Çıldırıcam! Paralı kadın da ne demek

Kendisi senelerce yurtdışında yaşamış biri fırsat geçmez olur mu eline

Geçmeyebilir, benim olduğum yerde bizim çocuklara kimse pas atmıyor Almanı, İskandinavı varken bizim çocuklar pek prim yapmıyor.

Zengin, spor arabalı zibidi bir arkadaşım var ona bayılan çok hatun var, bu çocuğun hikmeti de para.

kaymak kelimesinde ne var ki bizim içimiz fesat

1- Paralı sevgilisini mi kıskanacakmış 21'lik zıpırlar da senin pir-i pak kızdırmak için dil uzatmış? La zaten bu kızların işlevi belli, neyini kıskanacak bu kızın? Açtırmayın ağzımı şimdi Paralı sevgilisi namusu ya sanki, biri sarkınca kızacak sanki

2- Yine iyi bir posta kayacakmış, yurdum erkeğini 3 postadan aşağısı kurtarmaz. Tabi yersen

3- Nereden biliyorsun hiç seks yapmadığını, belki de çoktan kaymıştır adam? Kişi kendinden bilir işi derler bizim burada, ağzından çıkmış bir kere kaymak fiili, neden icraate geçmiş olmasın.

4-Bu kadar saf olmayın, hele de hiç yaşamadı ya canı isterse diye de kendinize zulmetmeyin. Her bakir erkek iki karı gördü diye kuduracak olsaydı, ortada adam kalmazdı. Bir adam bir halt yiyecekse bakir olup olmaması mazeret olamaz. Benim bir arkadaşım vardı, adamın hayat felsefesi kaymak üzerineydi. Ona göre hepsinin yeri ayrıydı bilmem anlatabildim mi

Bu nasıl bir yazı arkadaş okurken bekaretim bozuldu

Bu nasıl bir yazı arkadaş okurken bekaretim bozuldu
Artık samimi yazılar yazmaya karar verdim Çeri Daha etkili olur diye düşünüyorum, ne diyorsun?Tabi samimiyet için biraz argo kelimeler de kattım işin içine, biz de biliriz argoyu, jargonu Dışarıdan bakanlar söveriz bir şey anlamazlar zannediyorlar, gösterelim onlaraBak bir tanesi de konuda, kayayım demiş, kızı kandırmaya çabalamış. Biz yer miyiz? Yemeyiz işte, hangi edepli erkek seks filini şu kelimelerle ifade eder yaau

4 kere kayma saydım şu yazıyı ben yazsam kesin banlanırdım buraya takıldım aslında

Ben çok samimi yazarım mesela bu yüzden çok banlandım sen yapma

4 kere kayma saydım şu yazıyı ben yazsam kesin banlanırdım buraya takıldım aslında

Ben çok samimi yazarım mesela bu yüzden çok banlandım sen yapma
Ben açılışımı yaptım o konuda merak etme Aslında kelimede bir şey yok. -kay: fiil kökü -mak: Fiilden isim yapan bir ek. İçini dolduran bizleriz yani. Yoksa masum bir kelime o, hep bu kirli zihinler yok mu?

Erkek arkadasinin yapmamasi için hiç bi sebep yok
Kaldı ki gelip sana yaptım demicek tabiki
Bu kadar saf olma

Ne kadar uslu bi Sevgiliniz varmis, masallah... Bana Arkadasini söyle, sana kim oldugunu söyleyeyim... Sadece bunu düsündüm suan Sevgiliniz hakkinda... Hayirli olsun...

Kanka naaptın,iyimiydi? Bizde bir posta kayalım muhabbeti ancak bu kadar güzel kıvrılabilir. Yoklama mesajı gibi geldi bana bu mesaj.Kadını sahipleniyorlar,kıskandirmak için söylemiş muhabbetide ayrı bir tuhaf,zira o kadın sürekli arkadaşlarına geliyor olabilir ama daha kimbilir kimlerle takılıyor,kıskanan bunuda kıskanır. İyi kıvıramamış erkek arkadaşınız ama siz inanmışsınız. Tek tavsiyem asla yapmaz,etmez demeyin,gözünüz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…