Tamam siz gezmeye devam edinKaybettim ben teyzemi kaybettim iyi mi dün akşam da hüngür hüngür ağladık oldu mu şimdi yine de kimseye gerizekalı deme hakkına sahip değil saygılı bir şekilde ifade eder üslub denen birşey var evinde saysın sövsün burası bir topluluk ve dikkat etmeli
Konusahibide avm ye gitmiş ama dimiInsanlar oluyor siz kibarliktan bahsediyorsunuz.Bir yakininizi coronadan kaybedin de ben gorurum kibarligi.Yapilan sey ahmakca.Corona da avm de gezmek tam bir ahmaklik ve sorumsuzluk.Bir nevi salgini daha da yaymak ve cana kastetmek.Bunun kibarligi olamaz.Boyle insanlara ( keyfi keder can sikintisindan gezenleri soyluyorum) ne desen az bence
AAA ama işi vardı aylardı çıkmamıştı bir çıktı ne görsün herkes orda. Hadi sayalım sövelim.Konusahibide avm ye gitmiş ama dimi
Benim savundugum sey siddet mi? Iyi okudunuz mu? Hakliliginizi ortaya cikarmak icin lafi cevirmeyin.Avm ye gezmeye giden insanlar ( market ve zorunluluk degil) ahmaklik yapiyor.Sonuna kadar da savunurum bunu.Bunu ahmaklik diyerek kibarca dile getrdim zaten.Cahilce ortaliklarda gezerek kimse kimsenin ölümüne sebebiyet veremez.Bunun kıbarlıgı olmaz.Bu kadar net.Benim annem ölümden döndü ama yine de kimseye hakaret etmedim. Annem AVM ye giden biri değil ki evden bile çıkmadı. Siz neyi savunuyorsunuz. Medeniyeti de bırakacaksan diğer canlılardan farkımız ne olacak o zaman. Biz insanız ve buna göre davranmalıyız. kim hakaret ve şiddet göstererek haklı oldu acaba
Konu sahıbının ne yaptıgı benı ılgılendırmıyor.Ben gorusumu soyluyorumAAA ama işi vardı aylardı çıkmamıştı bir çıktı ne görsün herkes orda. Hadi sayalım sövelim.
Evet geziyorum kurallara uyarak geziyorum maskemi takıyorum yanımda yedek maske bulunduruyorum dezenfektanım kolonyam mesafeye özen gösteriyorum tamam evde duralım ne kadar mesela biliyor musunuz bu korona ne zaman bitecek peki evde durana da bulaşıyor bunu hiç düşündünüz mü kurallara uymayarak gezenlere elbette benim birçok lafım var ama bunlardan biri toplum içinde gerizekalı Allah belalarını versin diyerek değilTamam siz gezmeye devam edin
Çok medenisinizBenim savundugum sey siddet mi? Iyi okudunuz mu? Hakliliginizi ortaya cikarmak icin lafi cevirmeyin.Avm ye gezmeye giden insanlar ( market ve zorunluluk degil) ahmaklik yapiyor.Sonuna kadar da savunurum bunu.Bunu ahmaklik diyerek kibarca dile getrdim zaten.Cahilce ortaliklarda gezerek kimse kimsenin ölümüne sebebiyet veremez.Bunun kıbarlıgı olmaz.Bu kadar net.
Insanı zorunluluklar vardır yapılması gereken fatura odeme market alısverısı bunlar zaten adından anlasılacagı uzere zorunluluk.Ayrıca konu sahıbının nıye gıttıgı benı ılgılendırmıyor.Tanımam etmem umrumda da degıl.Ben kendı genel gorusumu soyledım.Ama sız de salgına katkıda bulundugunuz ıcın soyledıklerım hosunuza gıtmıyor.Konusahibide avm ye gitmiş ama dimi
Avm nin kapısında işi olmayan giremez yazmiyor ki. Herkes bir şey için gidiyor oraya zaten. Tedbirli olmak herkesin kendi elinde. Bukadar çok korkuyorsa 5 dk olsa gitmeyecek konunsahibi. Çok basit.AAA ama işi vardı aylardı çıkmamıştı bir çıktı ne görsün herkes orda. Hadi sayalım sövelim.
Fatura ödemeye avm ye mi gidiyorsunuz siz?Insanı zorunluluklar vardır yapılması gereken fatura odeme market alısverısı bunlar zaten adından anlasılacagı uzere zorunluluk.Ayrıca konu sahıbının nıye gıttıgı benı ılgılendırmıyor.Tanımam etmem umrumda da degıl.Ben kendı genel gorusumu soyledım.Ama sız de salgına katkıda bulundugunuz ıcın soyledıklerım hosunuza gıtmıyor.
