çıldıracam artık

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba arkadaslar valla artık sinirden su an catlamak uzereyım ev hanımıyım bı tane cocugum var 18 aylık evde duruyorum ama gelın bıde bana sorun yaa cocuk hıc durmuyorr hıc hemde ev işi yemek temızlık o kdr bunaldımkı anlatamamm sızee bıde ders calısıyom aof obur ay sınav var daha eksık konularım var bazen dıyorm nasıl bı hayat bole bu hersey aynı hersey boss bıktım resmen canım bısey ıstemıyor su an ders calısmam lazım ama cocuk hır gür anca yenı uyuudu bende ne kafa kaldı nede bırsey kaldıı boyle bır hayat olurmu ya

Sınava daha zaman var sakin olun bebeğinize yansıtmamaya çalışın.
bebek siz gergin oldukça daha çok mızmızlık eder çünkü

Okulunu dondursan bir donem falan.. Annen kayinvaliden falan yok mu yardimci olacak cocuk bakiminda.. Yada durumun musaitse bi bakici tutsan kisa sureliginede olsa.. Hem cocuk hem ev hem okul seni cok zorlar yuklenme kendine bu kadar esinde yardimci olsun ev temizligi yemekti ivir zivirdi. Super kahraman olmaya calismanin manasi yok ki kendine yazik canim..

ben baska bır memleketteyım kımsem yok burda bakıcı da tutamam su an kendım ıdare etmeye calısıyorum ama artık tahammul edemez oldum sinirlerım yıprandı ıyıcee

sınava daha var ama ben o zamana kadr anca yetıstırırım cocuga gelınce zaten mızmız hıc durmuyorkı bısey yapmama gerek yok yanı

çocuk laftan sınavdan anlamazki çocuk herzamn çocuklunu yapar benmde basımda var bitane şuan ekrana bakıo ortalıgın derli toplu olmasndn nefret edio bende uyudunda topluom napım hatta birdaha hamişim allah acılarını göstermesn cnm

off o kadar bunaldımkı konusacak dertlesecek ınsan arıyom oda yok bu kahrolası memlekette nası bı hayatım var anlamadım gıttıı

Catlamak ki catlamak.suan balkona cikip bagirmak istiyorum o dereceye geldim
4 yasinda birDe 2 aylik bir kizim var.
Buyuk kizim evin altini ustune getirdi.
Heryrer kraker kaldirmiyor,kucugu durmadan agliyor.saatlerce emzirdim bayilana kadar agladi sut yetmedi dedim mama yaptim heryere kustu. Kucagimda uyuttum yatagina koydum arkami donmeden yine basladi
Suan da kucagimda uyuyor.
Camasir yikadim asamadim,yemek yapayim dedim yarim kaldi ve ben artik imdattt diye bagiricam.
Yarin ilk isim psikiyatriye cok cok zor.seni oyle iyi anliyorum ki.allah yatdimcimiz olsun insallahhh..

off o kadar bunaldımkı konusacak dertlesecek ınsan arıyom oda yok bu kahrolası memlekette nası bı hayatım var anlamadım gıttıı

gurbette yaşamak çok zor iyi bilirim konuşacak dertleşecek kimsenin olmaması bunaltır insanı biraz relaks ol canım ya takma bu kadar kafaya bebişinle uğraş yaramazmış ama yapacak birşey yok ay yanında olsaydım totosunu sıkardım onuninan varya okurken çocuğum olsa da yaramazlık yapsa diye düşündüm sakın beni yanlış anlama seni çok iyi anlıyorum herşey sana bakıyor çocuk ev işi dersler birde gurbette olmak tuzu biberi olsa gerek ama okuluna biraz ara vermen mümkün mü canım bu kadar sıkışmazdın

ya demın agladı sınırden vurdum ıkı tane sonra cok uzuldum ama ne yapyıyım dişlerımı sıkmaktan artık dökülecek dişlerım yemınle.. aksama kadar 4 duvar arasında oturuyorum evde bıle rahatım yok sureklı koltukların tepesınde gozum sureklı uzerınde aceba suraya buraya carparmı dıye allahım ne zormus daha yenı oturdum agladım sinirden dayanamıyorum dıyee heelede annenız falan uzaktaysa oyle zorkı en azından yakınımda olsaydı arada bunaldıgım zmn cagırırdım bnde bıraz kafa dınlerdım ama yok işte kader.. kımsesızlıge mahkum oldum caresız kaldım ıyıcee

zaten dondurmustum yenı basladım dedım evde bıraz kafam dagılır yenı seyler ogrenırım cunku sureklı hersey aynı aynı sıkıyor ınsanı cocuk guzel sey amaa bı aglamaya baslayıp susmadımı varya adam delı oluyor ya kımsende yoksa benım gıbı kafayı yersın vallaa

rabbim yardımcın olsun canım anne olmak zor özellikle de gurbette....

hemfikirim
bizimde olsa ısırsak

kimsesiz kalıpta bende çok kafayı yedim canım o konuda seni çok iyi anlıyorum tayinciyiz diye göbek atacağım neredeyse o kadar yaniiiirabbim yardımcın olsun kolaylık versin

inşallah olacak canım Allah kerim

inşallah canımmmm

Eğer çocuk yapmayı göze aldiysaniz bunlara katlanmak zorundasınız. O daha 1 buçuk yaşında bir bebek. Tabii ki okulunuz önemli fakat dunyaya isteyerek getirdiginiz can ondan kat ve kat önemli. . Bırakın her yer dağınık kalsın bırakın o akşam zeytin peynir yiyin ama o çocuğunuzu ihmal etmeyin.. Unutmayın o çocuğu siz istediniz ve onun hayatı hıc bir şeyden önemli degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…