Çıldıracammm

Ben asıl 8 yaşındaki oğlunuza üzüldüm. Bir kardeşi anca kabullenecekken üstüne bir tane daha gelmiş, okullu çocuk morali bozuluyordur gürültüden patırtıdan.
Oğlunuz 2 yaşına gelmiş 2 yaş sendromuna hazırlıklı olun. Hep yatağına yatırınca nasıl kusar bir çocuk, doktor ne dedi bu konuda?

Evet ama yapacak bişey yok malesef, 8 yaşındaki oğlum için elbet bende üzülüyorum ama oda bizde birşekilde bu yoldan geçmek zorundayız. Huy edinmiş

Hiç değilse aradan çıkmış oldu, beraber büyürler oyalarlar birbirlerini. Sağlıkla büyüsünler.

İnşallah, evet sağlıkları yerinde olsun mevlam acılarını gösterip yaşatmasın yeterki, bu yorgunluklar elbet geçecek birgün, insan aradabir bunalıp burada dertleşmek istiyor işte

Benim de 27 aylık kızım var eğer evdeysek 9.30 gibi uyur. Yalnız kış saati geçince 9 gibi unutmayı planlıyorum. Benim kızımda inanılmaz asi ve inatçı ama kıra kıra baya bi azalttık bu durumu. Bi kere ağlayarak istediği seyi asla yapmam 1 saat ağladığını biliyorum. Artık ağlayarak istemiyor çok. Daha doğrusu önceden 10 sa şimdi 1.2 kere tutuyor ağlaması. İnadına da inatla cevap vermek yerine dikkatini dağıtmayı seçiyorum.

Evet doğru olanı yapıyorsun benim bu afacan tek olsaydı bende senin gibi hareket ederdim ama evde tek çocuk olmayınca malesef onun saatlerce bagırıp cırlamasına katlanamıyorum zaten hem yorgun hemde geceden uykusuz kalıyorum, artık sinirler kaldırmıyor

Seni cok iyi anliyom canim inan bende de oyle bi oglan var 20 aylik allahim boyle evin icinde at kosturuyo resmen sacimi basimi yolasim geliyo napalim kendime bi vakit ayiramiyom hadi kendimi gectim kocama hic hic ayiramiyom bide 3 haftalik kizim var resmen gecem gunduzum yok

Allah yardımcın olsun canım, Senin yine iki tane sanırım benim bide üç tane bu afacan dünyaya geldiğinden beri sosyal hayatım tamamen bitmişti canım hiç bişey istemiyo gözüm bişey görmüyordu ama şuan daha iyiyim çok şükür. Zamanla herşey düzelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…