- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi blackeyes06
-
ya demın agladı sınırden vurdum ıkı tane sonra cok uzuldum ama ne yapyıyım dişlerımı sıkmaktan artık dökülecek dişlerım yemınle.. aksama kadar 4 duvar arasında oturuyorum evde bıle rahatım yok sureklı koltukların tepesınde gozum sureklı uzerınde aceba suraya buraya carparmı dıye allahım ne zormus daha yenı oturdum agladım sinirden dayanamıyorum dıyee heelede annenız falan uzaktaysa oyle zorkı en azından yakınımda olsaydı arada bunaldıgım zmn cagırırdım bnde bıraz kafa dınlerdım ama yok işte kader.. kımsesızlıge mahkum oldum caresız kaldım ıyıcee
ya demın agladı sınırden vurdum ıkı tane sonra cok uzuldum ama ne yapyıyım dişlerımı sıkmaktan artık dökülecek dişlerım yemınle.. aksama kadar 4 duvar arasında oturuyorum evde bıle rahatım yok sureklı koltukların tepesınde gozum sureklı uzerınde aceba suraya buraya carparmı dıye allahım ne zormus daha yenı oturdum agladım sinirden dayanamıyorum dıyee heelede annenız falan uzaktaysa oyle zorkı en azından yakınımda olsaydı arada bunaldıgım zmn cagırırdım bnde bıraz kafa dınlerdım ama yok işte kader.. kımsesızlıge mahkum oldum caresız kaldım ıyıcee
Bakacak sabrınız yoksa dünyaya getirmeyeceksiniz günahsız bir bebeği. Üstelik bir de vurmuşsunuz!
Üstelik kimsesizliği kendinize çok yakıştırmışsınız.
Herkes kendinin kimsesidir, ve sizin eşiniz çocuğunuz, bir aileniz var.
Bunlar varsa kimsesiz değilsiniz demektir.
Merhaba,
Kimsesizim demişsiniz peki eşiniz nerde? En azından işten geldiğinde bebeğinizle ilgilense, siz de o sırada yarım saat de olsa kendinize vakit ayırsanız?
Ev işi, yemek gibi konularda ufak tefek yardımları olması için konuşsanız, işin içinden çıkamadığını anlatsanız, belki birazcık faydası olur.
Birde yavrunuz daha 18 aylık, o anlamaz ki dersten sınavdan, ilgi bekler, sevgi bekler, e birde bi şekilde enerjisini atması gerek atlayacak,zıplayacak büyük insan gibi davranmasını, oturup uslu uslu olmasını bekleyemezsiniz.
Anne olmak elbette kolay değil, Allah size sabırlar versin, unutmayın; cennet anaların ayakları altındadır; tabi ki kolay değil.
Ayrıca n'olur şiddet uygulamayın, o günahsız tertemiz , saf bir melek. Unutmayın onu bu dünyaya siz isteyip getirdiniz, o size Allah'ın bir emaneti, küçücük masum bir melek, lütfen şiddet uygulamayın
Bebişiniz ve size sağlıklı mutlu bi ömür diliyorum. Sevgiler.
ÇOCUK DOĞURMAK DEĞİL OLAY
ONA İYİ PSİKOLJİYLE BAKABİLMEK
BAKAMIYORSANIZ DOĞURMAYIN ARKADAŞIM
NE DEMEK VURMAK YAAA
BİZ NAPALIM ÖLELİM OZMAN
AKŞAM 6,30 DA GİDİYORUM EVE
SIRF BEBEĞİMLE KALİTELİ VAKİT GEÇİRMEK ADINA
BİR HAFTADIR KAŞ BIYIK ORMAN OLDU YAA
EVİN HALİ HARAP
BENİM DAĞINIK EVİM,KİRLİ CAMLARIM,PİS MUTFAGIM,YAPILMAMIŞ YEMEGİM
MUTLU ÇOCUGUM VAR....
ne güzel yazmışsınız. Bende eve 19:00 da gidiyorum, evin her işini kendim yapıyorum ama çok şükür kızım için ayakta durmaya çalışıyorum.
Rabbım onu bana nasip etmiş, ben ona nasıl kıyarım.
Geçen hafta evde puding savaşı vardı.
Puding yere dökülmek üzereyken akanları elimle yakaladım, beni gören kızım ağzındakileri eline aldı sonra babası da dahil birbirimzin yüzüne sürmeye başladık.
Babası alıp onu temizledi bende evi temizledim.
Cumartesi günü yeni temizlik yapmışım tam oturdum elinde süt kutusu halının üzerine döke döke geliyor.
Bir hışımla kalktım elinden süt kutusunu çektim, baktım ürküyor sonra sırf o korkmasın tedirgin olmasın diye yüzüne azıcık süt dökerek oyuna çevirdim.
Yüzünde ki korku gülümsemeye dönüştü.
Hiç bir şey ondan değerli değil olamaz... O'nun gözlerinde korku görmek beni kahreder.
Kon sahibi de bir anlın sinirle yapmış pişman olmuş umarım pişmanlığını unutmaz ve bir daha tekrarlamaz.
allahım sanada nasip etsin inşallahhhh yaaakeşke benimde çocuğum olsa yıksa dökse ağlasa ben sarılsam ona kokusunu içine çeksem o yumuk gözleriyle baksa bana anne dese...
Siz yalnız değilsiniz en iyi arkadaşınız çocuğunuz
valla bazı arkadaslar ne kadar da acımasız yazmıslar ben ıstermıyım cocuguma kızmak vurmak ama o raddeye getırdı dıyorumm cocugu olan benı daha ıyı anlar ben cocuguma her konuda cok ıyı bakıyorum fakat benı oyle bı noktaya getırıyokı bazenn ck kotu oluyorumm ama o benım cnm tabıkıı ben sıze yanlızlıktan bahsedıyorum sız kalkmıssınız yok esın varsa kımsesız degılsın bılmem nee ne alaka yaa bunları sızdenmı ogrencem ben yalnızlıgı benım gıbı yalnızlar bılır anlarr oyle bos yorum yapanlar deıll
allahım sanada nasip etsin inşallahhhh yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?