Cildiracam yaaa bi bakin ( resimli)

aynen canım aynen cocuktur netıcede tabı yaramazlık yapıcak ama ıste evımı bı gorsen duvarlar kalem tülümm petegın kenarından dıkkat edılmedıgınden ıp tekmıs, cocuk ıcıne gırmıs dolanıyor tum salon perdesı petegın yanı cıkıntılı ordan ipileri cekılmıs hep, eşim aldı cocugu ben tam ıcerı gırerken, inan cocuktur hıc bısey demem cocuga hatta guldum o an napıosun bakıım sen orda dıye, ama annesıne cok kızdım ınanırmısın, şimdi o tül nasıl canımı yakıyor evlenırken bıle alamadım tulumu daha ıkı ay once alabıldım halımı ve tulumu yanı dugunden sonra azıcık toparlanınca ve onlarda bılıyorlardı bunu..duvarlar cıktı cifledım hep ama boyası kalkmıs kımı yerler oraları boyıcaz tekrar..

ohhh once agzına sonra elıne saglık:))

ayy ben geldim yine konu dağıttım konu sahibi arkadaş helal et hakını geveze olunca insan böyle onu dağılıyo napçan :))

ayy evet konu sahıbı hazır etmısken banada edıversen yerini çok işgal ettik:)) görende bdv de degıl messengerde sanacak kusura bakma tekrardan

bu arada konu sahıbı senın konundan bende faydalandım cok teşekkürler

Offf suzin ki amma kotu olmus icim gitti valla
birde kendi cocugun olunca bagitip kizabiliyon misafir olunca mecbur sustun dimi?
Yaa canim benimkide mutfaktaki en alt cekmeceyi acip ustune cikiyo en ustteki cekmeceyi acip catal bicak ne varsa aliyo birde buzdolabindan meyve sebze Allah ne vermisse onu kesiyo
yaa canim yeminle cok dikkat ediyorum birde orali olmasam neler yapar kim bilir?
Cok afedersin wcye girince dusunuyom acaba napiyo diye cikiyorum yine bir kurnazlik pesinde.

bir ara bellemisti gumuslugun icindeki butun cam esyalari oturma odasina tasiyip oyun oynuyordu onlarla
ya ben uyurken sabah kalkip sessizce yapiyordu ki ruhum duymuyodu
mutfagin kapisini kitliyorum ama misafir odasinin anahtarini kaybettik oraya girebiliyo

gecenlerde misafirim vardi geceden pastami boregimi coregimi yaptim mutfak dar oldugu icin (bide sabah esim ise giderken canina girmesin)diye misafir odasinda masanin uzerine koydum hepsini
sabah bir kalktim bizim cimcime catalini bicagini almis masanin tam ortasina oturmus pastalari yiyo aman Allahim yagmurdan kacarken doluya tutuldum babasindan sakladim kizi yakaladi
Cok fena coook

bir keresinde de yine cekmeceden catali almis gerisin geri dustu patiltiya kostum
RABBİM korudu o catal gozune de girebilirdi

evet catal bıcaktan cok korkarım Allahım korumus, ama o masanın ustunde oyle catal bıcak hayal edınce ne komık gorunuyor burdan hey Allahım yaa cimcimeye baksen

ayy ben geldim yine konu dağıttım konu sahibi arkadaş helal et hakını geveze olunca insan böyle onu dağılıyo napçan :))

Estagfurullah canlarim helal olsun konusun ne demek yahu
bosunami sitenin adini kadinlar kulubu koymuslar hepimizim DNAsinda biraz vardir gevezelik EN BUYUK KK

allah korusun bizimkide elinde çatalla dolanmayı istiyo. ben bazen gerçekten çok sert oluyorum öyle olmam gerek. öyle biyere bişey dökülmüş falan okadar umursamıyorumda canına tehlike getirecek şeylere basıyorum yaygarayı evde. oda pıtır pıtır kaçıyo. geçen tutturdu makinayla evi süpüryorum yerlere atıyo kendisini o yapçakmış veriyorum elinede bıkmıyoki işim acil daha yemek ütü var. aldım elinden işi bitti makinanın. yerine koydum. sen çek fişini tak koridordaki pirize çalıştır makinayı. benim makinada diğerleri gibi değil. eşim anlamaz mesela çalıştırmayı. bide ucunda dönen pervanesi var onun için ayrı tuşu falan. bizimki hepsini biliyo. bi baktım makina çalıştı koridordan odaya doru topukları poposuna çarparak koşouyodu. tipide baya tırsmıştı ay hala gülüyorum hali gelince aklıma. çaktırmadan odaya gittim oturmuş koltuğa almış kumandayı eline atmış bacak bacak üstüne sözde tv izliyo. geri döndüm mutfağa. gelmiş kapıan diyoki ''noluyo yaaa''. tam konuşamıyo bizimki henüz. yani makinayı kim çalıştırmışta o ses neymiş noluyo ya. eşşek sıpası işte gelde deme.

bu arad evet gerçekten kötü hissettim koltuğumun başına gelene. şimdi ilk okul üçe gidiyo büyük olan diyorum büyüyüp çalışınca ilk işin bana bir köşe koltuk alacaksın. o sırada babası büyük olanı çok kötü dövdü sesi geliyodu bende engele olurdum dövmesine orda olsam. ben daha nediyimki çocuğada ayrı üzüldüm.

