- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi yesilpatio
-
Kreşe seneye başlayacak inşallah, yurtdışında yaşıyorum kreşler çok dolu olduğu için çalışan annelerin çocuklarına öncülük tanıyorlarKreşe gönder,hem disipline olur,hem yorulur saatinde uyur
3. Çocuğumuz plan dışı oldu, korunduğumuz halde hamile oldum, çok büyük konuşmanın bedeli ...O kadar hareketli bir cocugunuz varsa neden ardindan birtane daha yaptiniz diye sormak istiyorum
Evet ama yapacak bişey yok malesef, 8 yaşındaki oğlum için elbet bende üzülüyorum ama oda bizde birşekilde bu yoldan geçmek zorundayız. Huy edinmişBen asıl 8 yaşındaki oğlunuza üzüldüm. Bir kardeşi anca kabullenecekken üstüne bir tane daha gelmiş, okullu çocuk morali bozuluyordur gürültüden patırtıdan.
Oğlunuz 2 yaşına gelmiş 2 yaş sendromuna hazırlıklı olun. Hep yatağına yatırınca nasıl kusar bir çocuk, doktor ne dedi bu konuda?
3.bebek kazaydı sanırım?Evet ama yapacak bişey yok malesef, 8 yaşındaki oğlum için elbet bende üzülüyorum ama oda bizde birşekilde bu yoldan geçmek zorundayız. Huy edinmiş
Evet öyle oldu, 2. Çocuğumdan sonra üçüncü bir çocuk asla ama asla istemiyordum, eşimde hiç istemiyordu ama Rabbim böyle uygun görmüş, bize bir melek daha gönderdi3.bebek kazaydı sanırım?
Hiç değilse aradan çıkmış oldu, beraber büyürler oyalarlar birbirlerini. Sağlıkla büyüsünler.Evet öyle oldu, 2. Çocuğumdan sonra üçüncü bir çocuk asla ama asla istemiyordum, eşimde hiç istemiyordu ama Rabbim böyle uygun görmüş, bize bir melek daha gönderdi
Hiç değilse aradan çıkmış oldu, beraber büyürler oyalarlar birbirlerini. Sağlıkla büyüsünler.
Evet doğru olanı yapıyorsun benim bu afacan tek olsaydı bende senin gibi hareket ederdim ama evde tek çocuk olmayınca malesef onun saatlerce bagırıp cırlamasına katlanamıyorumBenim de 27 aylık kızım var eğer evdeysek 9.30 gibi uyur. Yalnız kış saati geçince 9 gibi unutmayı planlıyorum. Benim kızımda inanılmaz asi ve inatçı ama kıra kıra baya bi azalttık bu durumu. Bi kere ağlayarak istediği seyi asla yapmam 1 saat ağladığını biliyorum. Artık ağlayarak istemiyor çok. Daha doğrusu önceden 10 sa şimdi 1.2 kere tutuyor ağlaması. İnadına da inatla cevap vermek yerine dikkatini dağıtmayı seçiyorum.
Eee egemenmiymişOglunuzun adı egemense evet sizsiniz
Seni cok iyi anliyom canim inan bende de oyle bi oglan var 20 aylik allahim boyle evin icinde at kosturuyo resmen sacimi basimi yolasim geliyo napalim kendime bi vakit ayiramiyom hadi kendimi gectim kocama hic hic ayiramiyom bide 3 haftalik kizim var resmen gecem gunduzum yokHanımlar çocuklarınız saat kaçta yatıyor bizim ufaklık 10 - 11 den aşağı yatmıyor, bizle kalkıp bizle yatıyorkendim şöyle koltuğa oturup/ uzanıp ohhh be demeyi özledim oğlum 22 aylık ve çoook huysuz mızmız usandım artık ya, bebekliğinden beri herşeyi
Zordu, doğumu aşıları diş çıkarmaları gece uykularıne zaman yatağına koyduysak hep ağlayarak kusardı hemde heryerleri batırırdı dolu dolu kusardı büyüdü hala öyle, o nedenle yatağına koyup uyutmak mümkün değil, ya yanımda yatacak yada koltukta uyuya kalıyor. şuan birde iki aylık bebeğim vede 8 yaşında bir oğlum daha var, sinirlerim yıprandı resmen. İstediği bişey olmasın son ses cırlıyor masada ne varsa fırlatıyor eğer fırlatacak bişey bulamazsa kapıları çarpıyor, heryerleri döküyor saçıyor, büyük oğlumda dağıtırdı çekmeceleri- çekmecenin birini ona ayırmıştım onu karıştırırdı genelde, ama bu bi başka, tv dolabının tepesine falan çıkıyor, mutfak tezgahının üzerlerine tırmanıyor ... Dün dr gittik oradaki çekmeceleri bile karıştırıyor ... Etrafıma bakıyorum milletin çocuğu sessiz sakin sakin oyuncaklarıyla oynuyorlar.
Sizlerin çocukları nasıl?
Bunaldım iyice, ailemden de uzakta oturuyorum kimim kimsemde yok buralarda bana bir iki saat yardımcı olsun.
Gergin olmamın büyük nedeni uykusuz kalmam, ne uykumu alabiliyorum nede gündüzleri az bişey kendi halimde kalıp dinlenemiyorum.
Benim için dua ederseniz memnun olurumAllah tüm küçük çocuğu olan annelerin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun canım, Senin yine iki tane sanırım benim bide üç taneSeni cok iyi anliyom canim inan bende de oyle bi oglan var 20 aylik allahim boyle evin icinde at kosturuyo resmen sacimi basimi yolasim geliyo napalim kendime bi vakit ayiramiyom hadi kendimi gectim kocama hic hic ayiramiyom bide 3 haftalik kizim var resmen gecem gunduzum yok
Bir bakmışsınız onlar evlenmişİnşallah, evet sağlıkları yerinde olsun mevlam acılarını gösterip yaşatmasın yeterki, bu yorgunluklar elbet geçecek birgün, insan aradabir bunalıp burada dertleşmek istiyor işte
Bir bakmışsınız onlar evlenmişOnların çocuklarına bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?