- Konu Sahibi _cankizim_
-
ay evet o tip annelere bende sinir olurum çocuk sonuçta yapar insanın moralide bozulsa çocuk dersin. benim oğlumu ilk wc ye alıştırdığım zamanlardı. komşuya gittik. anne gaga dedi götürdüm çiş yaptı onu yapmadı yok dedi. neyse o sıra annem aradı buda daha çamaşırını giydirmeden içeri koştu. bende giydirmeye gidince ne göreyim otur sen halıya kaka yap. komşumla çok samimiyizdir. ama yinede okadar kötü hissettimki. haliyı nasıl siliyorum nasıl çabalıyorum anlatamam. nolursun hadi kaldırıyım halıyı yıkamaya veriyim dedim. tuttu ellerimi saçamalama zaten yıkanacak dedi. yok ya namaz kılıyosun bide olmaz diyorum. ya orda kılmıyorum ya namazı zaten seccade var baksana eskisinden temiz yaptın halıyı diyo. çok utandım ama çok çocuk sonuçta ama ne yapsaydım sonuçta benim boynumun borcu o halıyı yıkamacıya verdirmek. çada dökse birinin evinde çıkarmak için ben koşarım. çıkmıyosada ben yıkatırım.
çıkar inşaalah canım komşumunki çıkmıştı zaten. sanırım oje gibi bişi dökülmüştüde sonra asetonla dağılmıştı falan. bde haı yıkamacıla çok güven olmuyo. ben mutfak halımı verdim malum mutfakta çok leke oluyo bir yerinede yağ bidonu devrilmişti. söyledimde adma. getirdiler leke lönk diye duruyo yerinde. aradım söyledim. bisürü mazeret. ya dedim daha lekenin ne olduğunu gelip görmediniz. zaten çıksaydı çıkartırdık kesin çıkmayan bi lekedir diyo. bende dedim o lekeyi ben çıkarıcam sizde aldığını para haram olsun ben yıkaıktan sonra tekrar size verdiğim paranın ne anlamı var. aspirixi döktüm üstüne fırçaladım. halı ıama makinasıylada çektirdim duruladım. ohhh mis oldu
ayy ben geldim yine konu dağıttım konu sahibi arkadaş helal et hakını geveze olunca insan böyle onu dağılıyo napçan :))
Offf suzin ki amma kotu olmus icim gitti vallahepsimi aynı olur. bişeyide inceleme kurcalama. resmen tehlike çeker gibiler. evin içinde gözümü ayırmaya korkuyorum artık. ya inanırmısın pirizlere koruyucu aldım ilk işi onu nasıl çıkaracağını öğrenmek oldu daha 11 aylıktı ozaman. çekmecemiz biraz alçak hemen elini atar içine bıçakları bucak bucak saklıyorum. kv nin evinde rendeyi bulmuş kesmişti elini. odajilet gibi bişeydi. dolabada kilit alıyım dedim ama afacanlıkta bizimkiyle yarışan tanıdık çocuklar var o kilitleride açıyolarmış. ben sürekli başındayımda anneme falan bırakınca hep yüreğim ağzımda muhakkak oda dikkat ediyo ama gözümün önünde değil ya.
benim kalemle kötü anım eltimin çocuklarıyla oldu biri 5 diğeri 2 yaşlarındaydı. biz mutfaktayız bende yeni evliyim daha taksitlerimiz bitmemiş. bi baktım içerde kaynım bas bas bağırıyo içeri gireyim dedim herkes beni tutuyo yok sen girme görme diye. ya diyorum noldu ne olabilirki yani. tv yi falan kırdılar dedim herhalde en zarar verilecek o var diye. siz iki afacan alın kalemleri. deri koltuk başlarını delik değşik edin. üstüne bide boydan boya heryerini koltuğun çizin. babası yanlarında uyuyodu. rengim attı tabi. neymiş 5 yaşındaki babaanneye gitmek istiyomuşta sinirinden yapmış.
delikler duruyoda lekeleri çıkarttım şükür.
