Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

Tabii bunları bilen, yaşayan sizsiniz

Ama ben de evli oğlumun eski eşinden olan torunlarıma baksam ve köydeki evimi satsam, “üstüne para koy da bize bir ev alalım” derim

Eşinizin durumu uygun değilse o da çekemeyiz kredi der ve konu kapanır

Yine ilk teklifim olan parayı altına yatırmak gelir aklıma

İki toruna bakmak kolay değildir diye düşünüyorum, anasının babasının sorumluluğunu almadığı çocuklar kv ye kalmış
oda haklı çocuklara bakmak kolay değil eywallah ama burda benim suçum günahım ne ki bende istemezdim böyle olmasını :( köydeki evde kv değil eşimle eski eşinin tapusunu annesinin üzerine yapmışlar sadece..
eşim yapamam edemem diyemez demez çünkü işin içinde çocukları var dediğiniz gibi annesi çocuklarına baktığı için kendini ve ona karşı borçlu hissediyor.

oda haklı çocuklara bakmak kolay değil eywallah ama burda benim suçum günahım ne ki bende istemezdim böyle olmasını :( köydeki evde kv değil eşimle eski eşinin tapusunu annesinin üzerine yapmışlar sadece..
eşim yapamam edemem diyemez demez çünkü işin içinde çocukları var dediğiniz gibi annesi çocuklarına baktığı için kendini ve ona karşı borçlu hissediyor.

Ben de bu konuda KVyi haksız bulmadım. Yaşlı haliyle 2 çocuğa bakıyor. Ev istemekte haklı.

kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter :KK43: :KK43:
Eşiniz size fikrinizi sormuş trip yapmayı seçmişsiniz, sorunlarınızı trip yaparak değil açık net şekilde kararınızı fikrinizi söyleyerek çözersiniz ancak. Eşiniz kredi çekince yine sorun çıkaracaksınız oda ee ben sana sordum böyle dedin demeyecek mi?

Ben de bu konuda KVyi haksız bulmadım. Yaşlı haliyle 2 çocuğa bakıyor. Ev istemekte haklı.
bakmak zorunda değil zorla baktıran yok ki ? kendi istegiyle yapıyor bunu .. ev istemekle haklı olduğunu düşünüyorsanız eşim 5 senedir bekar o zamnlar da kv bakıyordu çocuklara o zaman istemedi de benimle evlendiğini mi gördü ?

Eşiniz size fikrinizi sormuş trip yapmayı seçmişsiniz, sorunlarınızı trip yaparak değil açık net şekilde kararınızı fikrinizi söyleyerek çözersiniz ancak. Eşiniz kredi çekince yine sorun çıkaracaksınız oda ee ben sana sordum böyle dedin demeyecek mi?
olmaz istemiyorum desem yada güzellikle anlatsam bu sefer o trip yapacak zaten istemiyordun çocuklarımı annemi ev de aldırtmazsın sen onlara hiç bir şey yapmamı istemezsin felan diyecek tanıdım artık çünkü... o yüzden koyurdum ipini ne hali varsa görsün

bakmak zorunda değil zorla baktıran yok ki ? kendi istegiyle yapıyor bunu .. ev istemekle haklı olduğunu düşünüyorsanız eşim 5 senedir bekar o zamnlar da kv bakıyordu çocuklara o zaman istemedi de benimle evlendiğini mi gördü ?

Ama canım ablacım çocuklar ne olacak? Anneleri arazi, babaları evlenmiş. Sen razı mısın çocuklara bakmaya? Yazık bu çocuklara ortada kalmışlar, yetimhaneye mi gitsinler?

olmaz istemiyorum desem yada güzellikle anlatsam bu sefer o trip yapacak zaten istemiyordun çocuklarımı annemi ev de aldırtmazsın sen onlara hiç bir şey yapmamı istemezsin felan diyecek tanıdım artık çünkü... o yüzden koyurdum ipini ne hali varsa görsün
İstediğini desin trip atsın siz kendi istediğinizi elde ettikten sonra ne farkeder

oda haklı çocuklara bakmak kolay değil eywallah ama burda benim suçum günahım ne ki bende istemezdim böyle olmasını :KK43: köydeki evde kv değil eşimle eski eşinin tapusunu annesinin üzerine yapmışlar sadece..
Borçlu zaten

