kızlar merhaba
ben 32 yaşında evlenip ayrılmış bi bayanım ..bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey çok güzel gidiyordu aileler tanıştı istemeye gelindi..istememin ertesi günü bana bişey oldu içimde bi sıkıntı soğuma ve vazgeçtim bu evlilikolayından..ailem karşı çıktı karşı tarf şok oldu ama ben duygularıma bir türlü engel olamıyorum ..soğudum bi sebep yokken ve artık istemiyorum..acaba diyorum hayırlımı değildi neyse gelgelelim benim çıldırma noktama gelme sebebime.
bu tanıştığım kişi hala peşimi bırakmıyor kötü biride değil ama ben eskisi gibi değilim ona karşı bunuda ona anlattım hatta dedim beni bırak kendi halime bi düşüneyim ama onu yapmadı üstüme geldikçe ben dahada soğudum..ilk evliliğim çokkötüydü zaten 2 ay evli kaldım..psikolojik baskı ve şiddet gördüm ..şimdi içimde bu hisler varken tekrar bi hata yapmak istemiyorum..bu kişiyide kaç kez uyardım engelledim çünkü kimsenin vaktini almak istemiyorum oyalamak istemiyorum ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum ..az önce beni okadar çıldırttıki kalbinide kırdım ama bu kadar ısrarcı olması beni daha çok ürkütüyor..sizce yanlış bişeymi yapıyorum yada ne yapmalıyım ??