Burda eleştirilen kısım arkadaşın üslübu. Çıkıpta kimseye hakaret, beddua edemez. Yoksa tabiki haklısınız, bu dönemde sosyalleşmek heleki avm gibi kapalı alanlarda bunu yapmak kadar saçma birşey yok. Ben çok fazla hadi avm ye gidelim takılalım dendiğinide düşünmüyorum oda ayrı konu. Helede kendisinin anlattığı gibi herkesin tedbirsiz davrandığına inanmiyorum.Tam olarak ne savunulmuş anlamak çok zor. Avm’ye gidersiniz tedbirinizi alıp, alışveriş yapıp dönersiniz. Kuaföre gidersiniz ve aynı şekilde işinizi halledip dönersiniz. Çalışanlara zaten kimse laf edemez. Ama eğlence amaçlı kapalı ortamlara girip, tedbiri falan umursamayıp orada sosyalleşenler hem kendilerini hem başkalarını tehlikeye atıyor ve aalgının devam etmesinde rol oynuyor demektir. Bunun neyini savundunuz hayret verici bir olay. Hayvanlara gösterdiğiniz duyarlılığı insanlara da gösterin lütfen.
Ben mi? Ben hakaret etmedim edeni de savunmadım. Ancak insanları öyle pervasız görünce sinirlenmiş konu sahibi , haksız da değil. Buraya yazması grekmezdi en azındanTama o zaman hakaret edin insanlara hakkınız var çünkü hakaret etmeye.
Yok siz değil.Konu sahibine söylüyorum. Bakın yapılan zaten yanlış. Hala daha salgın varken hunharca avm gidip gezenlere ben de kızıyorum ama onlara hakaret etmeye hakkım yok. Ben uslubu eleştiriyorum AVM keyfi gidenleri ve gezenleri savunmam ama hakaret de etmemBen mi? Ben hakaret etmedim edeni de savunmadım. Ancak insanları öyle pervasız görünce sinirlenmiş konu sahibi , haksız da değil. Buraya yazması grekmezdi en azından
Gerçekten buna mı tepki veriliyor diye okudunuz. Bence bir daha okuyun neye tepki verildiğine.Alla alla her konunun altına korona var ikazında bulunarak bizi canımızdan bezdirmiş olan bdv üyeleri şimdi de insanların dışarda olmasına tepki veren birine tepki veriyor. Buradakileri anlamak cidden güç.
İstediği yere gider insanlar size ne demiyor musunuz... yanlış mı okudum benGerçekten buna mı tepki veriliyor diye okudunuz. Bence bir daha okuyun neye tepki verildiğine.
Konu sahibi gibi ben de çıldırıciiimmmİstediği yere gider insanlar size ne demiyor musunuz... yanlış mı okudum ben
Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok. Derdinizi hakaret etmeden anlatabilirsiniz dimi? O beddualar da sahibine döner dikkat edin.
Corona konusunda haklısınız ama yapacak bir şey yok zorla kimseyi evlerine kapatamayız. İyice saldı herkes
Benim annem ölümden döndü ama yine de kimseye hakaret etmedim. Annem AVM ye giden biri değil ki evden bile çıkmadı. Siz neyi savunuyorsunuz. Medeniyeti de bırakacaksan diğer canlılardan farkımız ne olacak o zaman. Biz insanız ve buna göre davranmalıyız. kim hakaret ve şiddet göstererek haklı oldu acaba
AAA ama işi vardı aylardı çıkmamıştı bir çıktı ne görsün herkes orda. Hadi sayalım sövelim.
Çok medenisiniz
Tama o zaman hakaret edin insanlara hakkınız var çünkü hakaret etmeye.
Yok siz değil.Konu sahibine söylüyorum. Bakın yapılan zaten yanlış. Hala daha salgın varken hunharca avm gidip gezenlere ben de kızıyorum ama onlara hakaret etmeye hakkım yok. Ben uslubu eleştiriyorum AVM keyfi gidenleri ve gezenleri savunmam ama hakaret de etmem
Gerçekten buna mı tepki veriliyor diye okudunuz. Bence bir daha okuyun neye tepki verildiğine.
Hakaret kısmı ayrı. Yorumlar da abartmıyor musunuz insanlar evde bunaldı gibi yorumlar var ve çoğu da böyle.Gerçekten buna mı tepki veriliyor diye okudunuz. Bence bir daha okuyun neye tepki verildiğine.
Siz gezenlere tepki vermeyip konu sahibini yermişsinizKonu sahibi gibi ben de çıldırıciiimmm
Yazdıklarım aşağıda. Gezenleri savunduğum mesaj hangisi?
O zaman anlamayanları kitap topiğime davet edeyim. Biraz okuyarak insanların ne demek istediğini anlayabilir kıvama gelebilirler.Siz gezenlere tepki vermeyip konu sahibini yermişsinizyani konu sahibine sağlığımızı tehlikeye atanlardan daha fazla kızmışsınız. Ya da mesajlara öyle denk gelmiş ama okuyanın anladığı bu
Ben okuyorum zaten topiğe gelmesem olmaz mıO zaman anlamayanları kitap topiğime davet edeyim. Biraz okuyarak insanların ne demek istediğini anlayabilir kıvama gelebilirler.
Neyse siz devam edin
Hergün aynı avmye aynı insan mı geliyorarkadaşın üslubunu savunmuyorum ama yıllarca avmde çalışan biri olarak aktif olarak hergün aynı insanların gezmesi ne kadar mantıklı ? Korku tedbir getirir. Gerçekten toplum olarak ne kadar korkuyoruz ? Son dönemde mezarlığa hiç gittiniz mi ? Yakınları gömülürken metrelerce uzaklarda ağlayan insanları gördünüz mü ? Ben gördüm ! Arkadaşlarımın çoğu şuan işsiz. Neden ? İnsanlar bunaldık biz bir gezelim dediği için kısıtlamaları biteremediğimizden. Tedbirli gereksinim karşılamaktan bahsetmiyor arkadaş. Virüsün varlığını yok sayanlardan bahsediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?