Çıldıracağım şimdi gerçekten!

ya inanılmaz zeki insanlardan inanılmaz zeki yorumlar gelmiş yine; adamın yok kız da gözü varmış filan neden hemen bu en kötüsü düşünülür hiç anlamam.. neyse..
benim takıldığım tek nokta; eşinize neden bu kadar YÜZ VERDİNİZ?

Benim evime misafirim gelecek, bu kişi velev ki kötü bir insan velev ki hayat kadını olsun EŞİM BUNA KARIŞAMAZ !

Misafir benim misafirim, lütfen şu adamlara bu kadar yüz vermeyin, buradaki yorumlardan da çok etkilenmeyin ancak EŞİNİZE HADDİNİ BİLDİRİN !

Size boyle davranmasina neden izin veriyorsunuz? Arkadasiniza laf soyleme hakkini sizden buluyodur . Ebru da anlaysliymis gercekten. Ben olsam asla evinize adim atmam. Sizinke telefonda gorusur yada disarda bulusurdum.

Esine allah akil fikir versin

En kötüyü düşünmenin zeka ile alakası yok daha çok kötümserlikle alakası var. Size uzak ihtimal gelebilir tabii ama "inanılmaz zeki insanlardan gelen inanılmaz zeki yorumlar" acaba mı demiş, bir ihtimal de olabilir demiş. Siz bu ihtimali çürütün biz de bu kadar zeki yorum yapmayalım.

Eşinizi iyi alttan almışsınız!
Arkadaşınız ile problemi nedir.

Anlamıyorum hiç akşam eve gelecek yine hiçbir şey olmamış gibi sizin başınıza hiç geldi mi böyle arkadaşım ne kötü biri ne de eşim hakkında tek kelime konuşur
sizi sindirmeye çalışıyor sinmeyin!!!!

madem arkadaşım gelmeyecek senin kardeşin de gece zırt pırt aramayacak.. valla açıp telefonu sevişiyorduk derim hiç utanmam diyin

carlayın biraz bakalım ne oluyor
arkadaşınıza karışamaz

Aynen aklımdan geçenleri yazmışsınız, konu sahibi bunlardan hangisi sen seç bakalım, kocanın bir derdi var kesin de, arkadaşın da çok sakin ve alttan almış ben şimdi ondan da rahatsız oldum, şüpheci diyen de desin ben olsam böyle bir lafın üzerine asla durmam o evde, bir de o beni sevmedi zaten hiç lafı da ilginç yani..

Sende onun çok sevdiği yakın bi arkadaşı için bu adamı hiç sevmiyorum kaşı gözü ayrı oynuyor,bidaha görüşmeni istemiyorum de muhtemelen sallamıycak sende bunu kullan sürekli

Benim eşiminde hoşlanmadığı arkadaşlarım var.bayılmak zorunda değil zaten bende herkes kendi arkadaşlarını seçecek yaşta çok şükür der ileri gitmesine müsade etmem.aynı ortamda bulunmak istemez bizde kız kıza takılırız ohhh miss

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı duymak zorunda...Tabii ki en başta size ve evine gelmiş misafire.Misafir 10 getirirse birini yer...Misafir berekettir...Keşke Ebru'ya mesajın içeriğinden bahsetmeseydiniz.Yarın iyi olacakları varsa da olmazlar gibi geliyor.Allah kolaylık versin.
.

Bu adam sana bi tanede tasma alsin niyeti bu herhalde terbiyesizlik yaptigi

Yiyecek yemek olmadığından değildi gerçekten çok kırıldım ayrıca yazdığınıza canımız pizza istedi pizza söyledik. Arkadaşıma hadi git de demedim ayrıca biz onunla arkadaşken de çok iyiydik onların evine gittiğimde ben mesela annesi hasta olduğunda ya da babası gergin olduğunda arkadaşına yansımasın gitsin isterse derlerdi ben giderdim yakın arkadaşlıklarda bu ölçü birimi değil.

Konuyu okudum ve şöyle düşündüm: Bu Ebru kocanız hakkında ne biliyor da beyefendi üst üste mesaj yazacak kadar rahatsız oldu?​

Bence bu yazdıkların bahane değil kendin de biliyorsun. Benim de her halta karışan bir erkek arkadasim olmuştu, yeni tanıştığım ve çok sevdiğim bir arkadaşıma kafayı takmıştı, görüşmemi istemiyordu. Gençtim, o kıza açıkça soyledim o da önemli değil uzulme gizlice görüşürüz dedi. Böyle diyince kendimden çok utandım, erkek arkadaşımdan iğrendim ve arkadaşımın çok iyi biri olduğunu anladım. Ayrıldım kurtuldum çok şükür. Ve şu an o bahsettiğim kız 12 yıllık dostum. Ya arkadaşımı küstürüp kaybetseydim meğer arkadaşımın nisanlisini sevmemiş, kötü biriymiş sözde. Halbuki işinde gücünde çok iyi bir insandır ve uzun yillardir evliler çoluk çocukları var ailece görüşüyoruz. Sen de nedenini ogren, eminimki cok sacma bir nedendir. Senin kocan tabii, ayrıl diyemem. Ama bu tavırlar içinde birisini uyarıp kendine getirmelisin. Sağlıklı bir zihniyet değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…