanıyorum ki kendi borcu kadar bana kredi çektirecek çünkü ben uzun zamandır çalışmıyorum yeni girdim sayılır işe çok fazla kredi vermezler 30 bin 40 bin civarı... bu miktarı bana çektirip kendi borcunu kapatıp tertemiz şekilde 100 bin tl yi çekecek diye düşünüyorum...

Sakın seni manipüle etmesine müsaade etme , sana kendini suçlu hissettirerek herşeyi yaptıracağını sanıyor, ben aptal değilim deyip kapıyı göster bakalım napacak...
aynen öyle kendimi bana her şeyin suçlusu sorumlusu benmişim gibi hissettiriyor mesela bardağı düşürüp kırıyor gene suçu bana atıyor böyle koymasaydın yada ıslak olmasaydı düşüp kırmazdım diye...kapıyı gösterdim bir kaç kez onlarda da silahla ailesini beni öldürmekle kendini öldürmekle tehtit etti artık beni manipüle etmesine müsade etmicem kapıyı gösterdikten sonra gene aynı tehtitlere devam ederse git yap diyeceğim bakalım yapabilecek mi her şey lafta onu kafasına koyan insan kimseyi dinlemez o an gider yapar sadece göz boyamak korkutmak...ama artık öyle olmayacak.

Bekar kiz arkadaşlara sesleniyorumm. Kaçmayin. Ailenizin bir evlilige rizasi yoksa ve bu gercekten makul sebeplerse, evlenmeyin o kişiyle.
Evleneceginiz kişiyi araştirin.

Benim bir yakinim sevdim, aşık oldum evlenecegim diye tutturdu. Ailenin gözü tutmadi, istemediler. Kiz direndi. Adam çalısmiyordu, sigortali is buldular, çalışmadi.

Düğüne 2 hafta kala adam cezaevine girdi. Meğersem firariymis, bir sürü suç dosyasi varmiş, 1 tane de çocugu varmis.

Köydeki ev eşinizin ailesininmiş zaten, satılınca eşinize verilmemesi normal.

Eşiniz de ev için kredi çekmesin, önce mevcut borçlarını ödesin.

Sizin de 60 bin borç varken eve yeni eşya alınmasını düşünmeniz de şaşırtıcı, kusura bakmayın.

Eski konularınızı bilmiyorum.

sanıyorum ki kendi borcu kadar bana kredi çektirecek çünkü ben uzun zamandır çalışmıyorum yeni girdim sayılır işe çok fazla kredi vermezler 30 bin 40 bin civarı... bu miktarı bana çektirip kendi borcunu kapatıp tertemiz şekilde 100 bin tl yi çekecek diye düşünüyorum...
Oyle bir sey yapmayacaginiza eminim ama yinede soyleyeyim sakin yapmayin, illa bir kredi cekilecekse cekin bir kredi kendi hayatinizi kurun.

100bin kredi çekeceğine evden gelecek 100bini altına dolara bişeye yatırsın. neden çarçur olacakmış. anası bile güvenmiyor demek adama
annesi çok cimri bir kadın ona göre her şey gereksiz yiyecek içecek her şeyi tek tek hesaplar.. bana evliliğim için sadece bir tane yüzüük aldı bu zamana kadar başka hiç bir şeyini görmedim o yüzüğüde almayacaktı insanlardan utandı parmağım boş kaldı diye...nikahımda giyecğim elbiseye bile gereksiz masraf dedi normal gömlek giyip gitsem nolacakmış....kaldı ki bu kadın bize sattığı evin parasını verecek nerdeee....hem verse de istemem onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin o sattıkları evde eşimle eski eşinin oturduğu evmiş dahada tiksindim.....

Köydeki ev eşinizin ailesininmiş zaten, satılınca eşinize verilmemesi normal.

Eşiniz de ev için kredi çekmesin, önce mevcut borçlarını ödesin.

Sizin de 60 bin borç varken eve yeni eşya alınmasını düşünmeniz de şaşırtıcı, kusura bakmayın.

Eski konularınızı bilmiyorum.
köydeki ev eşimin ailesinin evet onda bir sıkıntı yok ama o satılacak olan ev eşimle eski eşinin yaşadığı evmiş hani onlara yaşasınlar diye ev verirken benle evlenince neden satıp kendine ev almak istiyor... benim eşyalarımın hepsi eski annemden getirdim çoğunu çamaşır makinesi bulaşık makinesi hepsi ikinci el milattan kalma aletler. bende yeni evli bir insan olarak eşya istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum şöyle ki mevcut borcumuz varken zaten eşya istemedim ben ev satılıp ele bir miktar para geçecek sonuçta onunla ufak tefek evin büyük önemli eşyaları yenilenebilir diye düşünmüştüm ki onlar bizden para istiyor...bu arada mevcut borcumuz eşimin eski borçları benimde ufak tefek vardı eski borçlarım ..yani ev düğün gibi şeyler için yapılan borçlar değil eskiye ait hepsiii..