Son düzenleme:
bosunami sitenin adini kadinlar kulubu koymuslar hepimizim DNAsinda biraz vardir gevezelik EN BUYUK KK

bu çikomun oğlu

buda konu sahıbı senın kızın

siz ufaklıklaırnızı anlatınca gözümün önünde böyle canlandı ikiside

Ay maşallah sağlıklı olsunlarda varsın evlerı yıkıp geçsinler amaaaann bosverın sılınır gecer,, bak bak halım gectı ya nasılda mutlu oldum valla hala sararmadı buyuk gelısme:))

evet catal bıcaktan cok korkarım Allahım korumus, ama o masanın ustunde oyle catal bıcak hayal edınce ne komık gorunuyor burdan hey Allahım yaa cimcimeye baksen
evet cok komikti ay birde borcamin kapagiyla kendine servis acmis hahaha

Yaa kiziyorum beni cok yoruyo yipratiyo ama birde bazen assagi amcalarinin evini gidiyo bazen gec geliyo ev o kadar bos ve anlamsiz ki Rabbim yokluklarini gostermesin insallah
canim seninkininde masallahi var birde film ceviriyo yaaa yerim onu

kiz mody Allah sanada nasip etsin insallah
sende gelip burda konular acasin insallah

borcamın kapagında servıs
ay Allahım ya belkı sız ılk gorunce sınırlerınız ıster ıstemez tavan yapıyordur ama ben burdan okuyup hayal ettıkce o durumlarını nasıl gulyuorum valla kusura bakmayın oyle bır anlatıyorsunuz ki odanın içinde yasıyorum resmen o anı:))

cocuk evet ıns.olurda bırgun ben de acarım artık, bu arada baya sabahlamısız, sabah haber verırsın demıstın canım bak verıyorum haber: bu arada 10 dk.bir bakıyorum hala sararmadı cıktı yanı koca cay lekesı inanamıyorum hala:)

iyi uykular dılıyorum sızlere ben artık musadenızı ıstıyorum çok öpüyorum

bizde birgun sana guleriz
Oylemi yaaa darisi basima insallah belim lekelerde cikar
sanada iyi geceler canim sohbet guzeldi sagol

Beyaz sabun bir çok lekeyi çıkarıyor. Ben kadife koltuklarımdaki tükenmez kalem lekesini beyaz sabunla çıkarmıştım denemediyseniz tavsiye edebilirim. Geçmiş olsun.

öncelikle aramıza hoş geldin:) evin içinde yaratıcılıkta sınır tanımayan çocuklar..
benim de kızım var 3,5 yaşında. ve ilk çocuğum, daha önce tecrübe ettiğim şeyler olmadığından yaratıcılığını engellemeyelim diye bir çok şeyi onun rahatına göre dizayn ettik. büyük teknik çizim kağıtlarından 150*300cm gibi duvarlara döşedim. keyfince resim yapsın diye. bir sürü değişik kalem boya aldım.. baktım ki benim küçük ressam kağıtla sınırlı kalmıyor elini duvardan çekmeden hol duvarlarınaaaaaa.. arkasından gidince oyun sanıyor ve sürekli tekrarlanıyor tabi bu..
önüne geçmek çok zor gerçekten. birinde engellesen birinde sen telefonla konuşurken sınırları aşmış oluyor. bak şimdi tecrübelerime göre işine yarayabilir:
1.) benim duvarların saten gerçi onun da etkisi vardır kolay çıkmasında ama kuru boya en iyi kolonyağı ile çıkar.
2.) pastel boya: bu kesinlikle markaya bağlı canım o yüzden iyi markalar kullanırsan içindeki bileşenler açısından daha kolay doğaya karışabilme özelliği olduğundan çok zorlanmazsın. yağ çöz, cif, bulaşık deterjanı. hatta yağ çöz için çok dandik bir şey var. ama feci güçlü bim de satılıyor. güldal. sırf duvarlar için alıyorum
3.) asetatlı kalem : en fecisi bu ve maalesef tam çıkmıyor.ben tiner kullandım. yine de tamamen geçti diyemem.
buna benzer o kadar çok yöntem var ki. ama canını sıkma.. hatta tadını çıkar.

Beyaz sabun bir çok lekeyi çıkarıyor. Ben kadife koltuklarımdaki tükenmez kalem lekesini beyaz sabunla çıkarmıştım denemediyseniz tavsiye edebilirim. Geçmiş olsun.
tesekkur ederim deneyecegim

mrb evet canim sen ne kadar ilgilenirsen ilgilen yapiyo yine
Oncede. kalemi defteri brn veriyordum elinde
simdi ise dipten dibe sakliyorum

Oyy yerim :)
Aspirin en iyisi cidden dene mutlaka .
İnşallah geçer, çokta kızmayın ecrine :)
Tesekkurler ablasii
tam dayaklikta bakma iste

Cok basit bir çözüm var kolonya dok kalemle yazilan yerlere kucuk kuzenimde benimkine yapmisti yengem kolonya doktu ve kuru bir bezi bastirdi uzerine oyle sildi etrafa sacmadan sil yalniz.aninda cikardi

tesekkur ederim deneyecegim

mrb evet canim sen ne kadar ilgilenirsen ilgilen yapiyo yine
Oncede. kalemi defteri brn veriyordum elinde
simdi ise dipten dibe sakliyorum

Tesekkurler ablasii
tam dayaklikta bakma iste

tatlımm benim halım cıkmıs ya cok mutlu oldum cıdden, senin koltuklar koyu renk ondan tereddut ettım bul.mak.parlatıcısı için iyi bilen biri aydınlarsa cok ıyı olur bızı... gercı benım halımda bordo cıcekler vardı dırekt uzerıne dokmustum, onlara hıc zarar vermemıs pırıl pırıl duruyorlar valla...

bu arada bu bılgıyı veren arkadaslara da cok tşk edıyorum iyiki varsın kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…