Ama canım ablacım çocuklar ne olacak? Anneleri arazi, babaları evlenmiş. Sen razı mısın çocuklara bakmaya? Yazık bu çocuklara ortada kalmışlar, yetimhaneye mi gitsinler?
kv ölmeden kesinlikle çocukları bırakmayacağını onları torundan çok çocuğu gibi gördüğünü söyledi.çocuklar benimle yaşayabilecek olsalar bakmaya razı olurum o mesele değil ama oğlan ufak 8 yaşında kv dibinden asla ayrılmaz nasıl ayırayım ki onları benim ne haddime ? yani yanlş anlamayın yetimhane gibi bir durum söz konusu olamaz oraya gelene kadar anneannesi dayıları amcaları bilmem neleri var öyle bir durumda tabi ki kabulumdur hiç sıkıntı yok ama benim durumum zaten vahim eşimden dolayı evlilik hayatım bitmek üzere birde o çocuklara böyle bir durum yaşatamam ki.

Eşinizin ilk evliliğinden çocukları var. Çocuklar babalarıyla değil babaanneleriyle yaşıyor öyle mi?
Neden?

Neden size birşey vermek zorundalar?
Evi oğlundan istiyor değil mi?
evet oğlundan istiyor ama sıkıntısını çekecek olan benim.
eski eşine her şeyi yapmışlar düğün olsun ev olsun eşya olsun...
hani insan düşünüyor boşanmış 2 çocuklu adama bekar bir kız geliyor en azından temel ihtiyaclarını karşılamak lazımdır diye düşünmeleri gerekmiyor mu ? çocuklardan dolayı benim mi el pençe durmam gerekiyor ?

evet oğlundan istiyor ama sıkıntısını çekecek olan benim.
eski eşine her şeyi yapmışlar düğün olsun ev olsun eşya olsun...
hani insan düşünüyor boşanmış 2 çocuklu adama bekar bir kız geliyor en azından temel ihtiyaclarını karşılamak lazımdır diye düşünmeleri gerekmiyor mu ? çocuklardan dolayı benim mi el pençe durmam gerekiyor ?
Çocukları kv ile koca ile olan meselelerinize dahil etmeseniz mi acaba?
Çocuklar o adamın o ailenin demirbaşı, çocuklu bir adamla evlenmeyi seçtiniz diye özel muamele görmeyi beklemeniz çok yersiz.
Eski eşe yaptıkları sizi niye ilgilendiriyor, kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın.

Eşinizin ilk evliliğinden çocukları var. Çocuklar babalarıyla değil babaanneleriyle yaşıyor öyle mi?
Neden?
neden... benim ilk evliliğim böyle bir şeyi kaldıramam rahat edemem yanlarında daha 1 senedir tanıyorum bu birinci sebep
oğlan 8 yaşında şuan 2 yaşından beri babaanesiyle yaşıyor onsuz yemek dahi yemez onu annesi gibi görüyor doğal olarak nasıl gelde benimle yaşa diyebilirim ki ? buda ikinci sebep
kız 13 yaşında oda 6 7 yaşından beri babaanesiyle oda alışmış kirli kıyafeti olsa diyemez bişi istese diyemez sonuçta ben bir yabancıyım ne kadarda samimi olsam çekiniyor buda üçüncü sebep
eşimle evliliğim zaten berbat birde çocukları tuz biber yapamam buda dördüncü sebep
son sebebe gelecek olursam; burdan söylediklerimden çocuklarla aramın kötü olduğunu vs düşünmenizi istemem aksine aramız iyidir onda bir sıkıntı yok ama birlikte yaşamak çok farklı şeyler..olmazz yani illa ki bir yerlerden kopar o çocukları üzmeye hakkımız yok...