Eşiniz hala gerçek ailesinin kim olduğunun farkında değil. Öğrenecek gibi de görünmüyor.
ben onunla aile olduğumu evli olduğumu bile anlayamadım ki daha varsa yoksa anası hesaplar ortak çocuklara büyük şeyler alındığı zaman eşim alıyor alsın helali hoş olsun çocuklarıdır ama benmde kendime göre bir hesabım var değil mi..

köydeki ev eşimin ailesinin evet onda bir sıkıntı yok ama o satılacak olan ev eşimle eski eşinin yaşadığı evmiş hani onlara yaşasınlar diye ev verirken benle evlenince neden satıp kendine ev almak istiyor... benim eşyalarımın hepsi eski annemden getirdim çoğunu çamaşır makinesi bulaşık makinesi hepsi ikinci el milattan kalma aletler. bende yeni evli bir insan olarak eşya istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum şöyle ki mevcut borcumuz varken zaten eşya istemedim ben ev satılıp ele bir miktar para geçecek sonuçta onunla ufak tefek evin büyük önemli eşyaları yenilenebilir diye düşünmüştüm ki onlar bizden para istiyor...bu arada mevcut borcumuz eşimin eski borçları benimde ufak tefek vardı eski borçlarım ..yani ev düğün gibi şeyler için yapılan borçlar değil eskiye ait hepsiii..
Bu sorunuzun cevabı maalesef sizde. Bu koşullarda evlenmeyi siz kabul etmişsiniz.

Bu arada diğer mesajları da biraz okudum. Bence bir an önce ailenizle konuşup boşanın. Hayati tehlikeniz yoksa işinizi bırakmayın, varsa başka bir iş bulursunuz. Kaldı ki bulana kadar annenizle yaşayabilirsiniz. Bence siz biraz istemiyorsunuz boşanmayı.

Sizin diger konunuzu hatirliyorum esiniz sizi kullaniyor resmen.bence adamin niyeti evi aldirip size kredi odettirmek sonrada bosanmak.bedava yoldan ev sahibi yapacaksiniz onu.allah askina ailenizi bahane etmeyin ayrilin şundan

Bekar kiz arkadaşlara sesleniyorumm. Kaçmayin. Ailenizin bir evlilige rizasi yoksa ve bu gercekten makul sebeplerse, evlenmeyin o kişiyle.
Evleneceginiz kişiyi araştirin.

Benim bir yakinim sevdim, aşık oldum evlenecegim diye tutturdu. Ailenin gözü tutmadi, istemediler. Kiz direndi. Adam çalısmiyordu, sigortali is buldular, çalışmadi.

Düğüne 2 hafta kala adam cezaevine girdi. Meğersem firariymis, bir sürü suç dosyasi varmiş, 1 tane de çocugu varmis.
oooo çok fenaymış bu yaa gerçekten....haklısınız valla kimse kaçmasınn her şey toz pembe ilk başta amaa sadece ilk başta evlendikten sonraki ilk gün bile başlıyorsunuz gerçek yüzünü görmeye

Siz neden hala bu evliliği sürdürüyorsunuz?
Ortak bir çocuğunuz yok, size değer vermiyor,borç üstüne borç vs.
Eşinize sen kararını vermişsin deyip buraya yeter demenin bir çaresi olmayacak ki. İlle ayrılmam diyorsanız da 60 bin lira borcun üstüne 100 bin daha (ki faiziyle daha da katlayacak ) , bu borcu nasıl ödeyeceğiz vs. deseniz., tepkisiz kalmak her zaman işe yaramıyor ne yazık ki

Bu sorunuzun cevabı maalesef sizde. Bu koşullarda evlenmeyi siz kabul etmişsiniz.

Bu arada diğer mesajları da biraz okudum. Bence bir an önce ailenizle konuşup boşanın. Hayati tehlikeniz yoksa işinizi bırakmayın, varsa başka bir iş bulursunuz. Kaldı ki bulana kadar annenizle yaşayabilirsiniz. Bence siz biraz istemiyorsunuz boşanmayı.
haklısın boşanmayı istememek değilde aileden çevreden çekinmek diyelim...annemle konuşuyorum bunlar ufak tefek şeyler hallolur ben konusurum diyor mesela hani bizim buralarda aldatma şiddet felan olmazsa bu saydıklarım basit sebebler olarak gözüküyor o yüzden kafam karışık biraz bana sorsanız eski hayatımı çok özledim böyle devam etmek hergn kendimi yemek istemiyorum piskoloji felan bir şey kalmadı :(

Böyle adam mı olur be.. Toplanın bence siz biran önce.. Başka işiniz mi yok.. Ömür tüketir bu adam

Sizin diger konunuzu hatirliyorum esiniz sizi kullaniyor resmen.bence adamin niyeti evi aldirip size kredi odettirmek sonrada bosanmak.bedava yoldan ev sahibi yapacaksiniz onu.allah askina ailenizi bahane etmeyin ayrilin şundan
acaba boşar mı orasıda var evinde temizliğini yapan cinsel ihtiyacını karşılayan maddi olarak hiç bir şey talep etmeyip kendi kendini geçindiren biri var ken neden boşamak istesin ki...ayrılacağım inşallah çok istiyorum

Böyle adam mı olur be.. Toplanın bence siz biran önce.. Başka işiniz mi yok.. Ömür tüketir bu adam
adam demek adamlara hakaret olur ya karaktersiz mahluk diyelim daha uygun olur..7 ayda hayat enerjimi mutluluğumu yaşam sevincimi aldı zaten ömrümüde bitirir... en kısa zamanda bu işten kurtulucam

Back
X