Offf suzin ki amma kotu olmus icim gitti valla
birde kendi cocugun olunca bagitip kizabiliyon misafir olunca mecbur sustun dimi?
Yaa canim benimkide mutfaktaki en alt cekmeceyi acip ustune cikiyo en ustteki cekmeceyi acip catal bicak ne varsa aliyo birde buzdolabindan meyve sebze Allah ne vermisseonu kesiyo
yaa canim yeminle cok dikkat ediyorum birde orali olmasam neler yapar kim bilir?
Cok afedersin wcye girince dusunuyom acaba napiyo diye cikiyorum yine bir kurnazlik pesinde.
bir ara bellemisti gumuslugun icindeki butun cam esyalari oturma odasina tasiyip oyun oynuyordu onlarla
ya ben uyurken sabah kalkip sessizce yapiyordu ki ruhum duymuyodu
mutfagin kapisini kitliyorum ama misafir odasinin anahtarini kaybettik oraya girebiliyo
gecenlerde misafirim vardi geceden pastami boregimi coregimi yaptim mutfak dar oldugu icin (bide sabah esim ise giderken canina girmesin)diye misafir odasinda masanin uzerine koydum hepsini
sabah bir kalktim bizim cimcime catalini bicagini almis masanin tam ortasina oturmus pastalari yiyo aman Allahim yagmurdan kacarken doluya tutuldum babasindan sakladim kizi yakaladi
Cok fena coook
bir keresinde de yine cekmeceden catali almis gerisin geri dustu patiltiya kostum
RABBİM korudu o catal gozune de girebilirdi
ayy ben geldim yine konu dağıttım konu sahibi arkadaş helal et hakını geveze olunca insan böyle onu dağılıyo napçan :))
Estagfurullah canlarim helal olsun konusun ne demek yahuayy evet konu sahıbı hazır etmısken banada edıversen yerini çok işgal ettik:)) görende bdv de degıl messengerde sanacak kusura bakma tekrardan
bu arada konu sahıbı senın konundan bende faydalandım cok teşekkürler
birde kendi cocugun olunca bagitip kizabiliyon misafir olunca mecbur sustun dimi?
Yaa canim benimkide mutfaktaki en alt cekmeceyi acip ustune cikiyo en ustteki cekmeceyi acip catal bicak ne varsa aliyo birde buzdolabindan meyve sebze Allah ne vermisseonu kesiyo
yaa canim yeminle cok dikkat ediyorum birde orali olmasam neler yapar kim bilir?
Cok afedersin wcye girince dusunuyom acaba napiyo diye cikiyorum yine bir kurnazlik pesinde.
bir ara bellemisti gumuslugun icindeki butun cam esyalari oturma odasina tasiyip oyun oynuyordu onlarla
mutfagin kapisini kitliyorum ama misafir odasinin anahtarini kaybettik oraya girebiliyo
gecenlerde misafirim vardi geceden pastami boregimi coregimi yaptim mutfak dar oldugu icin (bide sabah esim ise giderken canina girmesin)diye misafir odasinda masanin uzerine koydum hepsini
sabah bir kalktim bizim cimcime catalini bicagini almis masanin tam ortasina oturmus pastalari yiyo aman Allahim yagmurdan kacarken doluya tutuldum babasindan sakladim kizi yakaladi
Cok fena coook
bir keresinde de yine cekmeceden catali almis gerisin geri dustu patiltiya kostum
Cok fena coook
Estagfurullah canlarim helal olsun konusun ne demek yahu
bosunami sitenin adini kadinlar kulubu koymuslar hepimizim DNAsinda biraz vardir gevezelikEN BUYUK KK
ayy evet konu sahıbı hazır etmısken banada edıversen yerini çok işgal ettik:)) görende bdv de degıl messengerde sanacak kusura bakma tekrardan
