• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırcamm :@

ya ilk tanıştığımızdada bana söylemişti 3 evlilliği olucak eğer evlnseydik o beni biraz rahatsız ediyor ama ilk başta onuda düşünmüyordum noldu bana yaa :KK43:((
Sebepsiz değil yaşadıgınız. Siz daha önceki iki evliliği bittigine göre bu adam düzgün biri değil diye düşünmeye başlamışsınız. İş ciddileşmeden de bunu düşünememişsiniz. Belki de çok iyi bir insandır bilemeyiz ama siz eski eşinizden şiddet görmüş bir bayan olarak daha güvensiz yaklaşıyorsunuz evlilik olayına haklı olarak. Bence iyice araştırın evliliklerinin neden bittiğini ögrenin bi şekilde içiniz rahatlarsa bu iş olur zaten. Ama kötü şeyler duyarsanız veya hissederseniz zaten mutlu olamazsınız. Biraz araştırın ve zamana bırakın diyorum

Hata etmişsin o ayrı tabi, sorunlu bi ilişkiden sonra kendini tamamen toplamadan kimseyi üzmeye heveslendirmeye hakkın yoktu. Sonuçta adam ciddiye alıp ailesini de alıp gelmiş, herkes heveslenmiş oyun değil bu...

İkinci olarak zor bir dönem geçirmişsin, evliliğin için üzgünüm şiddet görüp bunu atlatman zor olmalı. Eminim o şiddet olayını hatırladın iş ciddiye binince, kendinde bu tepkiyi beklemiyordun istemdışı doğudun sanki gene o anları yaşayacakmış gibi.
Eleman da heveslenmiş, ama ısrar etmesi de hoş değil tabi. Telefonunu değiş, ama değişmeden önce kesinlikle bu işin olmayacağını belirt. Evlenmek istemiyorum, evlenme fikrine kadar farketmemiştim de...

Vicdan muhasebesine girmene gerek yok..
Bu yaptigin tuhaf bunun farkindasin degil mi.?
Iyi yapmissin mi demeliydim.?

ne kadar gereksiz bi yorum yaptığının farkına varsan keşke...
ben buraya bana iyimi yapmışsın desinler diye konu açmadım..
tuhaf olduğunu bende söyledim..
ne yapmam gerekir diye soruyorumm.. ve senin verdiğin gereksiz cevaplar...

ne kadar gereksiz bi yorum yaptığının farkına varsan keşke...
ben buraya bana iyimi yapmışsın desinler diye konu açmadım..
tuhaf olduğunu bende söyledim..
ne yapmam gerekir diye soruyorumm.. ve senin verdiğin gereksiz cevaplar...
Senin tavirlarin gibi..

Hata etmişsin o ayrı tabi, sorunlu bi ilişkiden sonra kendini tamamen toplamadan kimseyi üzmeye heveslendirmeye hakkın yoktu. Sonuçta adam ciddiye alıp ailesini de alıp gelmiş, herkes heveslenmiş oyun değil bu...

İkinci olarak zor bir dönem geçirmişsin, evliliğin için üzgünüm şiddet görüp bunu atlatman zor olmalı. Eminim o şiddet olayını hatırladın iş ciddiye binince, kendinde bu tepkiyi beklemiyordun istemdışı doğudun sanki gene o anları yaşayacakmış gibi.
Eleman da heveslenmiş, ama ısrar etmesi de hoş değil tabi. Telefonunu değiş, ama değişmeden önce kesinlikle bu işin olmayacağını belirt. Evlenmek istemiyorum, evlenme fikrine kadar farketmemiştim de...
haklısınız...ben zatan herkesi hayatıma sokmam okadar mutluydum ki ama noldu anlamıyorum ..

Sebepsiz değil yaşadıgınız. Siz daha önceki iki evliliği bittigine göre bu adam düzgün biri değil diye düşünmeye başlamışsınız. İş ciddileşmeden de bunu düşünememişsiniz. Belki de çok iyi bir insandır bilemeyiz ama siz eski eşinizden şiddet görmüş bir bayan olarak daha güvensiz yaklaşıyorsunuz evlilik olayına haklı olarak. Bence iyice araştırın evliliklerinin neden bittiğini ögrenin bi şekilde içiniz rahatlarsa bu iş olur zaten. Ama kötü şeyler duyarsanız veya hissederseniz zaten mutlu olamazsınız. Biraz araştırın ve zamana bırakın diyorum
bende hep bunu istedim biraz zamana bırakalım ama çoküstüme geldi söylediklerinize katılıyorum çok teşekkür ederim..

Arkadasa verdiğiniz tepkiler biraz fazla gibi kötü bişey soylemedi neticede karşı tarafın gururu indirmiştir dedi. Sizi de yermedi biraz alingan ve hassas gununuzdesiniz sanırım
burda arada yorumları konuları okuyorumm konuyla alakasız sorularla alakasız okadar çok cevap yazılıyor ki sadece yorum yazayım diye yazılan şeyler..
biraz konu sahibini anlayarak yorum yapılmasını isterdim ..

Siz ne kadar sure oldu ki birlikte olali.
evlilik karari alali. Sen hazır olmadan, bekleyelim derken baskiyla bu noktaya getirdiyse durumlari bas tekmeyi gitsin.
Belli ki sorun var bunda.

Back
X