- 27 Ekim 2015
- 94
- 55
- 3
- Konu Sahibi yesilpatio
-
Allah annesine kolaylık versinEn üst katta yaşayan bir çocuk var sabah 5 de yatıyor sen yine iyisin
Annesinin umrunda degil aksama kadar yatıyorlar asıl bana sabır versın :) kafayı yemek üzereyim sabah 5 e kadar top oynayıp koşuyorlar birde annesi kendini parçalarcasına bagırıyor üstelik bu cocuk 5 yaşında diğeri orta okula gidiyorAllah annesine kolaylık versin
Hemde ne zor, tek çocuk olsa insan idare ederde üç tane oluncaBenim oğlum da zor bi çocuk cok hareketli bende geriliyorum aslında çocuk böyle olacak ama günümüzde binada yaşamak çocukla zor Allah razı olsun komşum 1 kere bile söylemedi ama ben rahatsız olurlar diye rahatsız oluyorum
Öğle uykularını bıraktım aksam erkenden yatıyor sabah erken kalkıyor ama aksam erken yatması beni rahatlatıyor gündüz biraz fazla dayanırım aksam rahat oluyorum
Sizinki biraz küçük bu durum zor olur sanırım öğle uykusunu erken yatirsaniz da akşam erken yatabilir
Ayyy Allah yardımcın olsun, nebiçim komşuymuş o öyle. Atalarımız boşuna ev alma komşu al demişAnnesinin umrunda degil aksama kadar yatıyorlar asıl bana sabır versın :) kafayı yemek üzereyim sabah 5 e kadar top oynayıp koşuyorlar birde annesi kendini parçalarcasına bagırıyor üstelik bu cocuk 5 yaşında diğeri orta okula gidiyor
Dememiş olacaktı :)Ayyy Allah yardımcın olsun, nebiçim komşuymuş o öyle. Atalarımız boşuna ev alma komşu al demiş
Amin biryerde okumuştum bebegin için her gün aynı saatte banyo yaptır yatagına yatır daha sakin uyumasını saglar banyodan sonra uyku saati oldugunu bilirAyyy Allah yardımcın olsun, nebiçim komşuymuş o öyle. Atalarımız boşuna ev alma komşu al demiş
Amin biryerde okumuştum bebegin için her gün aynı saatte banyo yaptır yatagına yatır daha sakin uyumasını saglar banyodan sonra uyku saati oldugunu bilir
Her çocuk bir olmuyor, benim bu yaramazdan sonra hep " ayyy birdaha asla cocuk yapmam diyordumBenim bitane kizim var 12 olcak bugun bir bebek aldim kucagima ayy ben iyice rahata alismisimgüya ikinciyi yapmayi dusunuyordum agalmasina bile dayanamadim burdada bunu okuyunca ben heral yapmasam iyimi olcak
Her çocuk bir olmuyor, benim bu yaramazdan sonra hep " ayyy birdaha asla cocuk yapmam diyordum
Tabii rabbim başka dert vermesin yeterki, cesaret değil aslında, " büyük konuşma " asla üçüncü çocuk istemiyorduk ama korunduğumuz halde hamile kalmışım, yapacak birşey yoktu, Mevlam böyle taktir etmiş. Doktor normal diyor, her çocuk farklı olurmuş.Kızım iki buçuk yaşında, elbet ben de sinirleniyorum. Sonra da derin bi nefes alıp diyorum ki kendime kızıp bağıracak, kriz geçireceksen neden yaptın bu çocuğu?
İnsan yetiştirmek kolay mı? Beş yıl sonra gelen bi bebek.. 37 hafta boyunca yattım, hergün iğne yaptım kendime. Doğdu.. Sorunlar bitmedi. Olacak şeyler bunlar. Nefesine kurban onun.
Az önce uyudu, uykuyu sevmeyen bi çocuk. Evet bazen çok yıpranıyoruz, annelik kolay mı?
Üç çocuk , küçüğü iki aylık. 22 aylık bebeğinizin davranışları normal mi? Doktor ne söylüyor?
Sizdeki de iyi cesaret, söylemeden edemeyeceğim. Kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?