evet cok komikti ay birde borcamin kapagiyla kendine servis acmis hahahaevet catal bıcaktan cok korkarım Allahım korumus, ama o masanın ustunde oyle catal bıcak hayal edınce ne komık gorunuyor burdan hey Allahım yaa cimcimeye baksen
allah korusun bizimkide elinde çatalla dolanmayı istiyo. ben bazen gerçekten çok sert oluyorum öyle olmam gerek. öyle biyere bişey dökülmüş falan okadar umursamıyorumda canına tehlike getirecek şeylere basıyorum yaygarayı evde. oda pıtır pıtır kaçıyo. geçen tutturdu makinayla evi süpüryorum yerlere atıyo kendisini o yapçakmış veriyorum elinede bıkmıyoki işim acil daha yemek ütü var. aldım elinden işi bitti makinanın. yerine koydum. sen çek fişini tak koridordaki pirize çalıştır makinayı. benim makinada diğerleri gibi değil. eşim anlamaz mesela çalıştırmayı. bide ucunda dönen pervanesi var onun için ayrı tuşu falan. bizimki hepsini biliyo. bi baktım makina çalıştı koridordan odaya doru topukları poposuna çarparak koşouyodu. tipide baya tırsmıştı ay hala gülüyorum hali gelince aklıma. çaktırmadan odaya gittim oturmuş koltuğa almış kumandayı eline atmış bacak bacak üstüne sözde tv izliyo. geri döndüm mutfağa. gelmiş kapıan diyoki ''noluyo yaaa''. tam konuşamıyo bizimki henüz. yani makinayı kim çalıştırmışta o ses neymiş noluyo ya. eşşek sıpası işte gelde deme.
bu çikomun oğlu
buda konu sahıbı senın kızın
siz ufaklıklaırnızı anlatınca gözümün önünde böyle canlandı ikiside
Ay maşallah sağlıklı olsunlarda varsın evlerı yıkıp geçsinler amaaaann bosverın sılınır gecer,, bak bak halım gectı ya nasılda mutlu oldum valla hala sararmadı buyuk
hahaha kiz sen cok yasa
evet cok komikti ay birde borcamin kapagiyla kendine servis acmis hahaha
Yaa kiziyorum beni cok yoruyo yipratiyo ama birde bazen assagi amcalarinin evini gidiyo bazen gec geliyo ev o kadar bos ve anlamsiz ki Rabbim yokluklarini gostermesin insallah
canim seninkininde masallahi var birde film ceviriyo yaaa yerim onu
kiz mody Allah sanada nasip etsin insallah
sende gelip burda konular acasin insallah
bizde birgun sana gulerizborcamın kapagında servıs
ay Allahım ya belkı sız ılk gorunce sınırlerınız ıster ıstemez tavan yapıyordur ama ben burdan okuyup hayal ettıkce o durumlarını nasıl gulyuorum valla kusura bakmayın oyle bır anlatıyorsunuz ki odanın içinde yasıyorum resmen o anı:))
cocuk evet ıns.olurda bırgun ben de acarım artık, bu arada baya sabahlamısız, sabah haber verırsın demıstın canım bak verıyorum haber: bu arada 10 dk.bir bakıyorum hala sararmadı cıktı yanı koca cay lekesı inanamıyorum hala:)
iyi uykular dılıyorum sızlere ben artık musadenızı ıstıyorum çok öpüyorum
Estagfurullah canlarim helal olsun konusun ne demek yahuayy evet konu sahıbı hazır etmısken banada edıversen yerini çok işgal ettik:)) görende bdv de degıl messengerde sanacak kusura bakma tekrardan
Beyaz sabun bir çok lekeyi çıkarıyor. Ben kadife koltuklarımdaki tükenmez kalem lekesini beyaz sabunla çıkarmıştım denemediyseniz tavsiye edebilirim. Geçmiş olsun.herkeze iyi geceler
yaa kizlar Allah askina bir el atin benim iki bucuk yasinda bir cimcimem var eline ne geciyorsa hep kotu islerine alet ediyor
Hergun hergun duvar kapi ciflemekten biktim usandim valla
Ne kadar dikkat etsemde yapacagini yapiyor yine .
