Çıldıracağım bu nasıl insanlık.

çok sinirlendim okuyunca. kesinlikle kimseye güvenmeyeceksin. en yakınına bile. amcana dayına vb. ben iyice paranoyak oldum. şu an çocuğum yok ama olunca her dokunanı düşmen sanıcam galiba. insanlık çığrından çıktı. 13 yaşındaki çocuk bir bebek benim gözümde. masum, korumasız, savunmasız, saf. ve böyle bir yavru daha ne olduğunu anlamadan neler yaşayacaktı. allahım evlatlarımızı korusun! böyle sapıklara da en ağır ceza verilmeli organları bile kesilmeli bence. allahım insanlık ölüyor inanamıyorum.

idam geri gelmeli.. geri.. hep söylerim..

"asalım,beslemeyelim !! "

kötükedihüso kötükedihüso

okuyunca inanamadim ya sok oldum:1shok: Allah böylelerini islah etsin öyle bi devirdeyizki kimseye guvenemez olduk:1no2:

16 aylık bir kızım allah bağışlasın onu bize.
ama bu sitede yazılanları okudukça paranoyak oldum kimselere güvenemiyorum
inanın akraba çocuk komşu herkeswi gözümle takip ediyorum ama ne olacak böyle sonumuz
çocuklarımızıda istemeden kısıtlıyoruz ve özgüven eksikliğine neden oluyoruz.
çok korkuyorum

yapabileceğiniz tek şey çocuklarınıza kendilerini korumayı ve size güvenmeyi öğretmek. o mesaj çektiği çocuklardan bir tanesi bile ailesine anlatabilseydi durumu olay bu kadar büyümeden engellenmiş olacaktı.

allahım korusun kucuk cocuklarımızı...
o psıkolojıyı atlatmaları cok zor oluyo...hayatları boyunca bu tarz olaylar yaşamıs cocouklar geleceklerını kuramama acısı yaşıyolar..dılerım kı herdaım bu kızımız gıbı şanslı olur basına kotu bısı gelmeden kurtulur zordakı cocouklarımız..

Allah cezasını versin o insan denemeyecek varlığın!
bu konuda çok hassasım ben... yıllarca kabuslar gördüm pisliğin biri yüzünden (
çok korkunç ya... Allahım yaa okumak istemiyorum böyle şeyleri artık ((

toplumun yüz karası bunlar eskiden osmanlı zamanında bu tür ahlaksızlık sucu işleyen insanların suçu tesipt edilsüdiğinde yüzüne katrandan kara çalarlarmış ve asla evinde o karalık gecene kadar kalmasın aizin vermezlerimiş yani ne iş yapıosa ona devam etme zorunlulgu varmış aksine dahada dışarıda dolaştırırlarmış yani millete ifşaa ederlermiş millette yüzü kara oldugunu gördükçe onun nasl biri old. nasl ahlaksız old. bilir ve ona göre davranırmış aslında ne kadar yerinde uyguma toplumun yüz karası işte

erkek nesline güvenmeyeceksin en yakın akraban dahi olsa yani onun çocuğu erkekse ki seninde kızın varsa dikkat

insanın nefsi nasıl uyanır 13 yaşındaki çocuğaalsanaalsanasmile
bu sapığın aldığı her nefes insanlık için bir tehdittir...
ALLAH korusun böylelerinden

bi de imam nasıl yapar diyoruz ama
Allah hidayeti dilediğine verir, dilediğinden alır.
yoldan çıkmış, sapmış bu adam.
Allah herkese akıl, fikir hidayet versin. ne diyim.

hani bi laf vardır ..afedersiniz; imam osurursa ,cemaat s.çar diye.. böyle bi zamandayız.. imam kimliği altındakiler böyle iğrençlikleri yapabiliyorsa, cemaat yani biz neler yapmayız.. boshayallersmile Allah ıslah etsin

Allahım hepp hayırlı insanlarla karşılaştırsın tüylerim diken diken oldu okurken gerçekten asıcaksın bunlarıki örnek olsun herkeseeee şerefsizzzzz o kendi çocuklarınada yapıyordur bunu Allah nasıl bilirse öle yapsın böle p.z.vkleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…