Çıldırmak üzereyim kaynanam ve kaynatam

Bestem_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
48
17
3
Selam kızlar ben yeni doğum yaptım evim yeni yapıldığı için kaynanamlarla kalıyorum ve imanın aynı evde kalmak çok zormuş bunu çok ii anladım. evet çok iyi bir kaynanam ve kaynatam var oğlumuda canlarindan çok seviyorlar ve sorunda inanmicaksiniz bu çok sevmeleri kaynanamin cocugumu kucağıma alırken bile aman incitme sakin demesi bile artık sinirimi bozmaya yetiyor kaynatam in gece soguktu çocuğu usuttunuzmu nie huysuz gece uyuyorsunuz sizde demesi beni deli ediyor sanki o bakıyor herseye çok karisi yorlar hele hele kaynanamin sürekli ye sütun olsun yee sütun olsun diye baskısı çocuğu bir yıkıyor iz ikisi olmadan yikiyamiyoruz artık ii ce bunaldim cocugumu ne zaman dışarı cikaricagimi ne zaman yikacagimi ne zaman emzirecegime bile karisiyorlar evin olunca kurtuluşun diceksiniz belki ama yan apartmanımda oturucaklar şimdiden gene bir arada oluruz die muhabbetlere giriyorlar esinle konuş demeyin oda ailesinden yana artık çok bunaldim beni çocuğumdan sogutuyorlar hayattan sogutuyorlar birinin sizi cok sevmeside ii deilmis bunu anladım çok bunaldigim için sizinle paylaşmak istedim çok sıkıntıda yim

Canım aynı evde olmasan bile bu sorunlar yaşanıyo malesef biz uzaktayız mesela ama kayınvalidem her telefonda sütün yetiyo mu doyuyo mu deyip duruyo çok sinirlerimi bozuyo valla:(

Canım aynı evde olmasan bile bu sorunlar yaşanıyo malesef biz uzaktayız mesela ama kayınvalidem her telefonda sütün yetiyo mu doyuyo mu deyip duruyo çok sinirlerimi bozuyo valla:KK43:

Gerçekten ole yaa çocuğuma kıyafet giydiriyorum her giydirdigime bir laf söylüyor tulum giydiriyo rum çocuğa eziyetmis rahat deilmis çocuk üst alt takım giydiriyo rum kolları genismis paçalari patikli ii deilmis biktiriyorlar

Evet bıktırıyolar malaesef biz anneyiz bebeğimiz için en iyisini biz biliriz ama güvenmiyolar bize napalım katlanıyoruz eşlerin hatrına:/

Back
X