Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

Bak canım dogarken hepimiz taktik, olurken de tek başımıza gideceğiz. Aile sonsuza kadar yanımızda kalmıyor. Yaşadığımız hayat olumlu bir hayat. Bu kadar korkma. kayinvalideye ev alacağına çalışır kendine ev alırsın.
aynen öyle..kayınvalidem insan olsa ömür boyu çalışır kendime değil ona ev alırım ama değil işte haketmiyorlar.canım kendimmm her şeyi kendime yapacam artık :KK48::KK45:

Fazladan para güzel oluyor öyle deme misal kızımın nafakasını kizimla birlikte sırf eglenece oyunlarına merkezlere harcıyordum pandemi çıkmadan önce ...şimdide oyuncak kıyafet vs oldu .
ne güzel :super: ancak ben nafaka alabileceğimi sanmıyorum çocuk yok ve boşandıktan sonra babamdan yetim maaşı alıcam bunlara istinaden vermezler diye düşünüyorum ama olursa seni dinleyip alıcamm kızz :KK53: yer içer gezerim :21:

aynen ben sana demiştim diyecek kızacak yada telefonu kapatacak görüşmek istemeyecek zaten çok üzgünüm birde üzerime bu yüklenirse daha kötü olurum o yüzden biraz kendimi toparlayıp konuşmak istiyorum en azından bu kadar çok yıkılmam
Canim anlamadığın durum su sen toparlanmiycaksin hergun daha kotu olacaksın. O yuzden bekleme diyoruz abin tepki verirse gidersin sığınma evine biz burdayız derdini dinleriz moral veririz.

numarası yok bende şuan anneme de ulaşamıyorum. akşam bir konusayım annemle ondan sonra karar vereyim nasıl konuşacağımıza
Numarasi mi yok
Boyle birsey olsa bile numarayi asla silmezdim yada evlenir evlenmez alir hayirli cumalar hayirli bayramlar der arayi yapardim bilmiyorum cok gec kalmissiniz

Canim anlamadığın durum su sen toparlanmiycaksin hergun daha kotu olacaksın. O yuzden bekleme diyoruz abin tepki verirse gidersin sığınma evine biz burdayız derdini dinleriz moral veririz.
ahhh canım benim çok sağolun Allah razı olsun :KK200: sizlerde olmasanız derdimize ortak kimse yok iyi ki varsınız :KK200: akşam annemle konuşucam abimin numarasını alııcam :KK17: umarım güzel olur her şey

ne güzel :super: ancak ben nafaka alabileceğimi sanmıyorum çocuk yok ve boşandıktan sonra babamdan yetim maaşı alıcam bunlara istinaden vermezler diye düşünüyorum ama olursa seni dinleyip alıcamm kızz :KK53: yer içer gezerim :21:
Canim vermiyorlar, cocugum oldugu halde bana vermediler. Git çalış dedi hakim bebegin ufak kim bakacak demedi. Bayan oldugu halde git çalış dedi. Gecinebilecekmisin demedi. 500 TL çocuğa nafaka verdi bana yok.

Numarasi mi yok
Boyle birsey olsa bile numarayi asla silmezdim yada evlenir evlenmez alir hayirli cumalar hayirli bayramlar der arayi yapardim bilmiyorum cok gec kalmissiniz
abim işinden dolayı özel telefon kullanmıyor yengemin var özel telefonu oda bir ara değiştirmiş ailemden kimseyle bağlantım olmadığı için numaraları doğal olarak yoktu :silah:

Canim vermiyorlar, cocugum oldugu halde bana vermediler. Git çalış dedi hakim bebegin ufak kim bakacak demedi. Bayan oldugu halde git çalış dedi. Gecinebilecekmisin demedi. 500 TL çocuğa nafaka verdi bana yok.
o zaman bana hayatta vermezler...Allah işini hakkıyla vicdanıyla yapan insanlarla karşılaştırsın.

ahhh canım benim çok sağolun Allah razı olsun :KK200: sizlerde olmasanız derdimize ortak kimse yok iyi ki varsınız :KK200: akşam annemle konuşucam abimin numarasını alııcam :KK17: umarım güzel olur her şey
Ins canım konuştuktan sonra bizede haber ver. Ona gore ne yapılabilir onu dusunelim.

Konu sahibi benim tam anlamadığım bir çok şey var.

7 aylık evliymişsiniz ve 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açılamayacağı için (çekişmeli açılır) 5 ay bekliyorum demişsiniz. Anlaşmalı boşanmak için eşin onay vermesi lazım. Ama anladığım kadarıyla eşinizin sizin boşanma kararınızdan haberi yok henüz. Yorumlarınızda da kabul etmez gibi konuşmuşsunuz. Kabul etmezse boşa 5 ay beklemeyin. 5 ay önce boşanırsınız ileride hem vakit nakittir.

