- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
-
Okulunu dondursan bir donem falan.. Annen kayinvaliden falan yok mu yardimci olacak cocuk bakiminda.. Yada durumun musaitse bi bakici tutsan kisa sureliginede olsa.. Hem cocuk hem ev hem okul seni cok zorlar yuklenme kendine bu kadar esinde yardimci olsun ev temizligi yemekti ivir zivirdi. Super kahraman olmaya calismanin manasi yok ki kendine yazik canim..
Sınava daha zaman var sakin olun bebeğinize yansıtmamaya çalışın.
bebek siz gergin oldukça daha çok mızmızlık eder çünkü
sınava daha var ama ben o zamana kadr anca yetıstırırım cocuga gelınce zaten mızmız hıc durmuyorkı bısey yapmama gerek yok yanı
off o kadar bunaldımkı konusacak dertlesecek ınsan arıyom oda yok bu kahrolası memlekette nası bı hayatım var anlamadım gıttıı
Neresı ik orası benım ik kadar kötü olamaz bence
off o kadar bunaldımkı konusacak dertlesecek ınsan arıyom oda yok bu kahrolası memlekette nası bı hayatım var anlamadım gıttıı
gurbette yaşamak çok zor iyi bilirim konuşacak dertleşecek kimsenin olmaması bunaltır insanı biraz relaks ol canım ya takma bu kadar kafaya bebişinle uğraş yaramazmış ama yapacak birşey yok ay yanında olsaydım totosunu sıkardım onuninan varya okurken çocuğum olsa da yaramazlık yapsa diye düşündüm sakın beni yanlış anlama seni çok iyi anlıyorum herşey sana bakıyor çocuk ev işi dersler birde gurbette olmak tuzu biberi olsa gerek ama okuluna biraz ara vermen mümkün mü canım bu kadar sıkışmazdın
ya demın agladı sınırden vurdum ıkı tane sonra cok uzuldum ama ne yapyıyım dişlerımı sıkmaktan artık dökülecek dişlerım yemınle.. aksama kadar 4 duvar arasında oturuyorum evde bıle rahatım yok sureklı koltukların tepesınde gozum sureklı uzerınde aceba suraya buraya carparmı dıye allahım ne zormus daha yenı oturdum agladım sinirden dayanamıyorum dıyee heelede annenız falan uzaktaysa oyle zorkı en azından yakınımda olsaydı arada bunaldıgım zmn cagırırdım bnde bıraz kafa dınlerdım ama yok işte kader.. kımsesızlıge mahkum oldum caresız kaldım ıyıcee
gurbette yaşamak çok zor iyi bilirim konuşacak dertleşecek kimsenin olmaması bunaltır insanı biraz relaks ol canım ya takma bu kadar kafaya bebişinle uğraş yaramazmış ama yapacak birşey yok ay yanında olsaydım totosunu sıkardım onuninan varya okurken çocuğum olsa da yaramazlık yapsa diye düşündüm sakın beni yanlış anlama seni çok iyi anlıyorum herşey sana bakıyor çocuk ev işi dersler birde gurbette olmak tuzu biberi olsa gerek ama okuluna biraz ara vermen mümkün mü canım bu kadar sıkışmazdın
zaten dondurmustum yenı basladım dedım evde bıraz kafam dagılır yenı seyler ogrenırım cunku sureklı hersey aynı aynı sıkıyor ınsanı cocuk guzel sey amaa bı aglamaya baslayıp susmadımı varya adam delı oluyor ya kımsende yoksa benım gıbı kafayı yersın vallaa
hemfikirim
bizimde olsa ısırsak
inşallah olacak canım Allah kerim
neden sizin neyınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?