Tamam hanımefendı uzatmayalım herkesın kendı dusunceleri ve yasanmıslıkları var.Ben kendı gorusumu soyledım siz kendi gorusunuzu.Bazı seyler ne yazıkki degısmıyor.SaglıcaklaEvet geziyorum kurallara uyarak geziyorum maskemi takıyorum yanımda yedek maske bulunduruyorum dezenfektanım kolonyam mesafeye özen gösteriyorum tamam evde duralım ne kadar mesela biliyor musunuz bu korona ne zaman bitecek peki evde durana da bulaşıyor bunu hiç düşündünüz mü kurallara uymayarak gezenlere elbette benim birçok lafım var ama bunlardan biri toplum içinde gerizekalı Allah belalarını versin diyerek değil
Avm ye mesela hat kapatmaya gidilebılır bir yakınınız koronadan dolayı vefat ettiğinde.Bilmem anlatabıldım mi? Bu kadar canla avm ye gıtmeyı ve gezmeyı savundugunuza gore salgına olan katkınızın yadsınmayacak oldugunu bılmem için sizi tanımama gerek yok sanırımFatura ödemeye avm ye mi gidiyorsunuz siz?
Konusahibini tanımıyorsunuz ama beni çok iyi tanıyorsunuz sanırım. Salgına katkıda bulunduğumu bilecek kadar yakınız demkki.
Avm ye en son yazın gitmiştim. Ama istersem hergünde giderim sizi ilgilendirmez. Size kendimi anlatmak zorunda hissetmiyorum. Biri coronadan ölünce hattını kapatmak için avm ye gitmeye gerek yok, birşeyler yazacağım derken saçmaliyorsunuz. Sizde farkındasınız. O yüzden sizi daha fazla dikkate almıcam.Avm ye mesela hat kapatmaya gidilebılır bir yakınınız koronadan dolayı vefat ettiğinde.Bilmem anlatabıldım mi? Bu kadar canla avm ye gıtmeyı ve gezmeyı savundugunuza gore salgına olan katkınızın yadsınmayacak oldugunu bılmem için sizi tanımama gerek yok sanırım
Medeniyetten bahsedıyorsak o zaman toplumlararası ve içerisindeki çıkarları herkesın bilmesi ve ona gore davranması gerekıyor.Salgının daha durgun oldugu zamanlarda bıle avmler kapatılmıstı.Suanda acık olmasının sebebı de ekonomımızın kotu olması oldugunu hepımız bılıyoruz.Eger siz bu sekılde medeni oldugunuzu dusunuyorsanız, ben medeni olmasam da olur.Çok medenisiniz
Yoo gayet tabı var bılmeden klavye sovalyelıgı yapmayın.Gayet de ölüm belgesı evragını goturup kapattırmanız gerekıyor.Bılmeden konusmak ne kolay şu Turkıye de.Bilmiyorsun bari yorum yapmaAvm ye en son yazın gitmiştim. Ama istersem hergünde giderim sizi ilgilendirmez. Size kendimi anlatmak zorunda hissetmiyorum. Biri coronadan ölünce hattını kapatmak için avm ye gitmeye gerek yok, birşeyler yazacağım derken saçmaliyorsunuz. Sizde farkındasınız. O yüzden sizi daha fazla dikkate almıcam.
Yok bu ınsanlara bunu anlatamazsınız.Cunku kendılerı de aynı seyı yapıyor.Bunun savunulacak bir tarafı var da ben mi goremıyorum.Yazık baska da birsey diyemiyorumTam olarak ne savunulmuş anlamak çok zor. Avm’ye gidersiniz tedbirinizi alıp, alışveriş yapıp dönersiniz. Kuaföre gidersiniz ve aynı şekilde işinizi halledip dönersiniz. Çalışanlara zaten kimse laf edemez. Ama eğlence amaçlı kapalı ortamlara girip, tedbiri falan umursamayıp orada sosyalleşenler hem kendilerini hem başkalarını tehlikeye atıyor ve aalgının devam etmesinde rol oynuyor demektir. Bunun neyini savundunuz hayret verici bir olay. Hayvanlara gösterdiğiniz duyarlılığı insanlara da gösterin lütfen.
Tama o zaman hakaret edin insanlara hakkınız var çünkü hakaret etmeye.Tam olarak ne savunulmuş anlamak çok zor. Avm’ye gidersiniz tedbirinizi alıp, alışveriş yapıp dönersiniz. Kuaföre gidersiniz ve aynı şekilde işinizi halledip dönersiniz. Çalışanlara zaten kimse laf edemez. Ama eğlence amaçlı kapalı ortamlara girip, tedbiri falan umursamayıp orada sosyalleşenler hem kendilerini hem başkalarını tehlikeye atıyor ve aalgının devam etmesinde rol oynuyor demektir. Bunun neyini savundunuz hayret verici bir olay. Hayvanlara gösterdiğiniz duyarlılığı insanlara da gösterin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?