Yok boşanma kararınızı biliyorsa neden size soruyor ki 100 bin çekeyim ne diyorsun diye? Bana ne senin problemin derdim ben. Fakat mutlaka avukatla bir görüşün. Evlilikte edinilen mallar bölünüyor sonuçta ama borçlar da bölünüyor olabilir mi diye. 100 bin kredi borcunun 50 binini size ödetmesinler boşandıktan sonra?

Ailenizle barışın ve hemen avukata danışarak evden ayrılın bence. Anlaşmalı boşanmaya tamam derse hemen birlikte gidip noterden anlaşma imzalayın kimse kimsenin borcuna, aldığı mala ortak olmayacak falan diye. Başınız yanmasın.

Konu sahibi benim tam anlamadığım bir çok şey var.

7 aylık evliymişsiniz ve 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açılamayacağı için (çekişmeli açılır) 5 ay bekliyorum demişsiniz. Anlaşmalı boşanmak için eşin onay vermesi lazım. Ama anladığım kadarıyla eşinizin sizin boşanma kararınızdan haberi yok henüz. Yorumlarınızda da kabul etmez gibi konuşmuşsunuz. Kabul etmezse boşa 5 ay beklemeyin. 5 ay önce boşanırsınız ileride hem vakit nakittir.

Yok boşanma kararınızı biliyorsa neden size soruyor ki 100 bin çekeyim ne diyorsun diye? Bana ne senin problemin derdim ben. Fakat mutlaka avukatla bir görüşün. Evlilikte edinilen mallar bölünüyor sonuçta ama borçlar da bölünüyor olabilir mi diye. 100 bin kredi borcunun 50 binini size ödetmesinler boşandıktan sonra?

Ailenizle barışın ve hemen avukata danışarak evden ayrılın bence. Anlaşmalı boşanmaya tamam derse hemen birlikte gidip noterden anlaşma imzalayın kimse kimsenin borcuna, aldığı mala ortak olmayacak falan diye. Başınız yanmasın.
haklısınız ben biraz kendi kendime gelin güvey oluyorum eşimin bir şeyden haberi yok sadece kavgalıyız küsüz... ailemle konusup uzatmadan bu işi bitirmeyi planlıyorum. krediler hep eşimin üzerine çoğunu benle evlenmeden çekti zaten krediller çekilirken benden onay felan istemediler ki borçlarıda ödetsinler sanmıyorum. evlilikte edindiğimiz bir mal eşya felan yok her şeyi ben getirmiştim tek boşanayım da evde onun olsun eşyalarda gözüm yok yep yeni bir hayat istiyorum. fikirleriniz için teşekkür ederim :KK200:

Şurada dert yakını vakit kaybedeceğine ailene git yalvar yakar özür dile gönüllerini al ayaklarının altını öp... 1 yılını onun yanında tamamlamak zorunda da değilsin hani? Çalışan kadınsın pansiyon tutsan kendi kendini geçindirirsin.... Bu adam seni kor ateşlerin içinde yakar arkadaşım.

kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter :KK43: :KK43:
100bin kredi çekeceğine evden gelecek 100bini altına dolara bişeye yatırsın. neden çarçur olacakmış. anası bile güvenmiyor demek adama

kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter :KK43: :KK43:
Eşiniz hala gerçek ailesinin kim olduğunun farkında değil. Öğrenecek gibi de görünmüyor.

Son düzenleme:
Anasının aklıyla iş yapan adam iflah olmaz bacım, kesin tavır koy gerekirse ayrıl...

annesiyle her şeyi ayrıntısına kadar konuşmuş onaylamış en son formalite olsun diye bana soruyor.. eğer ki istemiyorum desem gene başlayacak annemi çocuklarımı istemiyorsun onlara bir şey yapmamı istemiyorsun felan...ailesini istemeyen konuma düşmektense kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın...
Sakın seni manipüle etmesine müsaade etme , sana kendini suçlu hissettirerek herşeyi yaptıracağını sanıyor, ben aptal değilim deyip kapıyı göster bakalım napacak...

ben istemedim zora sokmayayım borçlarımızı bitirelim yavaş yavaş dizeriz dedim ama adamda ki düşünce çok farklıymışş..
Ahh ahh.. İçim acıdı su mesaja.. Kendimi gordum bı an sende.. Biz bu kdr ıyı niyetli ve fedakar oldukca tepemıze bınen cok olur..
Biz buna fedakarlık deriz onlar "enayilik" olarak anlar :KK43:

Back
X