- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet geldi bohça:) kullanmıycağım şeyler var hep napıcam ben onları götürüp evimde fazlalık olsunda istemiyorum atsammı yada versemmi birine bilemedim valla.............
aman hep havlu koymuşlar hiç bişey yok. insan biraz özenir yani gelin alıyosun bide kirli üstüne üstlük
makyaj malzemesi var ama kullanıcağım şeyler değil pek ne bileyim işte hoşuma gitmedi sonuçta bende 10 kere evlenmiyecem.. aman napıyım yeterki sevgilimle ağzımızın tadı bozulmasın
onu çok seviyorum onun için susuyorum vallahiii
yani bu bohça işine ya hiç girilmeyecek, hadi girildiyse de adam gibi yapılacak.. çünkü bir yerde verdiklerin karşındakine duyduğun saygıyı temsil ediyor.. içine pahalı şeyler koyma ama kirli şeyler de koyma yani.. ayıp gerçekten... seni doldurmak istemiyorum ama ben de nişanlıyım ve şunu bilir şunu söylerim, mütevaziliğini kullanacağın yeri iyi seç, bir süre sonra insan kendini aptal gibi hissedebiliyor çünkü. ben senin yerinde olsam ne mi yaparım? gayet kibar ve net bir şekilde "zahmet etmişsiniz ama keşke benim kullanacğım şeyleri benimle alsaydınız, bunlar benim kullandığım malzemeler değil, isterseniz geri iade edip kendinize bişeyler alın" derdim..