hele eline kalem gectimi canavaraburunuyor resmen
Cok dikkat ediyorum ortalikla ne kadar kalem falan varsa kaldirdim
ama nerden bulduysa cadi yine bulmus ve yapacagini yapmis
yaaa offf daha dun duvarlari cifledim
Duvarlari cekyatlari yazmasin diye gittim
boyama kitaplari aldim boya kalemleri aldim
ama o ne yapti kitaplari paramparca etti gitti duvarlari cekyatlari yazdi
bu da bugun ki marifeti koli kalemi ile yazdi ne yapayim ne ile cikar
zaten koltuklari silecektim bahane oldu ama bu cikarmi ki:26:
ellerinide yazmis ellerinden bile cikmadi koltuktan nasil cikaririm yardim edin lutfeeeennnEki Görüntüle 895462 Eki Görüntüle 895463 Eki Görüntüle 895464 Eki Görüntüle 895465 :26:
Yok canim yaaa kiziyorum falan ama kiyamiyorumda birde beni gorunce o saskinligi ve sirineligini bi gorsen
tesekkur ederim deneyecegimBeyaz sabun bir çok lekeyi çıkarıyor. Ben kadife koltuklarımdaki tükenmez kalem lekesini beyaz sabunla çıkarmıştım denemediyseniz tavsiye edebilirim. Geçmiş olsun.
mrb evet canim sen ne kadar ilgilenirsen ilgilen yapiyo yineöncelikle aramıza hoş geldin:) evin içinde yaratıcılıkta sınır tanımayan çocuklar..
benim de kızım var 3,5 yaşında. ve ilk çocuğum, daha önce tecrübe ettiğim şeyler olmadığından yaratıcılığını engellemeyelim diye bir çok şeyi onun rahatına göre dizayn ettik. büyük teknik çizim kağıtlarından 150*300cm gibi duvarlara döşedim. keyfince resim yapsın diye. bir sürü değişik kalem boya aldım.. baktım ki benim küçük ressam kağıtla sınırlı kalmıyor elini duvardan çekmeden hol duvarlarınaaaaaa.. arkasından gidince oyun sanıyor ve sürekli tekrarlanıyor tabi bu..
önüne geçmek çok zor gerçekten. birinde engellesen birinde sen telefonla konuşurken sınırları aşmış oluyor. bak şimdi tecrübelerime göre işine yarayabilir:
1.) benim duvarların saten gerçi onun da etkisi vardır kolay çıkmasında ama kuru boya en iyi kolonyağı ile çıkar.
2.) pastel boya: bu kesinlikle markaya bağlı canım o yüzden iyi markalar kullanırsan içindeki bileşenler açısından daha kolay doğaya karışabilme özelliği olduğundan çok zorlanmazsın. yağ çöz, cif, bulaşık deterjanı. hatta yağ çöz için çok dandik bir şey var. ama feci güçlü bim de satılıyor. güldal. sırf duvarlar için alıyorum
3.) asetatlı kalem : en fecisi bu ve maalesef tam çıkmıyor.ben tiner kullandım. yine de tamamen geçti diyemem.
buna benzer o kadar çok yöntem var ki. ama canını sıkma.. hatta tadını çıkar.
Tesekkurler ablasiiOyy yerim :)
Aspirin en iyisi cidden dene mutlaka .
İnşallah geçer, çokta kızmayın ecrine :)
tesekkur ederim deneyecegim
mrb evet canim sen ne kadar ilgilenirsen ilgilen yapiyo yine
Oncede. kalemi defteri brn veriyordum elinde
simdi ise dipten dibe sakliyorum
Tesekkurler ablasii
tam dayaklikta bakma iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?