Kaymak fiili bir kazayi ifade eder .Kaydiysa bile yanlıslıkla olmuşBen açılışımı yaptım o konuda merak etmeAslında kelimede bir şey yok. -kay: fiil kökü -mak: Fiilden isim yapan bir ek. İçini dolduran bizleriz yani. Yoksa masum bir kelime o, hep bu kirli zihinler yok mu?
Ooo meslektaşımla mı görüşüyorum acaba?Kaymak fiili bir kazayi ifade eder .Kaydiysa bile yanlıslıkla olmuş
Yaaa lütfen onu ben yazdım@Margarikotin ben nefes alsam banlanıyorum ama bu topikteki mesajların çoğunda kaymak fiili en az 2 kere geçiyor. Bana haksızlık olmaması için kaydı kayacak yazanların da banlanmasını talep ediyorum nerde adalet
"Biz de bi posta kayalım" şeklinde iğrenç bi cümle kurabilen bi adamın daha önce kimseyle birlikte olmadığına inanıyosun yani gerçekten.Şaka yapmıyosun dimi.
Zaten bugüne kadar ne kadar erkek arkadaşım olduysa hep aynı muhabbet: kesin hiç parayla sevişmemiştir, arkadaşları yapar o sevmediği kızlara dokunamaz, istese de birlikte olamaz.
Ahahaha hala bunlara inanan birileri varmış
Daha büyük mesele bunu nasıl öğrendiğime gelirsek geçen gün kahvaltı ederken telefonuna baktım bi arkadaşına şunları yazmış kanka naptın iyi miydi biz de bi posta kayalım tarzı cümleler. Tabi ben o an iptal oldum delirdim, bana arkadaşlarının yaptıkları şeyi anlattı ve arkadaşları bu paralı kadınları baya sahipleniyorlarmış biri laf atınca böyle koruyolarmış bu yüzden benimkide sinirlendirmek için söylemiş.
Kesinlikle katılıyorm. Üniv de erkek arkadaşlarımdan birinin yedek sevgilisi (!) Vardı. Gerçek sevgilisi dışında 2 haftaya bir falan bu kızı çağırırdı. Tamamen cinsellik amacıyla,2-3 gün evcilik oynardı sonra yollardı. Tabi paralı değildi. Kız da saf mıydı salak mıydı çok anlam veremedim. Ama acırdım haline,bozuk aile düzeni belki de bu hale düşmesine sebep olmuştu. Gerçek sevgilisine de başka ev arkadaşının sevgilisi diye anlatmıştı... yani demem o ki,erkeklerin sözlerine değil beden diline bakıcaksn. Arkadaşları kişinin ne old belli eder. Herkesin fikri,hayatı kendine tabi ama ben senin yerinde olsaydım, kahvaltımı yapar,bi güzel karnımı doyurup kalkardım o masadan.. bi daha da işim olmazdıEv arkadaslari da kendi sevgililerine ayni seyi söylemiyorsa ne olayim. Ya ben izin vermiyorum ama x (sizin sevgili) ben evde yokken benden habersiz yapiyor diyordur %99 ihtimal. Canim sizinki masal anlatiyor size. Sevmeden dokunamayan adam bir posta da ben koysam diyor ve bunu da digerlerinin sahiplendigi eskortlari sinirlendirmek icin yaptigini söylüyor. Yani bu kadar acik ve net suç üstü yapilirmis ama siz cok iyiniyetlisiniz. Söylediginiz kadar hassas hic birlikteligi olmamis 25! yasinda erkek bunlarla birak eskort muhabbetini ayni evde bile kalamaz.
Yemin ederim gözümde aynen bu sahne canlandi. Sener Sen'in bir filmi vardi, kadin kocasini sekreteriyle is üstünde basiyor. Adam hic bozuntuya vermeden don gömlek sekreterine yaz kizim diye is mektubu yazdiriyordu. Sizi kafalamis rahatlamis tabi her dediginize tamam diyecek. Hic yasamadigini ne biliyorsunuz?
Haddimi astiysam özür dilerim sizden ama ne olur biraz gercekci mantikli düsünün. Devam edin ayrilin sizin bileceginiz is ama böyle oyunlara kandirmacalara gelmeyin, gözünüzü acin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?