Çıldırdım

Burda eleştirilen kısım arkadaşın üslübu. Çıkıpta kimseye hakaret, beddua edemez. Yoksa tabiki haklısınız, bu dönemde sosyalleşmek heleki avm gibi kapalı alanlarda bunu yapmak kadar saçma birşey yok. Ben çok fazla hadi avm ye gidelim takılalım dendiğinide düşünmüyorum oda ayrı konu. Helede kendisinin anlattığı gibi herkesin tedbirsiz davrandığına inanmiyorum.

Tama o zaman hakaret edin insanlara hakkınız var çünkü hakaret etmeye.
Ben mi? Ben hakaret etmedim edeni de savunmadım. Ancak insanları öyle pervasız görünce sinirlenmiş konu sahibi , haksız da değil. Buraya yazması grekmezdi en azından

Ben mi? Ben hakaret etmedim edeni de savunmadım. Ancak insanları öyle pervasız görünce sinirlenmiş konu sahibi , haksız da değil. Buraya yazması grekmezdi en azından
Yok siz değil.Konu sahibine söylüyorum. Bakın yapılan zaten yanlış. Hala daha salgın varken hunharca avm gidip gezenlere ben de kızıyorum ama onlara hakaret etmeye hakkım yok. Ben uslubu eleştiriyorum AVM keyfi gidenleri ve gezenleri savunmam ama hakaret de etmem

Avmde kim neden ne yapiyor bilemeyiz
Cok uzun zaman oldu buyuk cogunluk disari cikmama ozgurlugune sahip. Cikanlarin psikolojisini anlayamiyor, herkes aklini korumaya saglam kalmaya azcik mutlu olmaya calisiyor. Kimse kimseye hakaret etmemeli kimse karsidakinin ne yasadigini bilmiyor.
Mesela ben kamudayim ne esnek calistim ne mesai uygulamasi devam ediyor 3 gundur santim santim adim atarak kör karanlikta ise gelip hic bir is yapamadan oturuyorum. Cunku calisabilecegim kurumlar 10da aciliyor cunku esnaf kapali insan gelmiyor. Simdi aklimi yitirmemek icin yapacagim herhangi birsey kimi ilgilendirir?
Belki oturanlar calisanlar, belki hamile asermis, belki gunlerdir nobet tutan saglikci?
Bu tantana yazin kopacakti, her kurali deldik ormanin icinde kacak dugun gordum polisin umrunda bile olmadi
Su an herkes kendi akil sagligini korumali baska seyleri dert etmemeli

Alla alla her konunun altına korona var ikazında bulunarak bizi canımızdan bezdirmiş olan bdv üyeleri şimdi de insanların dışarda olmasına tepki veren birine tepki veriyor. Buradakileri anlamak cidden güç.

Alla alla her konunun altına korona var ikazında bulunarak bizi canımızdan bezdirmiş olan bdv üyeleri şimdi de insanların dışarda olmasına tepki veren birine tepki veriyor. Buradakileri anlamak cidden güç.
Gerçekten buna mı tepki veriliyor diye okudunuz. Bence bir daha okuyun neye tepki verildiğine.

İstediği yere gider insanlar size ne demiyor musunuz... yanlış mı okudum ben
Konu sahibi gibi ben de çıldırıciiimmm
Yazdıklarım aşağıda. Gezenleri savunduğum mesaj hangisi?

AAA ama işi vardı aylardı çıkmamıştı bir çıktı ne görsün herkes orda. Hadi sayalım sövelim.

Çok medenisiniz

Tama o zaman hakaret edin insanlara hakkınız var çünkü hakaret etmeye.

Gerçekten buna mı tepki veriliyor diye okudunuz. Bence bir daha okuyun neye tepki verildiğine.

