Çıldırıcam! Paralı kadın da ne demek

Ah bu arkadaşlar ah; bütün kadınların, kızların kocaları, sevgilileri pir-ü pak. O yılan arkadaşlar yok mu o ahlaksızlar...
Bizim melekler "yapmayın etmeyin oğlum günahtır ayıptır, midem kaldırmıyor yaptığınız bu afacanlıkları" dese de dinlemez bunlar.
Sahi bu ahlâksızlar kimlerin kocası sevgilisi oluyor? Uzaylı hatunların zaar...
Pisler.

Sayfaların hepsini okumadım ama arkadaşların dediği gibi eğer yapılanları istemiyosa arkadaşlarına da kızıyorsa bu nasıl bi lızma seklidir " kanka nasıl iyi miydi bi posta da biz kayalım " bu şekilde kızıyosa eğer pek etkili olmayabilir bence...
Sizin sevgilinizde de var bence bu tür şeylere yatkınlık hatta yapmışlığı bile olabilir. Ayrıl bence

Ev bi nevi genelev olMus bence sen bu oğlana pek güvenme birde arkadaşlari gitsin eve kadın getirmekte neymiş bana pek masum gelmedi sende dikkatli ol derim erkek milletine güven olmaz

Sabah otobüs durağında beklerken bu konuya benzer bir diyaloğa şahit oldum hayat ne tuhaf
2 arkadaş ama yani taş çatlasın 21-22 yaşlarındalar belli ki ünililer.
Aga akşam kızla size gelcez sen uzasana dedi
Arkadaşının cevabı konuya ibretlik kapak şeklindeydi
Noluyo lan ben p... miyim ? git ne b.k yiyosan başka yerde ye

geçen gün kahvaltı ederken telefonuna baktım bi arkadaşına şunları yazmış kanka naptın iyi miydi biz de bi posta kayalım tarzı cümleler.

arkadaşlarının yaptıkları şeyi anlattı ve arkadaşları bu paralı kadınları baya sahipleniyorlarmış biri laf atınca böyle koruyolarmış

Öyle bir kadını neden ciddiye alıp sahiplensin?
Erkek arkadaşının da öyle bir niyeti yoksa neden böyle bir mesaj atsın?

Hepsi yalan, düzmece.
Ayakta uyutuluyorsun, hiç inandırıcı değil.

Parayla şey yaptıkları kadını mı sahipleniyorlarmış mış mış mşıta mış

Ahaha benzer diyalogu geçen gün erkek arkadaşlarımla ben yaşadım Yılbaşında erkek sayısı fazla olacak bizde, "güzel arkadaşların varsa çağırsana" dedi bizimkiler, "pez..venk miyim olm ben, fuhuş yuvası mı benim evim" dedim

Bence her seye ragmen siz erkek arkadasinizi cok sevdiginiz icin soyledigi her seye inanmak istiyorsunuz. Israrla ne yapmaliyim diye sormussunuz? Bence bu kadar sig ve cirkin olan bir durumdan sonra kendi fikrinizin acikca olmasi gerekir. Gercekten kendinize guveniyor ve de erkek dogasini gercek anlami ile bilebiliyorsaniz kimseye fikrini sormamaniz gerekir. Cunku burada tek tarafli bir guven sorunu oldugunu dusunuyorum. Erkek arkadasiniz kesinlinlikle sizin iyi halinizi kullanmis gibi geldi. Ama kimseden ayrilmalisiniz cumlesini beklememelisiniz, akliniz ve mantiginiz ne gerekiyorsa onu yapacaginiza bence herkes emin olmak istiyor... umarim her sey guzel olur sizin adiniza.

Sevgilinizi hiç gözüm tutmadı.Ben ayrılırdım mide bulandırıcı bir mesaj.

valla senin sevgilin bariz yapıyor hala ''ay yok benim ki yapmaz'' triplerindesin ne diyeyim hayırlı keklenmeler

naptın iyi miydi biz de bi posta kayalım tarzı cümleler.

Bu mesajii yazan birinin bu durumdan rahatsiz oldugunu ve boyle bir sey yapmayacağina gerçekten inandin mi canım ya.yok artık. Resmen kandirmis seni. Parali sevgili de fa...şenin kibar versiyonu galiba şaka gibi. (Allah korusun) yerinde olsam anında ayrilirdim. Yorumları henüz okumadım ama Geç değil şimdide mesaj atip hatta atmayip ve bidaha asla konusmayip da ayrilabilirsin
"Parali" sevgili çoktur onda teselli bulur. Sen kendini kurtarmaya bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…