Çocukları kv ile koca ile olan meselelerinize dahil etmeseniz mi acaba?
Çocuklar o adamın o ailenin demirbaşı, çocuklu bir adamla evlenmeyi seçtiniz diye özel muamele görmeyi beklemeniz çok yersiz.
Eski eşe yaptıkları sizi niye ilgilendiriyor, kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın.
özel muamele felan istediğim yok ama onlarda bizden bir şşey istemesin yani

neden... benim ilk evliliğim böyle bir şeyi kaldıramam rahat edemem yanlarında daha 1 senedir tanıyorum bu birinci sebep
oğlan 8 yaşında şuan 2 yaşından beri babaanesiyle yaşıyor onsuz yemek dahi yemez onu annesi gibi görüyor doğal olarak nasıl gelde benimle yaşa diyebilirim ki ? buda ikinci sebep
kız 13 yaşında oda 6 7 yaşından beri babaanesiyle oda alışmış kirli kıyafeti olsa diyemez bişi istese diyemez sonuçta ben bir yabancıyım ne kadarda samimi olsam çekiniyor buda üçüncü sebep
eşimle evliliğim zaten berbat birde çocukları tuz biber yapamam buda dördüncü sebep
son sebebe gelecek olursam; burdan söylediklerimden çocuklarla aramın kötü olduğunu vs düşünmenizi istemem aksine aramız iyidir onda bir sıkıntı yok ama birlikte yaşamak çok farklı şeyler..olmazz yani illa ki bir yerlerden kopar o çocukları üzmeye hakkımız yok...
Çocuklar zaten annesiz yaşıyor, bir de babalarıyla yaşayamadıkları için hiç mi üzülmüyorlar?

özel muamele felan istediğim yok ama onlarda bizden bir şşey istemesin yani
Adamın iki evladına kol kanat germişler yıllardır analık babalık yapıyorlar, el de değil adamın annesi. Nasıl birşey istemesinler? Siz istiyorsunuz ki adamın hayatında sadece siz olun maddi olarak sadece siz beklentide olun. Ama bu adamın tartışmasız bir gerçeği var,çocukları.
Benim evladıma bir bardak su vereni başımın tacı ederim biraz mantıklı olun

Adamın iki evladına kol kanat germişler yıllardır analık babalık yapıyorlar, el de değil adamın annesi. Nasıl birşey istemesinler? Siz istiyorsunuz ki adamın hayatında sadece siz olun maddi olarak sadece siz beklentide olun. Ama bu adamın tartışmasız bir gerçeği var,çocukları.
Benim evladıma bir bardak su vereni başımın tacı ederim biraz mantıklı olun
Hayır beni yanlış anlıyorusunuz bir şey istemesinler derken o anlamda değil..hani alışveriş olsun ne bileyim çocukların ihtiyaçları olsun yatakları bisikletleri kıyafetleri felan hepsiniz biz hallediyoruz zaten ama ev isteyip 100 bin tl kredi çektirmek çokta vicdani değil...maddi olarak bende çalışıyorum çocukların maddi ihtiyaçlarını zaten karşılıyorum eşimden de 1 tl istemedim bu zamana kadar kendim çalışıp kendim aldım öyle kocasına avuç açan her dediğimi alacaksın yapacaksın diyen bir tip değilim.
evladına bir bardak su veren başımın tacıdır demişsiniz eywallah bu konuda hemfikiriz çocuklar gelir bende kalır her isteklerini yaparım gezdririm yemeklerini yaparım alışverişe çıkarım her dediklerini yaparım ama eşim baba değil sürekli bağırır çağırır sevgi göstermez sürekli tehtit eder kızını sevgilin olursa biriyle konuşursan bacaklarını kırarım seni öldürürüm felan bu konularda hep ben destek oluorum kıza ablası olarak görüyor beni ve çok seviyor her sıkıntısını paylaşır babasına duyurmadan hallederim onla uğraşanları laf atanları sıkıntıya sokanları emin olun babasından kat be kat fazla ebevyenlik yapıyorum çocuklarına mesela 2 haftada bir annesiyle görüşür benim evimde görüntülü konuşurlar çünkü babaanesi görüştürmüyor annesiyle babasının haberi yok görüştürdüğümden ...hani bunuda kolay yapacak kadın yoktur sonuçta eşinin eski eşi insan üzülüyor ister istemez ama o kızın mutluluğu için ben bunlara katlanıyorum ve her zamanda katlarım...ama eşim bunların kıymetini asla bilmiyor hala çocuklarımı istemiyorsun bilmem ne diyebiliyor bir bardak su için bırakın baş tacı yapmayı bunları yaptığım için benimle kavgaya bile tutuştuğu oluyor kıza çok yüz veriyorsun diye....(hem istemiyorsun diyor hemde çok yüz veriyorsun diyor buda nasıl bir çelişkiyse artık).... uzun oldu kusura bakma ama yanlış anlaşılmak istemediğim için bunları söylemek istedim

Back
X