Hakaret kısmı ayrı. Yorumlar da abartmıyor musunuz insanlar evde bunaldı gibi yorumlar var ve çoğu da böyle.
Burda aynı temalı konularda birine verilen cevaplarla diğerine verilen cevapların taban tabana zıt olduğunu defalarca gördüm. Fikirleri birbirini tutmuyor. O yüzden şaşırmadım aslında da sadece dile getirmek istedim

Konu sahibi gibi ben de çıldırıciiimmm
Yazdıklarım aşağıda. Gezenleri savunduğum mesaj hangisi?
Siz gezenlere tepki vermeyip konu sahibini yermişsiniz yani konu sahibine sağlığımızı tehlikeye atanlardan daha fazla kızmışsınız. Ya da mesajlara öyle denk gelmiş ama okuyanın anladığı bu

Siz gezenlere tepki vermeyip konu sahibini yermişsiniz yani konu sahibine sağlığımızı tehlikeye atanlardan daha fazla kızmışsınız. Ya da mesajlara öyle denk gelmiş ama okuyanın anladığı bu
O zaman anlamayanları kitap topiğime davet edeyim. Biraz okuyarak insanların ne demek istediğini anlayabilir kıvama gelebilirler.
Neyse siz devam edin

O zaman anlamayanları kitap topiğime davet edeyim. Biraz okuyarak insanların ne demek istediğini anlayabilir kıvama gelebilirler.
Neyse siz devam edin
Ben okuyorum zaten topiğe gelmesem olmaz mı alt alta eklediğiniz cümlelerinize tekrar bakın

Haklısınız vallahi.
Şubattan beridir daha henüz avmye gitmedim. Tabi ki korona olamam anlamına gelmiyor bu, temas için bir kişi yeterli sonuçta ama elimizden geleni yapıyoruz.

Üstelik online alışveriş 🛍 indirimleri hiçbir avmde yok, laptop desen var cep telefonu desen var.... Giysi deseniz bizim terzi online alışverişten gelen kıyafetleri küçülte küçülte dükkanı çeviriyor, yerel esnafa destek.

Aman canım ne var demek kolay da ateş düştüğü yeri yakar. 65 yaş üstü kronik hastalığı olan akrabalarım var, oturup hastalandıklarında acaba benden mi bulaştı diye düşünüp yaşarken ölmek istemem.

Çok çirkinsiniz önce bunu bilin. Kimseye hakaret etme hakkınız yok. O fink atıyor gibi gördükleriniz sizden daha dikkatli ve temiz olup hastalık almayabilirler mesela. Genelde nedense etrafta bir kere çıktım ondada hasta oldum diyenleri duyuyoruz. Neden biliyor musun? Aklınca maske kullandığını sanan,aynı maskeyi on kere kullanan,burnu açık maskeyle gezen,el temizliğine dikkat etmeyen tipler çünkü bunlar. Sizde belki fink atmayan ama diğer bilinçsiz gruptansınız ne bilelim ? Maskemi değiştirdim nefesimi tuttum falan demenizde komik. Buılunduğunuz alanda maskenin dış yüzeyiyle asla temas etmemeniz gerekiyor mesela.. ama siz çok bilinçlisiniz ya kesin buna dikkat etmişsinizdir. Sonuçta avm de gezen tayfa gibi değilsiniz

Bu arada arkadaş küfrediyor diye kızmak kolay da bu salgında gördük ki yasak olmadan kimse önlem almıyor hatta önlem alanlarla dalga geçiliyor. Yemekhaneye gitmiyorum diye millet garipsiyordu, bir hafta sonra herkesi evine gönderdiler.

Tabi zaman içinde önlemleri aynı dirayetle sürdürmek çok zor, eskiden dehşete düştüğümüz vaka sayılarına alıştık, alıştırıldık.

Aşı gelsin de bitsin artık. Işığı özledim.

Hergün aynı avmye aynı insan mı geliyor ve siz o insanı hergün görüyorsunuz nasıl bir olasılık bu

Bebek alışverişimi bile internetten yapmış biriyim onu belirteyim, riskim daha fazla olduğundan hastaneye bile kontrole sayılı gidiyorum. Kaygısızı anlıyorum ama hakaretlerinize anlam veremedim. Yüzlerine diyemediğin şeyi burda saydırman ironik...

yazdığınız çoğu şeyde haklısınız
ama gerizekalı demenize hak vermez
belki size abartı gelebilir ama
eşim 3 sene önce kanser oldu ve dr dedi ki corona olursan ölürsün
bu kadar gevşek insanlar varken olmamak için ben çaba gösteriyorum
10 ay içinde gittiğim yerler bir elin parmağın sayısını geçmiyor
Bizde çok sıkıldık bunaldık ama canımız herşeyden önemli

Okulları kapatıp avm leri açıyorlarsa insanlarda canı sıkılıp gider tabiki. Online okul olabiliyorsa online alışverişte olabilirdi. (Zaten oluyor) yani yasak yoksa yapabilecek hiç bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…