Çıldırıcam! Paralı kadın da ne demek

Eskort bayanı sahiplenen erkek arkadaşlar ve argo espri yapacak kadar bu duruma aşina olan bakir! bir erkek.

Bence sen bu adama o kadar güvenme. Sonuçta bu durum son haftalarda değil bir süredir oluyor ve yeterince rahatsız olsaydı ayrı eve çıkmak çok zor değil.

"Biz de bi posta kayalım" şeklinde iğrenç bi cümle kurabilen bi adamın daha önce kimseyle birlikte olmadığına inanıyosun yani gerçekten.Şaka yapmıyosun dimi.

Zaten bugüne kadar ne kadar erkek arkadaşım olduysa hep aynı muhabbet: kesin hiç parayla sevişmemiştir, arkadaşları yapar o sevmediği kızlara dokunamaz, istese de birlikte olamaz.

Ahahaha hala bunlara inanan birileri varmış

Ya bu kadinlar ne kadar saf oluyo ya kizin sevgilisi ona buna posta koymaktan bahsediyo kiz diyo BENIM SEVGILIM BAKIR ZENGIN ZUPPELER ESKORT KOVALIYO he anam he :d

Siz mesajı okuyunca adam sizi basbayagi kandırmış siz de saf gibi inanmissiniz.O bahaneye nasıl kandiniz sahi yaa ilginç

O mesajı okuduktan sonra söylediği bu yalana inandınmı yani pes... Adam resmen kıvırmış belki konduramıyorsun ama yalan söylediği çok belli

aynen kalıplaşmış yalanlar.

Bi kere adı üstünde paralı kadın ,hiçbir erkek paralı bi kadını sahiplenip kiskanmaz sadece işini görür net...

Bakir olduğuna ve yapmadığına nasıl bu kadar eminsiniz veya inanıyorsunuz ? Hemde o mesajdan sonra madem arkadaşları bu kadar sahipleniyor(?) nasıl o tarz bir mesaj yazabilir . Üzücü ama biraz gözlerinizi açın her dedğine inanmayın .

Kesinlikle katılıyorm. Üniv de erkek arkadaşlarımdan birinin yedek sevgilisi (!) Vardı. Gerçek sevgilisi dışında 2 haftaya bir falan bu kızı çağırırdı. Tamamen cinsellik amacıyla,2-3 gün evcilik oynardı sonra yollardı. Tabi paralı değildi. Kız da saf mıydı salak mıydı çok anlam veremedim. Ama acırdım haline,bozuk aile düzeni belki de bu hale düşmesine sebep olmuştu. Gerçek sevgilisine de başka ev arkadaşının sevgilisi diye anlatmıştı... yani demem o ki,erkeklerin sözlerine değil beden diline bakıcaksn. Arkadaşları kişinin ne old belli eder. Herkesin fikri,hayatı kendine tabi ama ben senin yerinde olsaydım, kahvaltımı yapar,bi güzel karnımı doyurup kalkardım o masadan.. bi daha da işim olmazdı

Parayla yanında barindirdiklari kadini koruyorlar hee bence inandirici degil. Para olsun baska kadin bulurlar. Üzgünüm ama sevgilinizin dürüst olmadigini düşünüyorum hic de kizdirmak icin degil. Bi obje gibi baktigi kadin icin sevgilinize kizacagini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…