- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.588
- 898
Kendisi senelerce yurtdışında yaşamış biri fırsat geçmez olur mu eline
Biz de bir posta kayalim cumlesinin Turkcesi o kadina ben de bir kayayimdir. Iyi dansozmus seninki.
Yok canım ya o kendini sana saklamıştır zaten.
O ayrı el değmemiş nadide kereste.Benim nişanlım kendini bana saklamadı mı görümcem
O ayrı el değmemiş nadide kereste.
@Margarikotin ben nefes alsam banlanıyorum ama bu topikteki mesajların çoğunda kaymak fiili en az 2 kere geçiyor. Bana haksızlık olmaması için kaydı kayacak yazanların da banlanmasını talep ediyorum nerde adalet
kaymak kelimesinde ne var ki bizim içimiz fesat@Margarikotin ben nefes alsam banlanıyorum ama bu topikteki mesajların çoğunda kaymak fiili en az 2 kere geçiyor. Bana haksızlık olmaması için kaydı kayacak yazanların da banlanmasını talep ediyorum nerde adalet
1- Paralı sevgilisini mi kıskanacakmış 21'lik zıpırlar da senin pir-i pak kızdırmak için dil uzatmış? La zaten bu kızların işlevi belli, neyini kıskanacak bu kızın? Açtırmayın ağzımı şimdiParalı sevgilisi namusu ya sanki, biri sarkınca kızacak sanki
2- Yine iyi bir posta kayacakmış, yurdum erkeğini 3 postadan aşağısı kurtarmaz. Tabi yersen
3- Nereden biliyorsun hiç seks yapmadığını, belki de çoktan kaymıştır adam?Kişi kendinden bilir işi derler bizim burada, ağzından çıkmış bir kere kaymak fiili, neden icraate geçmiş olmasın.
4-Bu kadar saf olmayın, hele de hiç yaşamadı ya canı isterse diye de kendinize zulmetmeyin. Her bakir erkek iki karı gördü diye kuduracak olsaydı, ortada adam kalmazdı. Bir adam bir halt yiyecekse bakir olup olmaması mazeret olamaz. Benim bir arkadaşım vardı, adamın hayat felsefesi kaymak üzerineydi. Ona göre hepsinin yeri ayrıydı bilmem anlatabildim mi
Artık samimi yazılar yazmaya karar verdim ÇeriBu nasıl bir yazı arkadaş okurken bekaretim bozuldu
Artık samimi yazılar yazmaya karar verdim ÇeriDaha etkili olur diye düşünüyorum, ne diyorsun? Tabi samimiyet için biraz argo kelimeler de kattım işin içine, biz de biliriz argoyu, jargonu Dışarıdan bakanlar söveriz bir şey anlamazlar zannediyorlar, gösterelim onlara Bak bir tanesi de konuda, kayayım demiş, kızı kandırmaya çabalamış. Biz yer miyiz? Yemeyiz işte, hangi edepli erkek seks filini şu kelimelerle ifade eder yaau
Ben açılışımı yaptım o konuda merak etme4 kere kayma saydım şu yazıyı ben yazsam kesin banlanırdım buraya takıldım aslında
Ben çok samimi yazarım mesela bu yüzden çok banlandım sen yapma
Kanka naaptın,iyimiydi? Bizde bir posta kayalım muhabbeti ancak bu kadar güzel kıvrılabilir. Yoklama mesajı gibi geldi bana bu mesaj.Kadını sahipleniyorlar,kıskandirmak için söylemiş muhabbetide ayrı bir tuhaf,zira o kadın sürekli arkadaşlarına geliyor olabilir ama daha kimbilir kimlerle takılıyor,kıskanan bunuda kıskanır. İyi kıvıramamış erkek arkadaşınız ama siz inanmışsınız. Tek tavsiyem asla yapmaz,etmez demeyin,gözünüz açık olsun.İyi akşamlar, kimseye anlatamadığım ve düşünmekten çıldıracağım bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var çünkü kimseye anlatamıyorum. Erkek arkadaşımın ev arkadaşlarının eve paralı kadın getirdiklerini öğrendim! Yani paralı sevgiliymiş bu hep aynı kadın belli zamanlarda geliyormuş ben anlayamadım bu nasıl şey. Erkek arkadaşım 25 yaşında daha önce hiçbi birlikteliği olmamış sevmediği insana dokunamaz böyle şeylerde işi olmaz fakat ev arkadaşları 21 yaşında zengin kendini birşey sanan tipler. Bu olayı erkek arkadaşım evde yokken ondan izin alarak yapıyorlarmış. Benimki rahatsızmış uyarmış etmiş fakat ikisi aynı kafada olunca bende evde yoksam elimden birşey gelmez diyor. Ev değiştirme durumu da olamaz şuan hem dönem ortası hem ev bulma arkadaş bulma maddi sıkıntılar mümkün değil yani. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum ama içim içimi yiyiyor ...
Daha büyük mesele bunu nasıl öğrendiğime gelirsek geçen gün kahvaltı ederken telefonuna baktım bi arkadaşına şunları yazmış kanka naptın iyi miydi biz de bi posta kayalım tarzı cümleler. Tabi ben o an iptal oldum delirdim, bana arkadaşlarının yaptıkları şeyi anlattı ve arkadaşları bu paralı kadınları baya sahipleniyorlarmış biri laf atınca böyle koruyolarmış bu yüzden benimkide sinirlendirmek için söylemiş. Bilmiyorum aslında bu yaşa kadar yaşamamış bi erkek inanıyorum bi yandan bi yandan aklım karmakarışık nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum. Dışarıda görüşmiyceksin dedim senin bi kız arkadaşın var bu muhabbetleri yapmazsın bile dedim söyle getirmesinler sen memleketine gittiğinde sadece falan dedim tamam diyo. Ben napıcam allahım ya sonuçta benimki hiç yaşamadı yaşı gereği de ihtiyac merak istek bi anlık boşluğuna gelir belki bunlar aklımı fena kurcalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?