Çıldıracağım bu nasıl insanlık.

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
sinirden çıldırıcam valla.

Son düzenleyen: Moderatör:
bi de imam utanmaz arlanmaz,allahından bulsun böyleleri,imam olsa kaç yazar adam olamamış...

İyice kafayı yedik millet olarak..akannehir
Korkuyorum çocukların geleceğinden artık...
Kimlerle karşılacaklar,neler yaşacaklar?
Allahım korusun tüm insanları inşallah..:çok üzgünüm:

Keske herkez tasidigi o üniformanin, yaptigi isin kutsaligni bilerek yasayarak o isi yapsa simaycim.

Malesef öyle.....gercektende kimseye güvenmiceksin, helede söz konusu evladinsa.

Allah böylelerinin belasini versin, uzak bizden ve coluk cocugmuzdan.

canım dediğin gibi artık su zamanda kımseye güven yok.öyle bir zamanda yaşıyozkı baba kızına tecavüz ediyo bunlar neyki rabbim böyle kötülüklerden bizleri korusun evladın olanlar özellikle kız çocuğu olanlar çok dikkat etmeli çocuklarınızı kendinizden uzaklastırmayın onlarla arkadaş gibi konusmaya calısınkı size olan sorunlarınıda anlatabilsinler.benim cocuğum olmadığı halde böyle seyleri duyunca rabbim evladım olunbca böyle seylerden nasıl koruycam diye düşünüyorum

böylelerini alnının ortasından damgalayacaksın ki herkes görsün ne pislik olduğunu bilsin klava:

amin gülsüm.dünden beri kafayı yiycem düşündükçe nasıl olur böyle birşey ya aklım almıyor

düşün ya çocuğu yaşında nasıl böyle birşey olur aklım almıyor.bizim çevremizde böyle şeyler olmaz dememek lazımmış.
allahım koru yarabbim.polis x abiye yaptığın bir iyilik karşı gelmiş ki bu olaya şahit olduk demiş.polis görmese nolucaktı bilemiyorum.allahım aklıma mukayyet ol.

bu imamlık meselesi deil canımm.insanlık meselesii..artık nekadar sık duyuyoruzz bu tür olaylarıı.imam olması farketmioo.öz abi,baba yapıo artıkk.nekadar kaygı werici bi durumm.gerçekten kimseye güwenmemeliyiiz durumuna geldikk.allah her yerde herzman hayırlı insanları war etsin çewremizde:Saruboceq:

herşey türban degil herşey askılı giymekte degil dine yakın yada uzun olmakta degil önemli olan ahlak ama temiz ahlak bir insanda edep ahlak onur şahsiyet gurur varsa bu yeter yoksa din ikinci sırada çünkü o allahla kul arasında özel birkonudur.

ışte bir örnek daha. Aymazlığın , ben yaptım oldu ne varcılığın. Adam kendisinden o kadar emin ki göz göre göre ufacık bir insanın hayatını karartacak, öyle yaralar açacak ki yaşam bütünlüğünü bozacak. Bu birikimdir. yıllarca pohpohlanmanın, erkek egemen düzenin kadınları nasıl savunmasız bıraktığının göstergesidir. Bugün laf atan adam fırsatı olsa ertesi gün tecavüz eder. Bugün taciz eden ertesi gün kaçırır. Kendi kızları söz konusu olunca namus meselesi başkalarınınki olunca erkeklik. Bu nasıl gözü dönmüş bir dünya.

bence o adam şerefsizin önde gidenidir amma 1i yaptı diye bütün imamları hocaları aynı kefeye koymayalım..
ha yaptığı iyi birşeymi kesinlikle eğil ve aşşağılık bir hareket
bu kadar tepki toplaması camiide imam olmasıdır yoksa..
ama imam olmak ilahi bi vazifeden çok artık menfaate dönüşmüşdür zamanımızda işte bı gibi insan müsveddeleri yüzünden..
yoksa bu pis fiiili bakkalda yapıyor manavda vs vs kimse o adamın mesleğine bakmıyor imam, hoca, hacı vs olunca çok dikkat çekiyor..
bence yaşı isterse 80 olsun çocuklarımızı kimseye emanet etmemeiz gerekiyo düzen o kadar bozulmuşki bunu anlatmaya kelimeler yetmez.. tvlerde gazetelerde her gün neler duyuyoruz..
RABBıM o pisliklere hidayet versin kimsenin yavrusuna , namusuna yan bakamasınlar..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMM....çok sinirlendimm üzüldümmm gerildimm bu konu son derece migdemi bulandırıyor dünyanın sonu mu geldi nee .tühhh beee diyecek söz bulamıyorum allahım bölelerine fırsat verme çolumuzu çocumuzuu sen kkoru ne diym ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…