- 19 Nisan 2020
- 63
- 52
- 3
- Konu Sahibi Beyazsever
-
yüksek miktarda borç ödüyormuşsunuz , paranın hesabını yapabilen biri gibi gelmediniz bana o yüzden adam sıkıyor olabilir.2 yıl olmuş taşınalı neden işe girmediniz hala?evli barklısınız neden kardeşiniz size para yolluyo?İyi geceler hanımlar.2 yıl olacak evliyim severek evlendik. Başka şehire geldim eşimin işi yüzünden ,yaşadığım şehirde iyi bir işim maaşım vardı .Bütçeme göre her istediğimi alır giyer harcardım .. Evlendik borçla ,eş ailesinden sıfır destekle ,o yüzden sürekli borç ödedik ödüyoruz.Ben eli açık biriyim bişeyin hesabını yapabilecek biri değilim ne eşime karşı ne bişeye .. Çalışamadım burada ,eşim sürekli her şeyin hesabını yapan ,benim ihtiyaçlarımı ihtiyaç gibi görmeyen biri .Alırken surat ifadesi değişiyor hissediyorum ,bende bu yüzden bazen almıyorum bazen de sadece almam gereken zaruri şeyleri alıyorum .. Bu yaşıma kadar Asla Eli sıkı biri olmadığım için bunalım geçireceğim bu konudan .. Mesela ,bişey alıyorum almak istiyorum parayı nasıl yapacağız (bi miktar param var hesabımda ,bazen kardeşim yolluyor ) Senin kartından çekerim o zaman diyor ,ben sadece onun kredi kartını kullanmış oluyorum .. Yada alacağım zaman kartını kullanayım Parayı benden çekersin diyorum çünkü her almak istediğimde kavga çıkıyor .. Artık çıldırdım kafayı yiyorum tamam yüksek bi miktar borç ödüyoruz ama ben 150 liralık bişey alsam da açlıktan ölmeyiz ama eşimin gözünde sanki o 500 lira gibi .. her bişey alacağım dediğimde illa beni çıldırtacak bişey söylüyor zaten çoğunu da kendi paramla alıyorum ..Yada ben kavga çıkarınca tamam al diyor ama önemi kalmıyor tabi ben çıldırınca da ben senin neyini eksik ettim diyor kafayı yememek elde değil .. bana harçlık vermez ama arada dışarda yeriz cüzi miktar da çarşı Vs alırım birlikte çıktığımızda.. ama ben artık onun bu huyundan bu cimriliğinden bıktım dayanamıyorum deliriyorum resmen Sürekli bişey alacaksam bu konunnn gündeme gelmesi kadar gereksiz bişey olamaz ,nasıl aşacağım bilmiyorum Çok kötüyüm Fikirlerinize yardımlarınıza açığım .. (Onun dışında merhametli ,yardım eder ,Anlayışlı ,hastalanırsam bakar,böyle biri )
Yüksek miktarda ödüyoruz ama sürekli alışveriş yapan biri değilim temel ihtiyaçlarını alamayacak durumda değiliz belirttim farkettiyseniz maaşı da iyi .. İşe girme durumu hem küçük şehir İş sıkıntısı hem de sağlık sorunlarımdan giremedim yoksa çalışmaya sevmeyen biri değilim çalışırım .Kardeşimin para yollaması ne gibi bi sorun ?yüksek miktarda borç ödüyormuşsunuz , paranın hesabını yapabilen biri gibi gelmediniz bana o yüzden adam sıkıyor olabilir.2 yıl olmuş taşınalı neden işe girmediniz hala?evli barklısınız neden kardeşiniz size para yolluyo?
Normalde iş buldum fakat kronik rahatsızlığım var virüs dolasıyla gidemedim.. Ya aşamıyoruz bilmiyorum nişanlılık sürecinde de biraz farkettim ama aile desteği olmadığı için ondandır dedim ama biraz karakterize bişey sanırımÇalışma imkanınız yok mu? Hoşş çalışsanız da kazandığınızın hesabını yaparsa da şaşırmam. Karakterleriniz bu konuda çok zıt, törpülenenilir ama değişeceğini hiç sanmıyorum.
Bu huuyu borç ödemekten mi kaynaklı yoksa bildiniz bileli bu adam böyle mi?
Virüs dolasıyla şuan evde kalmaya mecburum rahatsızlığım var maalesef ,oturup güzelce anlatıyorum asla kabul etmiyor böyle olduğunu dason cümleniz her eşte olması gereken özellikler olduğundan onu geçiyorum.
mesleğiniz şu an bulunduğunuz şehirde çalışmanıza engel mi? bunların önüne anca sizin kendi kazandığınız parayı kimseye sormadan harcamanız geçer bence.
Pardon sormadığımı nereden biliyorsunuz ???? Olmayan bişey için zorla ne bekleyebilirim eşimden ??Adamın cebinde parası var mı yok mu sormuyor musunuz? Belki 150 lira o an için çok fazladır.
virüs 2 senedir yok ki birkaç aydır var.benim de kronik kalp rahatsızlığım var ama koşturuyorum.evlenmiş barklanmış keyfe çalışmayan (büyük ihtimalle iş beğenmeyip) ama para para diye diye dert yakınan kardeşime para yollamam ben.Normalde iş buldum fakat kronik rahatsızlığım var virüs dolasıyla gidemedim.. Ya aşamıyoruz bilmiyorum nişanlılık sürecinde de biraz farkettim ama aile desteği olmadığı için ondandır dedim ama biraz karakterize bişey sanırım
Bilmiyorum, soruyorum işte. Soru sorana atarlanmak yeni moda oldu forumda.Pardon sormadığımı nereden biliyorsunuz ???? Olmayan bişey için zorla ne bekleyebilirim eşimden ??
Hanımefendi size o 2 yıllık hayatımın özetini geçebilecek durumda Değilim belli ki şartlarım izin vermedi çalışmadım keyfe keder bi çalışmamazlık olsaydı şuan yakınacak biri olmazdım dimi ? Ayrıca kardeşimden para dilenmiyorum kimseden dilenmiyorum sizi de ilgilendiren bi durum değil yollaması davirüs 2 senedir yok ki birkaç aydır var.benim de kronik kalp rahatsızlığım var ama koşturuyorum.evlenmiş barklanmış keyfe çalışmayan (büyük ihtimalle iş beğenmeyip) ama para para diye diye dert yakınan kardeşime para yollamam ben.
Normalde iş buldum fakat kronik rahatsızlığım var virüs dolasıyla gidemedim.. Ya aşamıyoruz bilmiyorum nişanlılık sürecinde de biraz farkettim ama aile desteği olmadığı için ondandır dedim ama biraz karakterize bişey sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?